SISTEME DE DESINFECTIE SI CURATARE – CUSTOM


Modele

Este potrivit pentru a trata volumele de aer indicative care pot varia de la 200 m3  la  400m3 . Acest volum de aer pot varia în funcție de calitatea aerului și de sarcina VOC (compuși organici volatili) prezenți în volumul de tratat.

CEAH804 Custom 200 – 30 W – volum  aer 200m3
CEAH805 Custom 400 – 40 W – volum  aer 400m3

dim 26,4 cm 26,9 cm 72,3 cm , 230V/1PH/50Hz , CAPACITATE DE TRANSPORT AXIAL 40cm / h, condensatori quarz 2 x L 520

CEAH814 Piese de schimb pentru Custom

Garantie 1 an

Pret la cerere

Descriere

CUSTOM a fost studiat și dezvoltat cu cea mai bună atenție în fiecare detaliu; se caracterizează printr-un design compact, este disponibil în diferite dimensiuni construite ca cutie în interiorul căreia se află condensatoarele de cuarț și sistemul de alimentare electrică. Aceste dispozitive sunt echipate cu o ușă de inspecție pentru partea electrică și una pentru întreținerea condensatorului. Este pregătit pentru instalarea rapidă a tavanului. CUSTOM poate asigura prospețimea în mediu neutralizând mirosurile rele și substanțele dăunătoare. Acesta este capabil să-și acorde cea mai bună eficacitate operativă în locuri foarte mari, viteza de lucru și flexibilitatea de utilizare a sistemului Bioxigen® pentru curățarea și dezinfectarea, dezodorizarea și îmbunătățirea calității aerului interior din mediul înmormântării. Odată ce a fost instalat corect, CUSTOM are chiar „sigiliul verde de calitate” Bioxigen® care certifică faptul că se află într-un mediu curățat și dezinfectat 24 de ore.

Caracteristici Generali Sistemi di Sanificare
Opreste   mirosurile, bacteriile și contaminările microbiene
Bioxigen® schimbă complet curățarea și dezinfectarea și dezodorizarea aerului și a suprafețelor din încăperile înconjurătoare. Așa cum se întâmplă în natură, Bioxigen® reproduce procesele de lumină solară ionizând moleculele de aer și eliminând sau reducând drastic mirosurile, microorganismele, bacteriile și virusul. Bioxigen® este singurul produs certificat TUV PROFI CERT, iar eficacitatea acestuia este certificată de universități importante care au testat importanța prevenirii și evitării disconfortului și a riscului pentru sănătatea oamenilor. Utilizarea sa constantă recreează condițiile optime pentru permanența și desfășurarea tuturor activităților referitoare la post-mortem, de la conservarea cadavrului până la operațiile de autopsie și înmormântări până la opririle din cimitir.

Tehnologie
Tehnologia Bioxigen® este alcătuită dintr-un condensator special Q-Active de cuarț, cu un consum redus de energie, care asigură medii dezodorizate și curățate și dezinfectate, perfecte pentru sănătatea oamenilor, datorită regenerării și menținerii unui echilibru ionic corect. Aceste produse, datorită posibilității de a funcționa continuu, fără a fi necesară deplasarea personalului sau a oaspeților, asigură menținerea și îmbunătățirea continuă a calității aerului acționând pe factori „poluatori” care se pot dezvolta în mediu.

Linie de produse
Gama variată de produse permite alegerea articolului cel mai potrivit pentru fiecare loc și pentru fiecare funcție profesională.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SISTEME DE DESINFECTIE SI CURATARE – CUSTOM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by