Descriere
E-Master
Energie curată, putere de neegalat pentru un grătar perfect.
Noua gamă „E-Master”, alimentată electric, datorită caracteristicilor care au făcut din WeGrill Broiler System printre cele mai folosite și renumite restaurante din întreaga lume, revoluționează din nou conceptul Grill.
Lămpile exclusive din cuarț recreează puterea și frecvența în infraroșu a jarurilor tradiționale.
Cu WeGrill E-Master în câteva minute, „Brazierul” dvs. poate satisface cele mai exigente palate.
Reduceți fumul din bucătărie, curățați-vă grătarul dintr-o clipă, optimizați costurile de funcționare, toate acestea și multe altele sunt avantajele oferite de gama WeGrill E-Master.
Specificatii tehnice
HEREFORD vă poate oferi o ieșire orară de până la 180 de burgeri.
Dimensiuni în mm L 984 x D 619 x H 583
Structură din oțel inoxidabil 304
Alimentare electrică
Gratar de gatit detasabil si reglabil in inaltime
Gata de gătit 3 minute
2 comutatoare de aprindere
Rezervor de colectare a uleiului detașabil
5 lămpi de cuarț
Temperatura 850 ° C
Consum 4kW / 6kW / 10kW
Greutate 90Kg
Certificare CE
Echipament * cablu siliconic trifazat cu cinci poli
Dimensiunile grilei în mm L 710 x D 374
Prin aplicarea unor tehnologii antice și inovatoare, WeGrill a introdus sistemul BROILER GRILL , un nou mod de a face grătarul pentru țara noastră, dar folosit de zeci de ani în țările anglo-saxone.
Compact și ușor, grătarul de prăjit WeGrill este ideal pentru fast-food, snack-baruri și mâncăruri typ food truck .
Demontare ușoară, transportabilă și ușor de curățat poate fi amplasat pe suprafețe mici.
Oferă posibilitatea de a extinde oferta de meniu pentru clientela ta.
Toaster Grill cu gaz sau electric folosește un sistem cu infraroșu
pentru a reproduce efectul unei adevărate cărbune sau cărbune
gratar, gatit prin iradiere si capabil sa atinga o temperatura de 850 ° Celsius.
Reduce timpii de gătit și scoate la iveală aroma alimentelor și bunătate autentică.
Datorită sistemului său cu infraroșu, Toaster Grill este pregătit gătește cel mult 3 minute, finisând pizza, sandvișuri prăjite și rulouri cu o suprafață clară și cu tot parfumul lor interior intact.
Pâinea poate deveni maro aurie în câteva secunde.
De ce Broiler?
Cuvântul Broiler vine de la „la Broil”, un termen englezesc pentru gătit rapid pe grătar.
WeGrill reproduce tehnologic (atât cu gaz, cât și cu energie electrică) cea mai veche gătit, jarul. Jărul este în mod tradițional cea mai bună gătire care ne permite să atingem temperaturi și arome pe care alte gătite nu le pot obține.Sistemul WeGrill, cu o aprindere simplă, în doar trei minute, atinge 850 de grade, intrând în acea porțiune a spectrului de lumină în infraroșu, ceea ce ne permite să obținem aceleași performanțe de gătit ca jarurile tradiționale.
În infraroșu
Culoarea frumoaselor jaruri roșii
Energia unui jar ars este transmisă prin radiații, generând raze infraroșii, care permit gătirea omogenă și profesională. Factorul fundamental al gătitului la grătar este tocmai puterea pe care o pot dezvolta jarurile, o putere care până acum NU SE REPRODUCE de niciun alt instrument de gătit.
Nu este suficient să transferați căldura, este esențial să radiați căldura.
Efect crocant garantat
În doar 3 minute, sistemul Wegrill obține acea culoare aprinsă pe care o iau jarul când este timpul să puneți carnea.
Frumosul jar roșu, acel roșu frumos pe care nu îl vom putea reproduce niciodată cu alte instrumente de gătit, cum ar fi o piatră de lavă sau o plită.
Și la 850 de grade obțineți reacția Mallard, acel efect pe care îl numim crocant, acea frumoasă crustă externă care ține carnea suculentă în interior. Acel gust, acel parfum, acel gust tipic și inconfundabil al cărnii la grătar.
Este incontestabil,
Gătitul la grătar este maximul de aromă, convivialitate, gust.
Din ce în ce mai multe companii de catering sunt numite steakhouses, atribuind acestui termen un sens care evocă o aromă foarte specifică.
Complexitate
Jarul,implică o mulțime de muncă, o mulțime de cunoștințe și este extrem de complex să știi cum să gestionezi temperaturile, cantitatea de lemn sau cărbune, timpii pentru a face ca focul să dureze în timpul unui serviciu
Costuri importante
În medie, se consumă 5/6 kg de jar într-o zi pentru 3-4 servicii.
Un cărbune de calitate medie costă în jur de 1,50 EUR pe kilogram.
Având în vedere prânzul și cina, se consumă 10 kg în fiecare zi, ceea ce echivalează cu 15 €.
Dorindu-vă să lucrați 300 de zile pe an, vorbim despre 4500 de euro pe an cheltuiți doar pentru cărbune, de care de multe ori nici nu ne dăm seama, pentru că avem ideea că cărbunele este aproape o risipă.
Deși rasa este originară din Herefordshire, în Anglia, există acum mai mult de cinci milioane de bovine genealogice Hereford în peste 50 de țări.
Scheletul lor ușor construit este acoperit cu mase mari
de mușchi solid. Au coarne scurte, gălbui, îndreptate înainte și în jos. Unele dintre aceste vite sunt sondate (adică coarnele lor sunt îndepărtate).
Rasa produce cantități mari de carne de o calitate excelentă.
WEGRILL HEREFORD, cel mai utilizat dintre puii de carne WeGrill, poate suporta o sarcină grea pentru dvs., dar este încă
foarte flexibil, deoarece puterea sa în infraroșu poate fi modulată.
Jarul Puternic pentru carne cu infraroșu vă oferă o temperatură de 850 ° pe întreaga suprafață de gătit – altfel posibil doar cu jaruri perfecte, produse cu pricepere din cele mai bune materiale.
Impresiile și parfumurile unei adevărate CASE STEAK din SUA.
HEREFORD vă poate oferi o ieșire orară de până la 180 de burgeri.
Recenzii
Nu există încă recenzii.