CUPTOR PIZZA LINIA ENTRY MAX ELECTRIC 1 CAMERA – MODEL MAX 4 PIZZA GROUP


– camera simpla sau dubla – stivuibile până la 3 unități individuale

Descriere

cod P07EN10083 , ENTRY MAX 4  – capacitate pizza 4 x Ø 30/34  alimentare electrica 400V/3Ph+N+T, putere instalata 5,60 (2,80/2,80) ,control mecanic dimensiune camera :70x70x15 H cm , dimensiune totala cuptor 113x101x40 h cm , greutate 74 kg ,

Temperatura maxima: 450 °C

Entry Max rezumă următoarele caracteristici distinctive: simplitate, longevitate, funcționalitate și competitivitate. Modelul – realizat în întregime din oțel inoxidabil – se mândrește cu un sistem independent de temperatură de funcționare pentru partea de sus și de jos. Iluminarea de 12 V oferă o vedere bună asupra camerei de gătit. Căldura uniformă garantează deja rezultate delicioase, dar pentru cei care au nevoie de o etanșare mai bună, atunci este disponibil și kitul complet refractar.

Ideal pentru
Pizza la tigaie, pizza coaptă cu coajă și pizza clasică, încălzire diverse tipuri de preparate, pizzerii și restaurante livrare la pachet.( delivery )

Optional – Accesorii :

Optional :

Kit Piatra refractara plina  – Refractar cu elemente de încălzire expuse în partea de sus și încălzire „ACTIVESTONE” în partea de jos.

Suport 

Hota ( cu si fara motor )

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR PIZZA LINIA ENTRY MAX ELECTRIC 1 CAMERA – MODEL MAX 4 PIZZA GROUP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by