AUTOMAT VENDING PIZZA NAPOLITANA IN 90 SECUNDE – AMMOR ITALY


AMMOR prepară pizza folosind pizza congelată originală. Opțiune de cumpărare sau Opțiune chirie financiară

AFACEREA ANULUI IN ROMANIA !

 

Descriere

Caracteristici principale ale vendingului automat de pizza AMMOR:

Ingrediente de calitate originale : Aparatele folosesc ingrediente autentice și de înaltă calitate, specifice pentru pizza napolitană, cum ar fi făina de tip “00”, sosul de roșii San Marzano și mozzarella de bivoliță.

Pizza congelată originală: AMMOR prepară pizza folosind pizza congelată originală, asigurând astfel păstrarea prospețimii și a calității ingredientelor. Pizzele sunt pre-gătite și congelate în mod profesional pentru a menține standardele ridicate de gust și textură.

Proces automatizat: Întregul proces de preparare este complet automatizat, de la încălzirea pizzei congelate, adăugarea toppingurilor suplimentare (dacă este cazul), până la coacerea finală a pizzei. Acest lucru asigură consistența și calitatea fiecărei pizza servite.

Rapiditate: Pizzele sunt gata în câteva minute, oferind o soluție rapidă pentru consumatorii grăbiți sau pentru cei care doresc să evite timpul de așteptare din restaurante.

Interfață prietenoasă: Aparatele sunt echipate cu ecrane tactile și interfețe intuitive, care permit utilizatorilor să selecteze ușor tipul de pizza dorit și să personalizeze anumite opțiuni.

Disponibilitate non-stop: Aparatele de vending AMMOR pot funcționa 24/7, oferind acces la pizza proaspătă în orice moment al zilei sau nopții, ceea ce este ideal pentru locații cu trafic ridicat, cum ar fi gările, aeroporturile sau campusurile universitare.

Sistem de franciză: Pizza oferită de AMMOR este asigurată și comercializată printr-un sistem de franciză, direct din Italia. Aceasta garantează autenticitatea și calitatea constantă a produsului, beneficiind de expertiza italiană în prepararea pizzei.

Opțiuni suplimentare și avantaje:

Opțiune de cumpărare: Aparatele vin cu o garanție de un an. După primul an, este disponibilă o opțiune de întreținere 3D la distanță printr-un contract separat.

Opțiune chirie financiară:

Lunar / Durată 60 luni: Aparatele pot fi închiriate pe o durată de 60 de luni cu plăți lunare.

Asigurare toate riscurile și întreținere 3D: Contractul de închiriere include asigurare toate riscurile și întreținere 3D de la distanță, condiționat de acceptarea de către societatea financiară.

Produse Pizza  :

Margherita

Capricciosa

Salame Piccante

Capricios

Pepperoni

Pizza Pui BBQ

Toate produsele includ tacâmuri, oferind astfel o experiență completă și convenabilă pentru consumatori.

Beneficii și avantaje:

Conveniență: Consumatorii pot obține o pizza proaspăt preparată fără a fi necesar să aștepte într-un restaurant sau să comande livrare.

Eficiență: Viteza de preparare este un avantaj major, mai ales în locații aglomerate.

Calitate constantă: Automatizarea procesului asigură că fiecare pizza are aceeași calitate ridicată, reducând variațiile care pot apărea în prepararea manuală.

Autenticitate: Utilizarea unui sistem de franciză din Italia garantează autenticitatea pizzei napolitane, păstrând tradiția și calitatea italiană.

Opțiuni flexibile de achiziție și închiriere: Clienții au la dispoziție opțiuni flexibile de cumpărare sau închiriere, cu servicii de întreținere incluse, asigurând astfel o experiență fără probleme.

Perspective de viitor:

Vendingul automat de pizza, cum este cel oferit de AMMOR, reprezintă o tendință emergentă în industria alimentară, combinând tehnologia cu tradiția culinară pentru a oferi produse de calitate într-un mod convenabil. Această tehnologie poate avea un impact semnificativ în modul în care consumatorii percep și accesează mâncarea rapidă de calitate.

În concluzie, AMMOR aduce o inovație interesantă pe piața vendingului automat, oferind o soluție modernă și eficientă pentru iubitorii de pizza napolitană, prin utilizarea pizzei congelate originale care asigură păstrarea gustului autentic și a calității. Sistemul de franciză direct din Italia contribuie la menținerea standardelor înalte și a autenticității produselor oferite, iar opțiunile flexibile de achiziție și închiriere, cu servicii de întreținere incluse, asigură o experiență completă și satisfăcătoare pentru clienți.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AUTOMAT VENDING PIZZA NAPOLITANA IN 90 SECUNDE – AMMOR ITALY”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by