CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT MAGAZIN TIP INSULA


Cod produs : Store Island

Conceptul de insulă, conceput pentru a fi lansat în centrele comerciale ca o insulă de expoziție situată în pasaje de comunicare.

Avantajele conceptului
»Orice configurație conceptuală bazată pe cerințele de investiții și planul de vânzări
»Calitate înaltă a componentelor utilizate
»Multifuncționalitatea și universalitatea conceptului
»Posibilitatea selectării individuale a mărimii insulei
»Un concept axat pe prezentarea produsului și serviciul rapid
»Oțelul inoxidabil ca principal material de construcție
»Posibilitatea realizării blaturilor și a construcției într-o gamă largă de materiale

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului

Conceptul de insulă, conceput pentru a fi lansat în centrele comerciale ca o insulă de expoziție situată în pasaje de comunicare.

Ideea principală a conceptului este afișarea și lansarea oricărui produs.

Conceptul are o gamă largă de opțiuni de afișare – produsele pot fi afișate atât în ​​vitrine, vitrine frigorifice și neutre, cu iluminare cu LED, cât și sub huse neutre din sticlă. Înălțimea capacelor de sticlă poate fi selectată individual, datorită dimensiunii produsului expus.

Dulapurile neutre sunt amplasate sub blaturi, care pot fi parțial înlocuite cu baze de refrigerare sau de congelare – constituind un tampon de depozitare pentru semifabricate.

O cantitate mare de spațiu de lucru pe blaturi vă permite să configurați dispozitive suplimentare, protejate de partea consumatorului cu sticlă temperată.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT MAGAZIN TIP INSULA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by