Categorii
UTILAJE PIZZA SI COVRIGI

UTILAJE SI ECHIPAMENTE PIZZERII

Utilaje si echipamente pizzerii pentru HoReCa. Gama varianta de cuptoare pentru pizza, fie electrice, cu vapori sau pe gaz satisface cele mai pretentioase cerinte, iar accesoriile precum spiral mixer-ul cu cap fix sau rabatabil, divizoarele de aluatformatoarele de pizza sau combinatia divizor de aluat cu formato...

UTILAJE SI ECHIPAMENTE PIZZERII

Utilaje si echipamente pizzerii pentru HoReCa. Gama varianta de cuptoare pentru pizza, fie electrice, cu vapori sau pe gaz satisface cele mai pretentioase cerinte, iar accesoriile precum spiral mixer-ul cu cap fix sau rabatabil, divizoarele de aluatformatoarele de pizza sau combinatia divizor de aluat cu formator de pizza incorporat aduc un plus garantat.

Citeste mai mult

UTILAJE PIZZA SI COVRIGI Sunt disponibile 13 produse.

Showing 1 - 12 of 13 items

In functie de tipul de formator ales (formator cu o pereche de role fara picior, formator cu doua perechi de role inclinate sau paralele, formator pentru blat de pizza cu margine sau fara margine) intinderea blatului va fi foarte facila, uniforma sau chiar se va putea obtine o margine pufoasa. Solicita acum o oferta pentru un cuptor pizza sau echipamentele speciale pentru o pizzerie moderna!