APARATE SPECIALE
-
CARUCIOR PENTRU AER LIBER ,, KRAMPOUZ ,, PLEIN AIR – KHEA05
Pe un balcon, terasă sau grădină, caruciorul KRAMPOUZ „Plein Air” este suportul ideal pentru servire !
Totul din oțel inoxidabil, are două rafturi foarte parctice și un spațiu de depozitare pentru rezervorul de gaz sau accesoriile de bucătărie.De asemenea, are două roți care permit mișcarea în funcție de necesități.
KHEA05 – Greutate 17 KG – Suprafață de lucru 76 x 48 x 82 cm – dim.140 x 59 x 85 cm
Pret la cerere !
Inclus transportul
-
CONCEPT GASTONOMIC INSTANCO – BURGER CONCEPT
Cod Produs – Burger
Este un concept cu o soluție ideală pentru micii antrepernori HoReCa , care caută echipamente complete într-un spațiu mic, care să permită pregătirea celor mai buni burgeri din zonă.
Avantajele conceptului
»Spațiu pentru depozitarea produselor.
»Patru sertare răcite.
»Acces facil la sala motoarelor.
»Posibilitate de instalare, in fata clădirilor
»Manopera estetica.
»Sistem automat de evaporare a condensului.
»Controler electronic cu control al temperaturii de răcire.Pret la cerere !
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – AUTOMAT CONCEPT
Cod produs : Vending
Inovație pe piața . Un concept care funcționează ca o mașină automata de vândut, cu excepția faptului că produsele propuse sunt fast – food.
Avantajele conceptului
»Soluție inovatoare.
»Posibilitatea alegerii dispozitivelor în orice mod.
»Fabricat din componente de înaltă calitate.
»Maximizarea veniturilor în timp ce se optimizează munca.
»Servirea automată completă a meselor.
»Reducerea costurilor de angajare în zona de servicii pentru clienți.
»Posibilitatea oricărei configurații a numărului de module de publicare.
»Construcții din oțel inoxidabil.Pret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – COFFE & SNACK
Cafeaua și Hot-dog-urile sunt unul dintre cele mai populare seturi , de concepte gastronomice
Avantajele conceptului
»Construcție monolitică.
»Dimensiuni compacte.
»Posibilitatea de a stoca toate produsele într-un singur loc.
»Design atractiv.
” Calitate superioară.»concept autoservire
Pret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT MAGAZIN TIP INSULA
Cod produs : Store Island
Conceptul de insulă, conceput pentru a fi lansat în centrele comerciale ca o insulă de expoziție situată în pasaje de comunicare.
Avantajele conceptului
»Orice configurație conceptuală bazată pe cerințele de investiții și planul de vânzări
»Calitate înaltă a componentelor utilizate
»Multifuncționalitatea și universalitatea conceptului
»Posibilitatea selectării individuale a mărimii insulei
»Un concept axat pe prezentarea produsului și serviciul rapid
»Oțelul inoxidabil ca principal material de construcție
»Posibilitatea realizării blaturilor și a construcției într-o gamă largă de materialePret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – CONCEPT SCURT ( HOT DOG )
Dispozitiv compact pentru prepararea atât a hot-dogurilor clasice, cât și franceze.
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – HOT DOG CONCEPT
cod produs – Hot Dog
Un set complet de dispozitive pentru prepararea delicioaselor hot dog-uri franceze și tradiționale
Avantajele conceptului
»Ergonomie de lucru ridicată.
»Spațiu pentru depozitarea produselor.
»Două sertare frigorifice puternice.
»Acces ușor în sala de mașini.
»Posibilitatea de a instala in fata oricarei clădiri
»Design estetic și igienic.
»Sistem automat de evaporare a condensului pe șantier.
»Controler electronic cu control al temperaturii de răcire.Pret la cerere !
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – ITALIAN CONCEPT
Cod Produs – Italian
Concept gastronomic universal conceput pentru pasionații bucătăriei italiene.
Avantajele conceptului
“Posibilitatea oricărei configurații a contorului sau a selectării dispozitivelor.
“Componente de înaltă calitate.
„Proiectare și funcționalitate.
„Multifuncționalitatea dispozitivelor utilizate.
„Posibilitatea de a alege culoarea încorporată și de a plasa logo-ul.
„Corpuri de mobilier din oțel inoxidabil.Pret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – PETROL CONCEPT
Cod produs : Petrol
Conceptul este recomandat pentru zonele de gătit live, oriunde premisa principală este o bucătărie deschisă și amplasarea deliberată a tratamentului termic pe partea din față a ghișeului, oferind astfel un certificat de igienă și prospețime a vaselor servite.
Modul recomandat proprietarilor de benzinărie cu o ofertă gastronomică vastă.
Avantajele conceptului
»Inovare.
»Funcționalitatea și universalitatea soluțiilor propuse.
»Igienicitatea procesului de tratare termică.
»Posibilitatea oricărei configurații a elementelor.
»Igienice și estetice realizate.
»Mobilă și aparate din oțel inoxidabil.Pret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – ROTISERIE PUI CONCEPT
Cod produs : Chicken
Conceptul, după cum sugerează și numele, a fost creat pentru prepararea și vânzarea puiului la rotisor si grătar.
Avantajele conceptului
»Expunere bună a produsului prin iluminarea camerei rotisoare.
»Izolare termică de înaltă calitate.
»Design estetic și igienic.
»Fabricat din componente de înaltă calitate.
»Prăjirea uniformă în camera de rotiserie.Pret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – SANDWICH CONCEPT
Cod produs – Sandwich
O soluție creată pentru locurile cu spațiu limitat, concentrându-și activitatea pe vânzarea de sandvișuri proaspete.
Avantajele conceptului
»Design estetic și igienic.
»Fabricat din componente de înaltă calitate.
»Segment de răcire extins.
»Dispozitiv de semnalizare gata de funcționare.
»Regulator de temperatură clar.
»Echipament opțional extins.
»Întreținere stabilă la temperaturi joase.Pret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – SPOT CONCEPT ( FAST- FOOD )
Cod produs : Spot
Conceptul a fost creat pentru toți cei care doresc să vândă mâncăruri fast-food.
Avantajele conceptului
»Compactitate și funcționalitate.
” Soluții inovative.
»Zona de expunere și pregătire a alimentelor.
»Creșterea eficienței muncii.
»Usor de curatat.
»Componente de înaltă calitate.
»Timp de pregătire rapidă pentru produsele congelate.Pret la cerere
-
CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – UNIBOX CONCEPT
Cod produs – Unibox
Un concept universal care combină comoditatea depozitării produselor în sertarele frigorifice sub blat cu un nivel ridicat simultan de expunere în tejghea de sticlă de pe tejghea.
Avantajele conceptului
»Compactitate și inovație.
»Combinarea dispozitivelor de refrigerare și încălzire.
»Afisare produs.
»Posibilitatea de a alege culoarea conceptului și de a plasa logo-ul pe module , ceea ce permite identificarea vizuală a spațiului.
»Posibilitatea alegerii aparatelor în funcție de nevoile individuale ale clienților.Pret la cerere
-
CONCEPT PROFESIONAL STATIE DE LUCRU DE MASA – MODEL PENTRU 2 CREPIERE CLATITE – PTEA2A ( FARA STICLA )
4 327,39 lei (Fara TVA)Deoarece aceste blaturi de lucru sunt detașabile, acest lucru permite o curățare ușoară a tuturor pieselor
PTEA2A – Lungime 1 440 mm – Latime 600 mm – Inaltime 160 mm – fara sticla
Opțional – crepierele nu sunt incluse ) – la comanda sa se precizeze modelul de crepiera dorit !
• pentru crepe electrice: CEBIA4
• pentru crepe cu gaz: CGBIC4
• Sticlă de protecție pentru versiunea cu 1 sau 2 grătare
• Containere frigorifice eutectice 1/3 sau 1/6 Gastronorm
• Capacele pentru 1/3 sau 1/6 recipienteGarantie 1 an
Pret fara TVA !
Inclus transportul
-
CONCEPT PROFESIONAL STATIE DE LUCRU DE MASA – MODEL PENTRU 2 CREPIERE CLATITE – PTEA2A03 ( CU STICLA )
6 879,57 lei (Fara TVA)Deoarece aceste blaturi de lucru sunt detașabile, acest lucru permite o curățare ușoară a tuturor pieselor
PTEA2A03 – Lungime 1 440 mm – Lățime 600 mm – Înălțime 365 mm– cu sticla
Opțional – crepierele nu sunt incluse ) – la comanda sa se precizeze modelul de crepiera dorit !
• pentru crepe electrice: CEBIA4
• pentru crepe cu gaz: CGBIC4
• Sticlă de protecție pentru versiunea cu 1 sau 2 grătare
• Containere frigorifice eutectice 1/3 sau 1/6 Gastronorm
• Capacele pentru 1/3 sau 1/6 recipienteGarantie 1 an
Pret fara TVA !
Inclus transportul