Categorii

SALAMANDERS ELECTRICE

Contacteaza-ne pentru oferta de pret

999 Produse

Tecnoinox salamanders: au intrebuintare pentru finisare gratin, gătit, menținerea alimentelor calde. Extrem de versatilă, salamanderii sunt deosebit de potriviți pentru gătitul la grătar, dând mancarurilor totodată gusturi autentice, precum și pentru menținerea alimentelor calde. Acestea pot fi instalate în bucătăriile de dimensiuni mari, de la restaurantul mic până la bucătăria mare.

Comanda rapid: 0722327972

Formular Rapid

Formular Rapid

Tecnoinox salamanders: au intrebuintare pentru finisare gratin, gătit, si menținerea alimentelor calde. Extrem de versatilă, salamanderii sunt deosebit de potriviți pentru gătitul la grătar, dând mancarurilor totodată gusturi autentice, precum și pentru menținerea alimentelor calde. Acestea pot fi instalate în bucătăriile de dimensiuni mari, de la restaurantul mic până la bucătăria mare, care completează gama de preparate de toate dimensiunile.

SALAMANDERE ELECTRICE cu elemente de încălzire blindate Elementele de încălzire amplasate în puntea superioară, care pot glisa în sus și în jos de-a lungul traverselor Elemente de încălzire înclinate pentru o curățare ușoară sub puntea în mișcare

Modele disponibile care conțin regulatoare duale

slide_templatedefault

Produse recomandate: