AUTOMAT MARUNTIT AMBALAJE PLASTIC SI ALUMINIU – PLASTIC MONSTER

In această mașină se poate mărunți și reduce ambalaje atât din plastic, cât și din aluminiu și este ideală pentru manipularea eficientă a deșeurilor, reducând volumul de gunoi

 

 

15 080,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Descriere

In această mașină se poate mărunți și reduce ambalaje atât din plastic, cât și din aluminiu și este ideală pentru manipularea eficientă a deșeurilor, reducând volumul de gunoi și, prin urmare, costul și timpul de mișcare pentru aceleași operatiuni !

Dimensiuni:
Latime 65,5 cm
Adâncime 72 cm
Inaltime 183 cm
Greutate 130 kg

Unde
Poate fi amplasat oriunde, în special în apropierea distribuitorilor pentru gustări, sticle și conserve, astfel încât plasticul și conservele de unică folosință să poată fi reduse și reciclate corect.
De ce?
Mașina susține respectul pentru mediu și reutilizarea corectă a materialelor reciclabile, evitând în special dispersia lor în mediu.
Cum?
Palele puternice ale Plastic Monster pot mărunți fin diferite kg de plastic și aluminiu, iar operatorul poate colecta pungile complete de material mărunțit de la mașină.

Securitate
Dispozitivele de securitate sunt instalate pentru a evita utilizatorului și operatorului să atingă lamele.

“Automatele  Vending “, sunt  distribuitoare automate de băuturi, cafea, gustări, înghețată și alimente congelate.

Automatele Vending reprezinta cea mai convenabila și mai versatila metoda de vanzare cu amanuntul si ofera servicii non-stop 24/7 clientilor. Acestea sunt deosebit de utile si in timpul crizei pandemice, oferind  protectie personala !

Vending-ul este un serviciu convenabil, sigur si rapid, ce ofera o modalitate alternativa de a cumpara diverse produse , evitand aglomeratia din magazine si supermarketuri !

GPE chiar de la început a avut sensibilitatea de a înțelege noile cerințe ale pieței „distribuției alimentare self-service”, crescând treptat producția de distribuitoarele  automate chiar și în sectoarele întreprinderilor mici și mijlocii.

Pretul afisat poate sa sufere mici  modificari , in functie de cursul de schimb valutar , euro , al zilei de facturare !

In pret inclus transport

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AUTOMAT MARUNTIT AMBALAJE PLASTIC SI ALUMINIU – PLASTIC MONSTER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by