Cum sa iti pregatesti restaurantul pentru comenzile de sarbatori

Sarbatorile de iarna reprezinta fara doar si poate, cea mai frumoasa perioada a anului. Pe langa intalnirile cu cei dragi si cadourile oferite, romanii adora mancarurile traditionale. Drept dovada, acestia comanda in fiecare platouri  variate, specifice sarbatorilor de iarna, cozonaci si multe alte bunatati. Desi in trecut gospodinele se pregateau cu cateva zile inainte de…

Citeste mai mult

Retete de sucuri naturale cu care ii poti surprinde pe clientii restaurantului tau

Este stiut deja ca sucurile naturale de fructe ajuta la intarirea imunitatii, mai ales atunci cand sezonul rece isi intra in rol. Astfel, pentru a satisface nevoile clientilor restaurantului tau, dar si pentru a-i suprinde placut, trebuie sa introduci in meniu retete de sucuri naturale speciale, care sa se regaseasca cu greu in meniurile competitorilor….

Citeste mai mult

Vesti bune pentru antreprenorii din domeniul HoReCa. Afla ce masuri au fost adoptate de stat

Pandemia de Coronavirus si-a pus amprenta asupra numeroaselor industrii din Romania, dar mai ales asupra industriei HoReCa. La momentul actual, hotelurile, restauranturile si cafenelele au de suferit cel mai mult in urma restrictiilor impuse de stat cu privire la distantarea sociala si nu numai. Pentru a veni in ajutorul antreprenorilor HoReCa, statul  a hotarat sa…

Citeste mai mult

Masinile de inghetata, indispensabile oricarui restaurant pe timpul verii

Antreprenorii din domeniul HoReCa stiu deja cum trebuie echipata bucataria unui restaurant, ce este de nelipsit, cum trebuie sa intretina curatenia si ce accesorii sunt neaparat necesare. Insa, cu toate acestea, trebuie sa acorde o deosebita atentie echipamentelor indispensabile in functie de anotimp. Si cum desertul este partea preferata a oricarei mese, masinile de inghetata…

Citeste mai mult

Metode eficiente pentru curatarea bucatariilor profesionale din restaurant

Bucataria este cel mai solicitat loc dintr-un restaurant, dar in acelasi timp si cel mai important. De aceea, curatenia este o adevarat provocare. Niciun obiect sau utilaj din bucataria profesionala nu trebuie neglijat. Pentru a oferi servicii de calitate clientilor trebuie sa te asiguri ca angajatii tai respecta toate procedurile necesare pentru igienizarea eficienta si…

Citeste mai mult
Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by