CUPTOR PIZZA NAPOLITANA MODEL 550 C9 PIZZA GROUP – CAPACITATE 9 x Ø 30/34


550 C9 by Pizza Group , coace binecunoscuta Pizza Napoletana in numai 90 secunde !

Termen de livrare 30 zile lucratoare

Descriere

Capacitate pizza 9 x Ø 30/34
Temperatura maxima 515 °C
Putere totala 23,60 kw ( 14,40/7,20 kw ) 
Tensiune 400 V Faze 3N+T Ph Frecvență 50 Hz
Suprafata de gatit 105x105x20 cm
Înălțimea camerei 20 cm
Dimensiuni exterioare (L x L x A) 153×172,5×182,5 h cm
Greutate 665 Kg

Fiecare pizzaiolo își dorește ce este mai bun pentru laboratorul său. Pizza Group a studiat și proiectat instrumentul ideal pentru a realiza celebra pizza, renumită chiar și de UNESCO, ca moștenire culturală a umanității. 550 de grade de căldură demonstrând pasiunea pentru job.
Panou tactil:
– Temporizator de pornire zilnic și săptămânal
– Reglare electronică a temperaturii în partea superioară și a podelei
– Detectarea si modularea temperaturii
– Supapa de evacuare a aburului cu activare automata
– Temporizator de gatit cu sonerie integrata in controlul ecranului tactil
Hota:
– Viteza variabila
– LED
Dospitor cu Temperatură controlată,:
– Temperatura reglabila: 20 °C pana la 60 °C

– Suport tava pentru umidificator
– Capacitate: 10 cutii de plastic
– sistem de iluminare cu LED-uri in camera
– Patru roți, dintre care două cu frână
Cuptorul este prevazut cu un microprocesor care controleaza toate functiile cuptoarelor. Utilizarea electronicii de ultima generatie permite un control constant al temperaturii camerei interne. Datorită acestui sistem inteligent, el însuși decide când să crească sau să scadă temperatura camerei acolo unde este necesar, respectând întotdeauna punctul de referință.
Accesorii
Cuptorul este echipat cu o hota inovatoare cu aspiratie cu viteza variabila, LED si conectata direct prin display-ul de 5 inchi. Furnizat de un sistem revoluționar, aspiră fumul menținând temperatura constantă în interiorul camerei fără a crea puncte reci sau fierbinți.Dospitor cu  Temperatura controlata, atinge temperatura maxima de 60°C. Capacitatea sa este de 10 cutii de plastic. Include un sistem de iluminat camera cu LED si are usi din sticla pentru a permite un control constant.

550 by Pizza Group a fost testat de pizzaioli cu o mare experiență direct în laboratoarele noastre, văzând binecunoscuta Pizza Napoletana coaptă în 90 de secunde. Structura sa internă este complet acoperită de pietre, cu un nivel suplimentar de piatră tipic italiană pe fund; o tehnologie care combinată cu sistemul Activestone garantează un nivel excepțional de căldură.
Fiecare pizzaiolo își dorește ce este mai bun pentru laboratorul său. Pizza Group a studiat și proiectat instrumentul ideal pentru a realiza celebra pizza, renumită chiar și de UNESCO, ca moștenire culturală a umanității. 550 de grade de căldură demonstrând pasiunea pentru job. Suprafata combinata de gatit de 50 mm grosime, izolatie sporita pentru economii mai mari de energie, lumini interne 12V, inaltime camera de gatit 200 mm, SZP Smart Zone Power, puterea potrivita la momentul potrivit si la locul potrivit, pentru o economie semnificativa de energie – 20% (comparativ cu un cuptor cu management tradițional al puterii), Blat util din piatră naturală sinterizată alimentară, Ușă detașabilă a camerei cu mâner special.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR PIZZA NAPOLITANA MODEL 550 C9 PIZZA GROUP – CAPACITATE 9 x Ø 30/34”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by