Descriere
Date tehnice :
Modelul Hold-o-mat 411
Capacitate (container) 4 x 1 / 1 – 65 sau 2 x 1 / 1 – 100
Dimensiune L x A x H 416 x 667 x 423 mm
Greutate 27,5 kg
Putere, alimentare 1050 W.
Siguranța 10 A
Tensiune 230 V / 50/60 Hz
Sonda de temperatură a miezului CT
Gătire, încălzire
Sistem de încălzire cu inel pentru căldură blândă și silențioasă, control precis al temperaturii fără ventilație datorită PT 500 și software special cu o precizie de +/- 2 ° C
Temperatura reglabilă electronic continuu 50-120 ° C
Reglare rapidă la temperatura optimă 68 ° C
Afișaj digital, sistem special de dezumidificare, de asemenea, pentru vase panificate
Control electronic cu tastatură cu membrană și afișaj digital
Dispozitiv gata pentru conectare, inclusiv cablu și priză
+/- 1 grade – precizie de primă clasă
Datorită controlului său unic de temperatură și umiditate, hold-o-mat este cel mai exact dispozitiv de producere și încălzire la temperatură scăzută și este precis la +/- 1 grad. Un total de 18/24 metri din cel mai bun cablu de încălzire asigură o căldură uniformă chiar și atunci când ușile sunt deschise în mod repetat. Hold-o-mat are un sistem sofisticat de dezumidificare care menține felurile de mâncare crocante.
Control precis al temperaturii datorită 2 x PT 1000 și
software sofisticat
• Stivuibil, poate fi instalat în toate gamele și bucătăriile comerciale
• Balama ușii în stânga sau în dreapta (poate fi schimbată de utilizator)
Tocmai pe măsură – Hold-o-mat folosește îmbunătățirea calității
măsoară în timp ce menține alimentele calde și gătește ușor la temperaturi scăzute.
Dispozitivul de încălzire elvețian pentru gastronomie.
Te-ai săturat să lucrezi până târziu în noapte? Doriți să ocoliți vârfurile curente enervante? Doriți să vă asigurați că calitatea cărnii este cât mai mare posibil? Hold-o-mat este liderul global în ceea ce privește precizia temperaturii, dezumidificarea și îmbunătățirea calității alimentelor. Tehnicile contemporane de gătit, cum ar fi gătitul peste noapte, măsurile de îmbunătățire a calității pentru a menține alimentele calde și gătitul și ținerea sunt perfect realizabile cu Hold-o-mat.
Calitatea elvețiană – un pariu sigur
Au aparut primele Hold-o-mat uri în 1995. În 2006, dispozitivul a primit premiul ICD pentru cea mai bună invenție din bucătăriile profesionale din Europa. Între timp, 35.000 de dispozitive încântă bucătari de top din întreaga lume. Hold-o-mat reprezintă durabilitate, precizie și siguranță.
Sonda magnetică de temperatură a miezului TC
Sonda opțională de temperatură a miezului este cuplată magnetic și poate fi depozitată în siguranță atunci când nu este utilizată. Poate fi conectat oricând și este detectat automat.
Situație câștig-câștig – economisiți bani
Pierderea în greutate mai mică: indiferent dacă este o bucată mare de carne sau o tocană: Hold-o-mat gătește bucăți de carne cu 10 – 20% mai puțină pierdere în greutate.
Reduceți consumul de energie: Hold-o-mat funcționează pe curent de 230 V și astfel evită consumul excesiv de energie. Pentru prăjirea cărnii de vită la foc mic, Hold-o-mat complet încărcat folosește doar 0,4 kW / h. Un vaporizator combinat are nevoie de 10 ori cantitatea de energie ..
Vizualizare perfectă
Afișajul OLED oferă o vizualizare perfectă a temperaturilor și permite o programare ușoară. Hold-o-mat arată temperatura setată, reală și de bază dintr-o privire.
Mobil – potrivit pentru petreceri și catering în exterior
Mâncarea pregătită în bucătărie poate fi transportată în Hold-o-mat și servită caldă. De la hold-o-mat direct către oaspeți. Mânerele pliabile asigură un confort optim de la bucătărie până la stația de livrare.
Cea mai bună : Campionul Hold-o-mat inspiră restaurante, bucătarii de top și echipe naționale de gătit din întreaga lume.
Garanție Hugentobler de cinci ani – bine calculată
Opțiuni
• Sondă magnetică de temperatură a miezului
• Design de catering cu mânere de transport din metal
• Design de catering cu șine din plastic dur
• Încuietoare ușă de design pentru catering
Recenzii
Nu există încă recenzii.