CUPTOR PIZZA PYRALIS UP ELECTRIC – MODEL 1 CAMERA – PY UP M6L PIZZA GROUP


Cuptorul Pyralis Up , are  ușă a camerei care se deschide de jos în sus

Descriere

cod P08PY10042 ,Pyrails PY UP M6L – capacitate pizza 6 x Ø 30/34  , alimentare electrica 400V/3Ph+N+T, putere instalata 9,00 ( 5,40/3,60) ,control mecanic dimensiune camera :105x70x15, dimensiune totala cuptor 148x101x 40 h cm , greutate 139 kg

optional – model comanda digitala Pyralis PY UP D6L

Cuptorul Pyralis Up provine din nevoia unor profesioniști de a deține un cuptor de înaltă calitate care, pe lângă un design distinctiv, bine definit, se mândrește și cu o caracteristică aparte: o ușă a camerei care se deschide de jos în sus. Pyralis Up încorporează toate caracteristicile și performanțele cuptorului Pyralis, singura diferență fiind că ușa se deschide pe sens invers. De asemenea, este disponibil în 32 de modele – variind de la 4 până la 18 capacități de pizza, cu un panou de control mecanic sau digital, o cameră și sistem Activestone sau un sistem Activestone montat în jos și kit refractar pe toate celelalte părți. Cele mai bune din ceea ce avem de oferit pentru afacerea dvs.

Optional :

Piatra refractara plina  – Refractar cu elemente de încălzire expuse în partea de sus și încălzire „ACTIVESTONE” în partea de jos.

Suport 

Hota ( cu si fara motor )

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR PIZZA PYRALIS UP ELECTRIC – MODEL 1 CAMERA – PY UP M6L PIZZA GROUP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by