UTILAJE RACIRE RAPIDA

Vezi ca:
  • FASTERCOLD – RACITOR RAPID IN BAIE CU APA PENTRU SACI ( pungi )

    Revoluția sistemului

    Pentru a crește durata de viață a mâncărurilor preparate mai mult de 5 zile a unui produs refrigerat normal, prevenind proliferarea bacteriei ce apare între 65°C și 8°C după gătire, este esențial să se reductă rapid temperatura mâncărurilor sub 8°C.
    Dar asta nu e îndeajuns! Ce se poate rezolva când vine vorba de supe, sosuri, tocane, cartofi piure, sos béchamel și mâncăruri înăbușite?
    Nilma a produs FASTERCOLD, răcitorul inovativ cu baie de apă pentru pungi, tehnologia esențială într-un sistem modern și inovativ Cook & Chill.
    După gătirea în aparatele gastronomice universale Mix Matic sau Salsamat, un sistem de pompare este conectat la acestea ce transferă produsul la mașina de umplere a pachetelor, la peste 90°C. Pungile etanșe, produse în greutăți diferite după necesitate, sunt după aceea scufundate în răcitorul Fastercold. Timpurile de răcire a pungilor variază în funcție de greutatea acestora și de tipul de produs pe care îl conțin.

    DISPONIBIL 

    MODELUL   FC120 –  84302100  ( cuva rabatabila )

                         FC200  – 84302400  ( cuva rabatabila )

                         FC300  – 84302200 ( ciclu continuu )

                         FC600 – 84302300  ( ciclu continuu )

    Accesoriu disponibil la cerere

    Carucior cu Cuva de colectare a produsului  pentru  modelul FC / 120

    Garantie 1 + 1 ani

    Pret la cerere !

    Citește mai mult
  • PASTALINE C – MASINA AUTOMATA GATIT PASTE CU SYSTEM AUTOMAT AMESTECARE SI RACIRE CU APA

    PASTALINE – Masina  de gătit paste și linie de răcire
    Inovație cu respect pentru tradiție

    Compus din masina gatit  paste cu sistem automat de amestecare, și răcitor de apă.

    Două concepte care pot părea opuse polare, dar care se unesc în Pastaline: o nouă gătit pentru paste și o linie de răcire rapidă, care combină beneficiile răcirii italiene cu tehnologia modernă Cook & Chill.

    SUNT DISPONIBILE URMATOARELE MODELE DE MASINI DE GATIT PASTE  :

    C40 –  7 kg pasta      C80  – 20 kg pasta         C80/2 – 20+20 kg pasta       C150  – 40 kg pasta     C300 – 60 kg pasta

    GAS      – 81655100                   81651100                      81652100

    ABUR   – 81655200                    81651200                      81652200                            81653100                81654000           ( 400 V )

    Electric. – 81655000                   81651000                      81652000                            81653000                                       (400 V )

    100 litrii                            200 litrii                        200 + 200 litrii                         400 litrii                   600 litrii

    RACITOR  100 litrii                      200 litrii                            700 litrii                                 700 litrii                  700 litrii           ( 230 V )

               capacitatea modelului             porții / oră *

    C40              1 cuva  7 kg                      200-300

    C80               1 cuva 20 kg                  600-800
    C80 / 2       2 cuve 20 + 20 kg           1200-1600
    C 150            1 cuva 40 kg                1200-1600
    C 300            1 cuva 60 kg                1800-2400

    Accesorii – optional 
    Cărucior de colectare a produsului mai rece.
    Fabricat din oțel inox 18/10, finisaj interior lustruit,
    cu patru roti (două cu frâne).
    model C80 și C80 / 2
    Dimensiuni: 1058x620x912 h mm
    Capacitate: n 3 GN 1/1 h 200
    model C150 și C300
    Dimensiuni: 1875x620x800 h mm
    Capacitate: n 5 GN 1/1 h 200

    Garantie 1 + 1 ani

    Pret la cerere !

    Citește mai mult
  • QUICK FROST CHILLER – RACITOR RAPID ALIMENTE

    Rapid la  temperatura de racire , temperatura produselor sub formă de gătit ajunge rapid la temperatura de sub 8 ° C atât de rapid încât evită proliferarea bacteriilor, care se dezvoltă între 65 ° C și 8 ° C. Aceasta este funcția igienică de bază QUICK FROST, care, împreună cu multe alte avantaje practice, face ca QUICK FROST să fie necesară în toate bucătăriile mari. În primul rând, permite timpii de producție să fie separați de cei de distribuție. În acest fel, munca poate fi organizată cu eficiență maximă, prin exploatarea maximă a echipamentelor și prin economisirea forței de muncă. De asemenea, QUICK FROST rezolvă problemele de producție, permițând depozitarea produselor alimentare, reducând astfel pierderile și risipa.

    GARANTIE 1 + 1 ANI

    PRET LA CERERE !

    Date tehnice

    ModelQF/5QF/10QF/20QF/40
    Capcitate tăvi5 GN1/110 GN 1/120 GN 1/140 GN 1/1
    Conexiune electricăV 230.1.50+N+EV 400.3.50+N+EV 230/400.3.50+N+EV 230/400.3.50+N+E
    Putere instalată1 kW2 kW4 kW9,5 kW
    Puterea compresorului1200 frig/h2600 frig/h15000 frig/h19200 frig/h
    Răcirea bateriei de condensaeraerapă sau aerapă
    Admisia apei reciØ 1/2″Ø 1″
    Scurgerea apeiØ 1″Ø 1″
    RefrigeratorR 134 A sau R 404 AR 404 AR 404 AR 404 A
    Greutatea mașinii110 kg200 kg285 kg485 kg
    Nivel de sunet63 dBA63 dBA65 dBA65 dBA

     

    Citește mai mult
  • SPEEDY VACUUM CUTTER DSF – PROCESOR ALIMENTE CU VACUUM

    Modelele – DSF 40-70-90-120

    Fabricate integral din oțel inoxidabil AISI 304, mașinile Speedy Cutter DSF sunt echipate cu: vas de încărcare cu o capacitate de 40, 70, 90 sau 120 litrii

    reprezintă gama completă a tăietorului de vid vertical încălzit Nilma. Extrem de versatili, au scopuri mari în bucătăriile centralizate, laboratoarele gastronomice și industriile alimentare. Principalul avantaj al aplicației Speedy Cutter DSF este versatilitatea, deoarece permite mai multe procese de preparare și gătire cu o singură mașină, pe lângă forța de muncă și economisirea timpului.

    Speedy Cutter DSF amestecă,  sfărâmă, omogenizează cu viteză reglabilă multe produse, precum: brânză, carne, ouă, legume, fructe proaspete și uscate. Acesta   amestecă și frământă maioneza, sosul pesto, produsele de panificație și așa mai departe. El  sfarama , framanta ,  încălzește,  gătește și  răcește (opțional), în conformitate cu standardele Cook & Chill: sosuri, creme, pate, sos de catifea, sos Bolognese, piure, bechamel, brânză și ciocolată. În cele din urmă, poate găti și sub vid: sosuri, gemuri, conserve … în câteva minute, menținând neschimbate caracteristicile organoleptice și hrănitoare ale produselor, intensificând culoarea, gustul și prezentarea produsului.

    Garantie 1 + 1 ani

    Pret la cerere

    Citește mai mult
  • SPIRAL – RACITOR CU CONTACT DIRECT – PENTRU PRODUSE LICHIDE – PRODUS PATENTAT

    SPIRAL – 82806100

    este o unitate cu roți inovatoare, o adevărată revoluție în lumea Cook & Chill, concepută pentru răcirea rapidă a produselor lichide (bulionuri, supe, sosuri, sosuri, bechamel, etc.) direct în tigaie, pentru capacități de la 100 la 200 l. Spirala răcitorului este pusă în contact direct cu produsul gătit, ceea ce înseamnă o răcire foarte rapidă, de la 90 ° la 3 ° C, în conformitate cu standardele HACCP. Designul special al unității înseamnă că schimbul de căldură dintre spirală și produs este mai eficient cu peste 30%.

    Date tehnice și structurale

    Construcție din oțel inoxidabil AISI 304 – carcasă rezistentă la impact – cadru montat cu cărucior cu roți și frână de oțel inoxidabil.
    ridicare automată în spirală
    Grad de protecție IP 65
    temperatura de operare a produsului: 90 ° C până la 3 ° C
    putere instalată: 5,5 kW
    dimensiuni generale: 1890x800x1790 (h) mm
    Construcție conformă standardului CE

    Garantie 1 an

    Pret la cerere !

    Citește mai mult

Se arată toate cele 5 rezultate

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by