JURA E6 PLATINUM – GAMA CASNICA

Premiera mondiala: Procesul de extractie prin pulsare

Noua gama E de la JURA revolutioneaza degustarea cafelei din toate punctele de vedere. Procesul de extractie a fost complet revizuit si perfectionat. O premiera mondiala, procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) optimizeaza timpul de extractie si garanteaza un maxim de arome, chiar si pentru specialitatile scurte din cafea.

Descriere

CLARIS Smart ofera o calitate perfecta a apei pentru un gust autentic. Nu a fost niciodata mai usor de utilizat filtrul, doarece sistemul de apa inteligent (Intelligent Water System, I.W.S.®) il detecteaza automat.

Premiera mondiala: P.E.P.® pentru un espresso de calitate, demn de o cafenea Secretul unei cafele perfecte este prepararea acesteia.

JURA a revizuit si perfectionat procesul de extractie pentru ristretto si espresso. E6 permite realizarea specialitatilor de o calitate demna de o cafenea. Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®), dezvoltat de JURA, optimizeaza timpul de extractie prin injectarea apei fierbinti sub presiune in pulberea de cafea prin impulsuri rapide pentru un espresso scurt. Aceasta metoda permite intregului buchet de arome sa infloreasca. Opt niveluri de intensite asigura o degustare adaptata preferintelor dumneavoastre.

Detectarea automata a filtrului cu sistemul de apa inteligent

Filtrele de apa CLARIS ofera o calitate perfecta a apei pentru un gust autentic. In acelasi timp, ele protejeaza aparatele impotriva calcarului si elimina substantele care altereaza gustul si mirosul apei (de exemplu, metale grele sau clor). Pentru a profita din plin de avantajele si capacitatea de filtrare, JURA a dezvoltat sistemul de apa inteligent (Intelligent Water System, I.W.S.®). Cartusul filtrant si automatul de cafea comunica prin unde radio cu ajutorul tehnologiei RFID. Filtrul este detectat automat. JURA stabileste noi standarde pentru usurinta in utilizare E6 ii satisface pe toti cei care doresc acces direct la cafeaua lor preferata. Cele 4 patru butoane frontale pentru cele patru functii: espresso, cafea, cappuccino si spuma de lapte ofera un confort maxim. E6 este un automat veritabil de 2 cesti care poate prepara simultan doua espressi sau 2 cafele. Gratie afisajului color TFT modern, utilizare sa este intuitiva.

O igiena completa

La acest automat de cafea modern, intretinerea este la fel de simpla ca prepararea delicioaselor specialitati din cafea. Programele integrate de clatire si curatare garanteaza o igiena impecabila, la o simpla apasare de buton. Inca o noutate: acum, duza de lapte poate fi spalata in masina de spalat si poate fi inlocuita intr-o clipita. Acest lucru va ofera siguranta unei spume de lapte perfecte cu o igiena completa.

Specialitati Bauturi 1 espresso 2 espressi 1 cafea 2 cafele 1 cappuccino Apa fierbinte Functia apa fierbinte 3 niveluri Numar de bauturi 7 Tehnologii Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) Da Compatibil cu J.O.E.® Da Unitate de preparare variabila 5 – 16 g Sistemul inteligent de preinfuzie, pentru extragerea aromei(I.P.B.A.S.©) Da I.W.S.® cu sistem de filtrare CLARIS Smart Tipul de rasnita Rasnita AromaG3 Numarul de rasnite 1 Sistemul de incalzire Thermoblock 1 Preincalzire inteligenta Da Pompa performanta, 15 bari 15 bar Compatibil Wireless Da Tehnologie JURA Fine Foam Da Sistem Connector© Da Monitorizarea tavii de scurgere Da Optiuni de setare si programare Cantitatea de apa pentru cafea programabila Da Cantitatea de apa pentru cafea poate fi ajustata la fiecare preparare Da Taria cafelei programabila pe niveluri 8 Taria cafelei poate fi selectata la fiecare preparare Da Temperatura apei fierbinti programabila pe niveluri 3 niveluri Temperatura apei de infuzare programabila pe niveluri 2

Functii

Afisaj Afisaj color TFT Protejarea mediului inconjurator Functionare Energy Save (E.S.M.©) Da Inchidere automata Da Intreruperea de la alimentarea electrica Functia Zero-Energy Intretinere perfecta la o apasare de buton Filtrul CLARIS CLARIS Smart Programe integrate de clatire, curatare si de decalcifiere Da Program integrat pentru curatarea sistemului de cappuccino Da Clatirea automata a sistemului pentru lapte Da Afisarea nivelului de intretinere Da Ajustarea duritatii apei Da

Igiena JURA: certificare TUV Da Duze Duza pentru cafea reglabila pe inaltime 65 – 111 mm Duza pentru apa fierbinte Da Duza de apa fierbinte reglabila pe inaltime 67 – 113 mm Duza pentru cappuccino Duza pentru cappuccino Fine Foam

In cifre Capacitate rezervor apa 1,9 l Numarul recipientelor pentru cafea boabe 1 Recipientul pentru cafea boabe cu capac pentru pastrarea aromei Da Capacitatea recipientului pentru cafea boabe 280 g Recipient pentru zat (nr. de preparari) 16 Lungime cablu 1,1 m Voltaj 230 V ~ Curent 10 amp Precventa 50 Hz Putere 1450 watt Putere Stand-by 0 watt Consum de energie cu E.S.M.© 6 Wh

Greutate 9,8 kg

Lungime 28 cm Inaltime 35,1 cm Adancime

Garantie 2 ani

Pretul este calculat la un curs 1 euro de 4,790 lei . Pret fara TVA

Pretul poate sa sufere modificari in functie de cursul valutar al zilei de facturare

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JURA E6 PLATINUM – GAMA CASNICA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *