Vrei sa deschizi o autoservire? Iata echipamentele de care ai nevoie

Secretul unei autoserviri de succes nu consta doar in gustul preparatelor, ci mai ales in utilajele folosite pentru expunerea si prepararea acestora. Desi suntem tentati sa credem ca pentru a deschide o autoservire nu trebuie sa investesti atat de multe resurse ca si in cazul unui restaurant, lucrurile stau complet diferit. Un avantaj al restaurantului…

Citeste mai mult

Tehnica de preparare Sous Vide – ce presupune si care sunt avantajele sale

Principalul obiectiv general al restaurantelor este acela de a-si surprinde clientii pe cat de mult posibil prin intermediul preparatelor delicioase, dar si a serviciilor ireprosabile. Tehnica de gatire “sous vide” este una dintre cele mai populare metode de preparare a alimentelor. Este apreciata de majoritatea bucatarilor deoarece ofera numeroase beneficii atat lor, cat si clientilor….

Citeste mai mult

Tips&tricks pentru a livra mancare la domiciliu sau la birou in cele mai bune conditii

In ultimul timp, afacerile din domeniul HoReCa au suferit modificari majore si au fost nevoite sa se adapteze vremurilor actuale. Majoritatea restaurantelor si cafenelelor si-au mutat serviciile din local in zona de livrari. Astfel, se poate observa cu usurinta ca intotdeauna exista si oportunitati chiar si atunci cand antreprenorii se confrunta cu situatii mai putin…

Citeste mai mult
Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by