SISTEME DE DESINFECTIE SI CURATARE – MISTRAL


MISTRAL este potrivit pentru a trata volumele de aer indicative care pot varia de la 80 m3 la 400 m3 pentru versiunea statică C.

Modele

CEAH806 Mistral 200   ,condensare quarz  2 x L 200

CEAH803 Mistral 400 , condensare quarz  4 x L 200

dim. 47,5 cm 47,5 cm 12,5 cm , 230V/1/50 Hz , 37 w , ventilat 

CEAH813 Piese de schimb pentru Mistral

Garantie 1 an

Pret la cerere

 

Descriere

MISTRAL este potrivit pentru a trata volumele de aer indicative care pot varia de la 80 m3 la 400 m3 pentru versiunea statică C. Aceste volume de aer pot varia în funcție de calitatea aerului și de sarcina VOC (compuși organici volatili) prezenți în volumul de tratat. MISTRAL a fost studiat și dezvoltat cu cea mai bună atenție în fiecare detaliu; se caracterizează printr-un design elegant și funcțional, este pregătit pentru instalarea rapidă a tavanului și este echipat cu o telecomandă pentru pornirea și oprirea de la distanță. MISTRAL poate da prospețime mediului neutralizând mirosurile rele și substanțele dăunătoare. Este echipat cu un filtru de aspirare a aerului și cu un ventilator capabil să asigure cea mai bună eficiență operativă, rapiditate de acțiune și flexibilitate de utilizare a sistemului Bioxigen® în încăperi de dimensiuni medii mari pentru curățarea și dezinfectarea, dezodorizarea și îmbunătățirea calității aerului interior a mediului din sectorul funerar.
MISTRAL este un produs marcat CE, realizat cu utilizarea de vopsele netoxice, care nu are nevoie de întreținere frecventă și costisitoare de către utilizator; să nu o instalați lângă surse de căldură directă sau să o instalați la cel puțin 1 metru distanță de oameni, pentru a evita percepția ventilației forțate. După ce a fost instalat corect, MISTRAL are chiar certificatul Bioxigen® de „sigiliu verde de calitate” care se află într-un mediu curățat și dezinfectat 24 de ore.

Caracteristici Generali Sistemi di Sanificare
Opreste   mirosurile, bacteriile și contaminările microbiene
Bioxigen® schimbă complet curățarea și dezinfectarea și dezodorizarea aerului și a suprafețelor din încăperile înconjurătoare. Așa cum se întâmplă în natură, Bioxigen® reproduce procesele de lumină solară ionizând moleculele de aer și eliminând sau reducând drastic mirosurile, microorganismele, bacteriile și virusul. Bioxigen® este singurul produs certificat TUV PROFI CERT, iar eficacitatea acestuia este certificată de universități importante care au testat importanța prevenirii și evitării disconfortului și a riscului pentru sănătatea oamenilor. Utilizarea sa constantă recreează condițiile optime pentru permanența și desfășurarea tuturor activităților referitoare la post-mortem, de la conservarea cadavrului până la operațiile de autopsie și înmormântări până la opririle din cimitir.

Tehnologie
Tehnologia Bioxigen® este alcătuită dintr-un condensator special Q-Active de cuarț, cu un consum redus de energie, care asigură medii dezodorizate și curățate și dezinfectate, perfecte pentru sănătatea oamenilor, datorită regenerării și menținerii unui echilibru ionic corect. Aceste produse, datorită posibilității de a funcționa continuu, fără a fi necesară deplasarea personalului sau a oaspeților, asigură menținerea și îmbunătățirea continuă a calității aerului acționând pe factori „poluatori” care se pot dezvolta în mediu.

Linie de produse
Gama variată de produse permite alegerea articolului cel mai potrivit pentru fiecare loc și pentru fiecare funcție profesională.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SISTEME DE DESINFECTIE SI CURATARE – MISTRAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by