SMILE LINE – LINIA DE PATISERIE PUFF


ULTIMELE STIRI DE PE PIAȚĂ

Ne bucurăm să introducem o nouă linie și o nouă tehnologie: un produs cu adevărat inovator pe piață: SMILE LINE.

SMILE LINE este un sistem compact care realizează produse de foietaj sub formă de fețe zâmbitoare sau alte forme speciale (urs, barcă, lună, covrig și multe altele …).
Doar adăugând un instrument simplu puteți avea o linie Vol au vent extrem de inovatoare, potrivită pentru lanțurile hoteliere și restaurantele de lux, în căutarea întotdeauna a unor produse noi și elegante.

Garantie 1 + 1 ani

Pret la cerere

 

Descriere

DESCRIERE

Ne bucurăm să introducem o nouă linie și o nouă tehnologie: un produs cu adevărat inovator pe piață: SMILE LINE.

Procesul acestei linii este foarte simplu: un operator pune aluatul la alimentarea unității de măsurare în care foaia este laminată până la grosimea finală.

Un rafinator de resturi tăie aluatul pe părți pentru a îndepărta resturile laterale. Apoi, o ghilotină specială taie produsele și îndepărtează găurile (de exemplu, ochii și gura feței zâmbitoare) și le depune pe o centură transversală care le poartă pe partea laterală a liniei.

Un dispozitiv de îndepărtare a resturilor elimină aluatul rămas din produse și apoi se îndreaptă către un transportor de ochiuri de sârmă unde sunt pulverizate de un umidificator cu discuri rotative și zahărite de un distribuitor.

În cele din urmă, produsele sunt transportate către unitatea de panoramare, unde sunt așezate automat pe tăvi, gata pentru cuptor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SMILE LINE – LINIA DE PATISERIE PUFF”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by