BUCATARIE COMPLECTA – MOBILA – Proiectul 1


EMP- BUCATARIE COMPLECTA – MOBILA 

Descriere

Proiectul 1
1. Camera mașinilor
2. Frigider
3. Congelator
4. Dulap de perete
5. Unitate de spălat vase
6. Mașina de spălat vase
7. Freză de legume
8. Mese de lucru
9. Mese din poliamidă
10. Mașinile de tocat carne
11. Sistem de răcire cu aer
12. Canal de aer condiționat
13. Hota hornului
14. Cuptor cu convecție
15. Tigaie Basculanta 
16. Tigaie de fierbere Marmita 
17. Modul neutru 
18. Friteuza
19. Grătar
20. Modul neutru 
21. Platformă ascensor

Camera Mașinilor

Există un sistem generator care poate furniza toate necesitățile electrice în funcție de proiectul aplicat vehiculului. Generatorul este instalat la sol, deoarece poate opri vibrațiile care pot apărea în sistem. Vehiculul este proiectat să fie alimentat de toate nevoile electrice din generatorul sau sursa de energie externă. Toate sistemele care pot fi potrivite pentru proiect pot fi instalate în această zonă (unitate de ieșire a aerului condiționat, unitate de ieșire a camerei frigorifice etc. etc.)

Rezervor de apă

Acesta asigură necesarul de apă al Mobile Kitchen, aflându-se sub vehicul. Este izolat cu o izolație de 30 mm între tablă dublă din oțel inoxidabil împotriva posibilității de a îngheța în vremea rece. Pentru a preveni vibrațiile în timpul transportului, au fost departamentalizat cu debarcader. Există un indicator care indică cantitatea de apă din el. Prin intermediul sistemului hidrofor, apa este furnizată în toate punctele care au nevoie de apă. Poate fi proiectată pentru a fi alimentată din alimentarea cu apă externă.

Gas System

exista un spațiu pentru BUTELII  pentru a furniza energia necesară echipamentelor care funcționează cu gaz în Mobie Kitchen. Există un sistem special de blocare pentru a preveni răsturnarea buteliilor în timpul călătoriei. Există alarmă de gaz și sistem de oprire a gazului pentru a oferi siguranță. Este produs ca asigură necesitatea de gaz de la unitatea de evaporare și, opțional, depozitarea gazului lichid care poate fi umplută de la benzinăriile standard.

Sistem de rulare

Jaluzelele izolate, cu aer condiționat și de înaltă rezistență sunt așezate la locul dorit la vehicul. Jaluzelele pot fi controlate  mecanic sau și al telecomenzii.

Platformă pliabilă

Platformele care nu ies din suprafața exterioară a vehiculului în mișcare sunt folosite prin deschiderea laterală în timpul distribuției de alimente. Distribuția alimentelor în condiții de siguranță se realizează prin atașarea scărilor și a balustradei la sistemele de platformă dehiscente. Platformele pot transporta minimum 500 kg / m² și fiecare treapta scării are o capacitate de 200 kg în picioare. De asemenea, treapta scării previne posibilitatea alunecării și căderii.

Ridicare hidraulică cu platforma 

Pentru a simplifica lucrul, există un sistem de reglare a înălțimii cu coborâre și ridicare, foarfece parabolice Z și amortizor hidraulic, care restricționează mișcarea axei. Are 1000 kg. capacitatea de încărcare.

Mese de lucru 

Este conceput pentru a pregăti alimentele pentru nevoile clientului. Poate fi produs ca dulap și raft constant, portabil, pentru a câștiga loc în timpul călătoriei. Este produs din oțel inoxidabil complet.

Dulapuri de perete 

Este utilizat pentru păstrarea alimentelor și pentru transportul echipamentelor overbank. Există sisteme de blocare la toate dulapurile. Este proiectat în funcție de cererea clienților și produs din oțel inoxidabil complet.

Echipamente de pregătire

Cei mai rapizi asistenți ai bucătarilor sunt mașinile de tocat carne, tăietorul de legume, mașinile de cojit cartofi etc. în timpul preparării alimentelor. Aceste mașini certificate CE care sunt produse de compania noastră sunt imobilizate pe băncile de operare pentru a preveni căderea în timpul operațiunii. Potrivit cerințelor clienților , pot fi utilizate diferite produse.

Echipamente de gătit

folosim  produse certificate din oțel inoxidabil complet. Cuptoarele,Aragazele , Fierbatoarele , Prajitoarele  și Echipamentele  cu  convecție sunt aplicate in  bucătăria mobilă în funcție de cerințele clienților.

Unitate de spălat vase

Această unitate este utilizată atât pentru spălarea alimentelor în timpul preparării alimentelor, cât și pentru spălarea vaselor după proces. Această unitate poate fi proiectată să includă mașină de spălat vase în funcție de cererea clienților.

Sistem de apă caldă

Apa care este furnizată sistemului din rezervorul de apă curată prin intermediul hidroforului este încălzită la încălzitorul de apă care funcționează cu gaz sau electric. Sistemul de încălzire care va fi utilizat este determinat în funcție de cerințele clienților.

Dulapuri pastrare alimente 

Este utilizat pentru păstrarea alimentelor care trebuie păstrate la rece. Potrivit necesității și cererii, este proiectat să funcționeze între -25 ° C — + 10 ° C. Volumul camerei este determinat de client. să fie utilizat pentru păstrarea alimentelor uscate.

System de aer conditionat 

Hota filtrantă și sistemul de aspirare sunt folosite pentru a îndepărta mirosul și vaporii care apar în timpul gătitului în exterior. Sistemul de aer condiționat este utilizat în bucătărie pentru a oferi conditii de funcționare confortabile. prin intermediul conductei izolate duble din oțel inoxidabil la sistemul de climatizare cu fante

Acoperire podea anti-bacteriană

Învelișul la sol este aplicat ca tip de piscină prin material care este rezistent la abraziune și impact. Trebuie să fie anti-bacterian și adecvat standardelor de igienă alimentară. Învelișul este durabil împotriva întinderii și expansiunii care se întâmplă în sistem. formarea microbului și a bacteriilor. Suprafețele goale prezintă caracteristici antiderapante, de igienă, de înaltă rezistență mecanică și chimică

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BUCATARIE COMPLECTA – MOBILA – Proiectul 1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by