Categorii
Espressor-cafea-automat-Jura-WE6 +

JURA WE6 PROFESIONAL PIANOBLACK

5 168,41 lei

998 Produse

Clasicele din cafea la birou

Cafeaua creeaza o atmosfera propice pentru comunicare, relaxare si productivitate: o ambianta linistita domneste peste tot atunci cand clientii, angajatii si vizitatorii savureaza aceasta bautura. Cafeaua elibereaza mintea si stimuleaza creativitatea. Noul WE6 prepara la perfectiune bauturile clasice, de la ristretto si espresso la cafe creme.

Comanda rapid: 0722327972

Formular Rapid

Formular Rapid

Un rezervor de apa cu o capacitate de 3 litri, un recipient de boabe de 500 de grame si un recipient de zat cu o capacitate de 25 de portii fac din acest elegant automat de cafea profesional solutia ideala pentru un consum de 30 de preparari pe zi.

Tehnologiile inovatoare revolutioneaza degustarea cafelei. Butoanele frontale si un afisaj modern TFT usureaza foarte mult controlul aparatului, chiar si pentru incepatori. Tehnologii de ultima ora pentru o degustare perfecta WE6 ofera o gama de 8 specialitati. JURA a revizuit complet si a perfectionat procesul de infuzie pentru specialitatile scurte din cafea. Gama WE ofera, astfel, o calitate demna de o cafenea. Rasnita AromaG3 cu 6 niveluri asigura o macinare optima. Ea macina proaspat si rapid boabele de cafea, pastrand, in acelasi timp, aroma lor completa. Unitatea de preparare variabila are o capacitate de la 5 la 16 grame care asigura conditiile de extractie ideale. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®), dezvoltat de catre JURA, optimizeaza timpul de extractie prin injectarea apei fierbinti sub presiune in pulberea de cafea prin impulsuri rapide pentru a prepara ristretto sau espresso.

Igiena garantata de certificarea TUV

La locul de munca, curatenia si igiena joaca un rol important.Aceasta igiena totala, certifificata chiar si de TUV Rheinland, face ca modelul WE6 sa fie alegerea excelenta pentru companiile care se bazeaza pe sistemul HACCP*  Cantitatea de cafea macinata sau de apa sunt complet adaptabile la preferintele personale si la cestile si paharele utilizate. In acelasi timp, unele specialitati din cafea pot fi blocate pentru a acorda prioritate altora. Diferite functii sunt, de asemenea, disponibile la cerere. Acestea va permit sa editati presetarile sau capacitatea cestilor dupa introducerea unei anumite combinatii de taste. Astfel, erorile de manipulare sunt excluse.

Caracteristici standard ale automatelor JURA pentru cafea

Unitate de preparare variabila intre 5 si 16 g 5 - 16 g

Sistemul inteligent de preinfuzie, pentru extragerea aromei(I.P.B.A.S.©) Da

Preincalzire inteligenta Da

Pompa performanta, 15 bari 1

Sistemul de incalzire Thermoblock 1

Circuit de apa 1

Monitorizarea tavii de scurgere Da

Afisarea nivelului de intretinere Da

Programe integrate de clatire, curatare si decalcifiere Da

Reglarea duritatii apei Da

Una sau doua cesti de espresso printr-o singura extractie Da

Igiena JURA: certificare TUV Da

Filtrul CLARIS Pro Smart / CLARIS

Smart Butonul Zero-Energy sau de pornire/oprire Clasic

Specialitati Numar de bauturi 8

Bauturi 1 ristretto 2 ristretti 1 espresso 2 espressi 1 cafea 2 cafele Apa fierbinte 1 cafea speciala Apa fierbinte 3 niveluri

2 cafele 1 Minute

2espressi 45 Secunde

2 ristretti 30 Secunde

Apa fierbinte (200 ml) 45 Secunde

Avantaje

Compatibil cu J.O.E.® Da

Tipul de rasnita Rasnita AromaG3 Numarul de rasnite 1

Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) Da

Optiuni de setare si programare

Cantitatea de apa programabila Da

Cantitatea de apa poate fi ajustata la fiecare preparare Da

Taria cafelei programabila 8

Taria cafelei poate fi selectata la fiecare preparare Da Temperatura de preparare programabila 2 Temperatura apei fierbinti reglabila 3 niveluri Cantitatea de apa poate fi ajustata la fiecare preparare Da Contor zilnic resetabil Da Inchidere automata Da Afisarea numarului de preparari pentru fiecare specialitate in parte. Da Afisarea timpului ramas Da Echipamente, design si materiale Afisaj Afisaj color TFT Duza pentru cafea reglabila pe inaltime 65 - 111 mm Duza pentru apa fierbinte Da Sound design Da Numarul maxim de preparari zilnice recomandat si zone de utilizare Capacitatea maxima de preparari zilnice recomandat 30 Zone de utilizare Uz personal Prestator de servicii Distribuitor In cifre Capacitate rezervor apa 3 l Recipient pentru zat (nr. de preparari) 25 Numarul recipientelor pentru cafea boabe 1 Capacitatea recipientului pentru cafea boabe cu capac pentru pastrarea aromei 500 g Lungime cablu 1,1 m Voltaj 220 - 240 V ~ Curent 10 amp Frecventa 50 Hz Putere 1450 watt Sisteme de plata compatibil Putere in Stand-by 0 watt Greutate 10 kg Latime 29,5 cm Inaltime 41,9 cm Adancime 44,4 cm

Pretul este calculat la un curs valutar 1 euro de 4,790 lei . Pretul este fara TVA !

Pretul poate sa sufere modificari in functie de cursul valutar 1 euro , al zilei de facturare !

Garantie 2 ani !

In pret nu este inclus transportul !

slide_templatedefault
sidebar-typeGlobal Sidebar
title-showon
title-breadcrumbon
page-bg-colorffffff
page-header-bg-colorffffff
page-title-bg-colorffffff
page-content-bg-colorffffff
page-footer-bg-color404040
page-footer-border-color7AB80E
page-footer-bottom-bg-color0C0C0C
page-footer-bottom-border-color4a4a4a

Produse recomandate: