UNITATE BUCATARIE PROFESIONALA INTELIGENTA MONOBLOC ELECTRICA – LINIA 900 DAKOTA HEKO – MONTATA LA PERETE


Unități de bucătărie încorporate monobloc electrice cu inducție, cu economii mari de energie și costuri de operare reduse. Dim. 4350 mm x 900 mm x 900 h mm 

https://www.facebook.com/watch/?v=1982752128464762

Descriere

Unitățile de bucătărie încorporate Heko garantează robustețe și fiabilitate datorită structurilor lor ranforsate, plitelor din oțel inoxidabil cu grosimea de 5 mm și componentelor electronice de înaltă calitate. Heko este un purtător de standarde pentru economiile de energie și respectarea mediului.

Componente :

Fritteuza  10+10 lt  cu sistemul automat de filtrare a uleiului  ECOFRY,- 1 buc 
Total 15,6 kw
Sertare calde umidificate multifunctionale – 4 buc 
Total 2,4 kw
Blat de lucru  – 1 buc 
Plita cu inductie cu 2 zone de gatit  – Total 14 kw – 1 buc

Plita cu inductie cu 4 zone de gatit  – 1 buc 
Total 14 kw
Turn de control, Ecran tactil Touch   – 1 buc 
Total 2 kw
Fierbator paste 40 lt  – 1 buc 
Total 9,6 kw
Grill Fry top Multifunctional – 1 buc 
 striat
Total  8 kw
Suport din oțel inoxidabil
Sertare reci – 2 buc    Sertare calde cu umidificare  pentru tavi – Total 1 kw 

https://tour3d.dimensione3.com/heko-showroom

Plitele cu inducție sunt produse folosind o tehnologie inovatoare care asigură economii consistente de energie, performanțe excelente și condiții de lucru mai bune decât sistemele tradiționale de gătit. Pe langa faptul ca au un design atractiv, plitele cu inductie sunt extrem de eficiente, rapide si sigure. Curățarea este, de asemenea, rapidă și ușoară, deoarece simpla ștergere cu un burete va face ca plita să revină la starea inițială curată. Aparatul este gestionat de operator prin intermediul butonului de control special situat la capatul blatului, care a fost rotit si este realizat din otel inoxidabil AISI 304.Plitele cu inducție sunt de departe cele mai sigure tipuri de plite. Nu există flăcări deschise și, mai presus de toate, blatul vitro-ceramic rămâne mereu rece. Un sistem automat de detectare a vaselor de gătit împiedică pornirea plitei dacă tigaia nu a fost plasată în zona de gătit. Plitele cu inducție Heko sunt extrem de practice de utilizat și de curățat. Orice scurgeri de alimente care apar în timpul gătirii pot fi îndepărtate imediat cu o cârpă umedă, deoarece blatul din vitroceramică rămâne rece. Reziduurile alimentare nu se carbonizează, astfel încât se produc mirosuri mai puțin neplăcute și fum.Cum funcționează : 
Plitele cu inducție sunt formate dintr-o suprafață de susținere vitroceramică care este îngropată la nivelul blatului de lucru. Bobinele sunt situate sub acesta și, atunci când sunt activate, generează un câmp electromagnetic.
Atunci când o oală este plasată deasupra blatului din vitroceramică, bobina se activează instantaneu și începe să transmită căldură direct sub tigaie.  Avantajele :
În plitele tradiționale electrice sau pe gaz, căldura este produsă de o sursă (arzătoare, rezistențe etc.) și numai după aceea este transmisă conductiv către vasele de gătit. Aceasta înseamnă că o parte din energia necesară teoretic pentru gătit este dispersată în mediu.
În schimb, inducția are o rată de dispersie minimă și o performanță extrem de ridicată: o medie de 90%, cu vârfuri de 97%.
Datorită acestei tehnologii, deșeurile sunt aproape inexistente, iar consumurile sunt optimizate. Energia necesară este doar cantitatea utilizată efectiv pentru gătit, iar plita nu mai produce căldură și se oprește automat imediat ce oalele sunt scoase.

Multifunctionale Heko FryTops sunt aparate inovatoare pentru gatirea alimentelor direct pe farfurii sau indirect prin oale. Se remarcă prin economiile lor ridicate de energie și materialele de foarte înaltă calitate care, combinate cu tehnologia electronică, fac acest aparat unic.Tehnologie și materiale :
Construcția specială „sandwich” oferă FryTop-ului multe beneficii suplimentare: deoarece temperatura care poate fi setată extrem de rapid și, datorită elementelor de încălzire blindate, face ca valorile să rămână constante, asigurând, la rândul lor, că produsele sunt gătite optim cu elementele lor organoleptice. proprietăţile fiind păstrate. Suprafața de gătit AISI 470 are o temperatură maximă de funcționare de 300°C și își va menține integritatea chiar și după un posibil șoc termic. Suprafața specială face curățarea considerabil mai ușoară și nu eliberează substanțe potențial dăunătoare.Placa multifunctionala :
Plita de gătit poate fi folosită și ca plită datorită suprafeței sale plane și nedeformabile.Logica energetică, gătit inteligent
Controlul electronic al temperaturii și caracteristicile materialelor utilizate permit o gătit „inteligentă”, prin eliberarea  energiei doar acolo unde este nevoie.

Mașinile de gătit paste Heko sunt aparate care oferă multe funcții precum regenerare, fierbere, gătire la temperatură scăzută, abur și menținerea caldă a alimentelor. Mașinile de gătit paste Heko se remarcă prin economiile lor ridicate de energie și materialele de foarte înaltă calitate care, combinate cu tehnologia electronică, fac acest aparat unic.Tehnologie și materiale :
Mașinile de gătit paste Heko sunt echipate cu o cuvă robustă din oțel inoxidabil AISI 316 de 2 mm grosime și nu au fost presate, ci realizate manual pentru a se asigura că toate suprafețele au aceeași grosime. Cada este izolată termic pentru a preveni pierderile inutile de căldură și, prin urmare, pentru a crește economiile de energie. Mașinile de gătit paste Heko sunt echipate cu un sistem automat care umple și reumple apa evaporată. Sistemul „MAT” reglează automat temperatura în funcție de modul în care este utilizat aparatul de gătit paste, prevenind în același timp consumul inutil de energie atunci când aparatul nu este utilizat. Cada a fost proiectată pentru a face mult mai ușoară golirea completă a apei după gătit, deoarece apa poate curge în scurgerea specială pentru preaplin. Aparatul este gestionat prin intermediul unui panou de control cu ecran tactil.Management electronic al căldurii :
Mașina de gătit paste Heko este echipată cu multiple sisteme electronice avansate pentru controlul puterii și distribuției căldurii necesare pentru gătit, ceea ce afectează foarte mult economiile generale de energie. Sistemul HS (Heated Storage) și sistemul MCH (Moving Connective Heat) sunt rezultatul cercetărilor și testelor tehnice menite să optimizeze la maximum consumul electric fără a afecta capacitatea de producție și calitatea finală a produsului de gătit.Elementul de încălzire :
Elementul de încălzire al mașinii de gătit paste Heko este, fără îndoială, punctul central al întregului sistem de operare al aparatului. Tipul de aliaj al elementului de incalzire si elementele acestuia permit aparatului sa se incalzeasca extrem de rapid si temperatura sa fie controlata. Acesta a fost conceput pentru a asigura atât faptul că elementul de încălzire funcționează corect, cât și calitatea finală a produsului care este gătit.

Friteuzele Heko sunt aparate inovatoare pentru prăjirea alimentelor. Acestea se disting prin economiile lor ridicate de energie și materialele de foarte înaltă calitate care, combinate cu tehnologia electronică, fac aceste aparate unice.Tehnologie și materiale :
Friteuzele Heko sunt fabricate în întregime din oțel inoxidabil. Cuva are o grosime de 1,5 mm si nu a fost presata ci lucrata manual pentru a se asigura ca toate suprafetele au aceeasi grosime. Datorită materialelor de construcție și tehnologiei inovatoare de încălzire, friteuzele Heko asigură o temperatură stabilă și constantă a cuvei, ceea ce la rândul său gătește în mod optim produsul.Gestionarea căldurii:
Friteuza Heko este echipata cu multiple sisteme electronice avansate pentru controlul puterii si distributiei caldurii necesare pentru gatit, ceea ce afecteaza foarte mult economiile generale de energie. Sistemul HS (Heated Storage) și sistemul MCH (Moving Connective Heat) sunt rezultatul cercetărilor și testelor tehnice menite să optimizeze la maximum consumul electric fără a afecta capacitatea de producție și calitatea finală a produsului de gătit.Elementul de încălzire al friteuzei Heko este, fără îndoială, punctul central al întregului sistem de operare al aparatului. Tipul de aliaj al elementului de incalzire si elementele acestuia permit aparatului sa se incalzeasca extrem de rapid si temperatura sa fie controlata. Acesta a fost conceput pentru a asigura atât faptul că elementul de încălzire funcționează corect, cât și calitatea finală a uleiului și, la rândul său, calitatea produsului care este gătit.Sistem inteligent de filtrare ulei :
Cu sistemul automat de filtrare ECOFRY, uleiul folosit la prăjit este întotdeauna curat, ceea ce asigură o gătit de foarte înaltă calitate. De asemenea, filtrarea reduce mirosurile neplăcute, făcând mediul de gătit mai plăcut și mai sănătos. Filtrarea este un proces complet automatizat, deci nu sunt necesare cunoștințe tehnice. Pur și simplu spălați-le în mașina de spălat vase așa cum ați spăla filtrele. ECOFRY este un instrument valoros pentru prevenirea risipei de energie și ulei și, în același timp, crește productivitatea și calitatea prăjirii.

Blaturile frigorifice Heko păstrează produsele proaspete pe care bucătarul trebuie să le aibă la îndemână în timp ce gătește; acest mod este mult mai rapid și organizat. Blaturile frigorifice sunt prevazute cu sertare GN 1/1 sau GN 2/3, in functie de configuratii. Unitatea frigorifică poate fi fie închisă, fie cu două fețe, în funcție de tipul de unitate de bucătărie încorporată în care vor fi instalate. Temperatura de funcționare variază de la -2°C la +10°C.

Sertarul pentru umezire și încălzire Heko este un aparat care îndeplinește diverse funcții: menținerea alimentelor calde și umede, gătirea la temperaturi scăzute și uscarea alimentelor. Aparatul este realizat în întregime din oțel inoxidabil, echipat cu trei sertare complet extractibile care facilitează curățarea și fiecare sertar poate găzdui 2 tăvi de copt GN 1/1. Temperatura de operare de la 0 la 120°C. Aparatul este gestionat de operator prin intermediul unui panou de control cu ecran tactil.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „UNITATE BUCATARIE PROFESIONALA INTELIGENTA MONOBLOC ELECTRICA – LINIA 900 DAKOTA HEKO – MONTATA LA PERETE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by