VENDING ,, Azkoyen Neo Q ,, UN AUTOMAT DE CAFEA SI FANTANA CU APA – MODEL Neo Q Espresso


Aparat de cafea și fântână cu apă
Oferă apă filtrată pură și proaspătă și cel mai rafinat meniu de cafea espresso și băuturi calde.

Descriere

NEO Q este soluția perfectă pentru toți cei care trebuie să ofere clienților apă și băuturi calde de calitate și care se angajează în favoarea durabilității.

Specificații
Dimensiuni si greutate
ÎNNALTIME  775 mm x LĂȚIME  480 mm x ADÂNCIME 590 mm, GREUTATE 60 kg

Sistem de preparare –  Instant
Numarul de mixere 4

Boiler  PRESSIUNE  700 CC

Capacitate
CONFIGURAREA CAPACITĂȚII
Numărul de recipiente cu boabe de cafea 1
Numărul de recipiente solubile 2
Număr de recipiente de ceai din frunze 1
Număr de cupe de 70 mm 320
Număr de cupe de 73 mm 320
Număr de cupe de 80 mm 320

Cafea solubila   0,8 kg
Lapte solubil 1,1 kg
Zahar 2,6 kg  , Ciocolata 1,5 kg , Ceai frunze  1,1 kg

Interfață, conectivitate și senzori
Detectorul de cafea este lipsit
Detector de râșniță blocat
Control electronic al temperaturii apei
Control electronic al nivelului apei
Detector de cupe opțional
SELECȚII
Tastatura tactilă Azkoyen
Selecții 8
Preselecții 4
CONECTIVITATE ȘI COMUNICAȚII
RS232

Disponibil culori : 
Negru

PUTERE
ECO Mode , A+
Tensiune 230 V
Putere maxima 1800 W

Noul NEO Q oferă apă proaspătă filtrată de calitate și cafea de calitate într-un singur aparat. Un concept inovator care încurajează sustenabilitatea la locurile de muncă, centrele de agrement, sălile de sport și alte unități, promovând utilizarea propriei cani sau sticle.

Apa filtrata la rece
Sistemul de filtrare al lui Neo Q scapă de impurități, oferind o apă fără gust și fără miros, oferind o calitate mai bună a apei decât un robinet tradițional de apă de la rețea.

În plus, setul opțional de filtrare și purificare cu lumină ultravioletă ajută la eliminarea bacteriilor la fața locului – permițându-vă să oferiți un serviciu de apă mult mai pur și mai sigur clientului dumneavoastră.

Oferirea de apă rece este posibilă și cu opțiunea de răcire a apei Neo Q. O opțiune pentru cei care doresc să distribuie apă rece instantaneu

Boabe de cafea proaspăt măcinate
Oferind liniștea sufletească care vine cu oferirea unui serviciu excepțional de cafea.

Datorita bobului dublu, iti poti oferi clientului tau varianta diferitelor cafele de specialitate pentru a satisface gusturile chiar si ale celui mai exigent consumator.

Cu o gamă largă de rețete, poți oferi varietate și astfel ajungi la cât mai mulți oameni. De la băuturi calde pe bază de espresso de cea mai înaltă calitate până la delicioase ciocolate, ceaiuri și vanilie sau alte băuturi aromate.

Durabil
Promovează reutilizarea materialelor, reducând consumul de plastic de unică folosință, diminuând în același timp impactul CO2. Promovează utilizarea propriei sticle

Neo Q încurajează utilizarea sticlelor și paharelor reutilizabile, descurajând în același timp utilizarea celor de unică folosință. Este o modalitate mult mai durabilă de consum de apă, direct de la rețea, fără transport, fără plastic, direct către consumator.

Promovați utilizarea propriei pahare

I-Detect-ul Neo permite detectarea automată a paharului utilizatorului, evitând utilizarea paharului de unică folosință.

Design distinct
Versatilitatea designului său vă permite să vă adaptați clientului dvs., precum și să recondiționați mașina prin simpla înlocuire a părții frontale. Este nevoie de doar 5 minute pentru a schimba partea din față a mașinii dvs. – cost redus și simplu de actualizat designul.

Un ecran conceput pentru a face sarcinile de întreținere ușoare și eficiente pentru orice operator. Sistemul său simplu de programare vă ajută să personalizați foarte ușor rețetele sau prețurile. Interfața Neo Q maximizează experiența utilizatorului, ghidând utilizatorul prin procesul de cumpărare cu ușurință.

Îmbunătățiți-vă profitabilitatea
Două într-unul înseamnă mai puține investiții în echipamente și optimizare a amprentei, oferind în același timp un serviciu excelent de apă și cafea.

Reduceți-vă costurile
Consum crescut
Câștigă noi locații și licitații

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VENDING ,, Azkoyen Neo Q ,, UN AUTOMAT DE CAFEA SI FANTANA CU APA – MODEL Neo Q Espresso”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by