DISTRIBUITOR VENDING AUTOMAT APA – AzzurrA


Apă microfiltrată și sigură cu Azzurra de la GPE Vendors
Azzurra este dozatorul de apă microfiltrată bun și sigur pe care GPE Vendors l-a proiectat pentru lumea Horeca

Descriere

Caracteristici tehnice
Inaltime 55 cm
Latime 33 Cm
Adâncime 58 Cm
Greutate 40 Kg

După ce s-au concentrat pe modele precum Mezzolitro, Habita și Aquavai care au adus apă „la robinet” în vânzări, promovând utilizarea propriilor recipiente în locul sticlelor de plastic de unică folosință, GPE Vendors se concentrează acum pe lumea Horeca cu Azzurra. .

Azzurra este un distribuitor care își propune să ofere un serviciu de tip vending și în sectorul Horeca. Combinația acestor 2 zone specifice a rezultat într-un mic aparat de apă microfiltrată cu selecții variate și cu posibilitatea, tipică modelelor de vending, de a putea igieniza zona de prelevare și chiar propria sticlă sau sticla de apă.

De altfel, Azzurra, un dozator compact de dimensiuni mici (33x 58 x 55cm inaltime) ofera posibilitatea de a selecta, prin intermediul unui buton, apa plata sau gazoasa si apa rece. Un alt buton in schimb ofera posibilitatea, celor care isi doresc, sa se poata igieniza.

Tema care caracterizează Azzurra este sustenabilitatea: nu mai sunt sticle sau pahare de plastic, ci mai degrabă un recipient de umplut, fie că este vorba despre o sticlă de apă, o sticlă, un pahar sau altele. Iar acest aspect al mașinii ajută la întărirea considerabil a atenției utilizatorilor la problemele de mediu și la schimbarea micilor obiceiuri care pot duce la abandonarea conceptului de unică folosință în favoarea unei utilizări conștiente a unor obiecte simple, precum sticlele de apă.reutilizabile.

GPE a oferit întotdeauna mașini pentru apă microfiltrată dotate cu sisteme de salubrizare, dar acum, în vremuri de pandemie, totul capătă o valoare și mai importantă: tocmai în zona în care fiecare utilizator va merge la muncă pentru a-și obține propria apă (și deci unde recipientul de umplut trebuie pozitionat) GPE are instalate dispozitive cu functia de a mentine mereu curat si ferit de eventuale bacterii intregul compartiment de prelevare.

Chiar dacă sticla/recipientul  este umplută fără contact direct cu componentele mașinii, igiena nu este niciodată suficientă și, prin urmare, este posibil să gestionați un jet puternic de abur la 165 ° C sau, alternativ, un jet de ozon. În plus, ușa care se deschide menține zona mai protejată.

Pentru apa din interiorul mașinii există lămpi UV-C care asigură sterilizarea, asigurând astfel apa care din băut devine microfiltrată, bună și sigură.

Designul dozatorului Azzurra este liniar, curat si foarte usor de introdus in orice context. De la birou la restaurant la recepția hotelului până acasă.

Dacă se dorește, dulapul său de susținere cu mâner, roți și ușă poate fi combinat cu Azzurra: în interior se pot pune filtre, butelia de CO2, apă distilată pentru abur (dacă se alege acest sistem de salubrizare), flotorul și găleata pentru scurgerea excesului de apă. .

Pentru utilizator și pentru cei care administrează această mașină mică, experiența cu Azzurra trebuie să fie la fel de ușoară și plăcută precum bea un pahar cu apă!

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DISTRIBUITOR VENDING AUTOMAT APA – AzzurrA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by