Sfaturi importante pentru achizitia utilajelor profesionale de gatit

Ca in orice business, de altfel, echipamentele profesionale de gatit trebuie alese cu atentie, astfel incat sa se potriveasca perfect necesarului de productie.

In cazul in care echipamentele de bucatarie sunt subdimensionate, restaurantul risca sa nu serveasca toti clientii intr-un timp rezonabil si astfel, rezultatul consta in pierderea clientilor si a repuatiei.

Pe de alta parte, daca utilajele sunt supradimensionate, exista riscul ca valoarea lor sa fie foarte greu amortizata, iar facturilr pot fi immense, din cauza consumului prea mare.

Iata cateva sfaturi esentiale pentru alegerea corecta a utilajelor profesionale de gatit

  1. Indentifica specificul localului

Tipul de mancare servit influenteaza considerabil tipul de echipament ales. De exemplu, daca restaurantul este axat pe meniul traditional romanesc, ar fi total inutil sa investesti intr-un aparat pentru fiert paste sau intr-un cuptor pentru pizza.

  • Analizeaza meniul concurentei

Este important sa studiezi atent meniurile concurentei si sa afli ce marime au portiile pe care ei le servesc. De asemenea, acorda atentie si fluxului de oameni din zona localului. In felul acesta, vei reusi sa aproximezi volumul de mancare pe care trebuie s ail produca utilajele profesionale de gatit.

  • Dimensiunea spatiului destinat bucatariei

Dimensiunea spatiul influenteaza, in mod direct dimensiunea echipamentelor. Ar fi ideal sa detii un plan cu dimensiunea spatiului, astfel incat sa poti identifica usor dimensiunea ideala a utilajelor profesionale de gatit.

Alegerea corecta a achipamentelor reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi in construirea unei afaceri de succes, atunci cand vorbim de domeniul HoReCa. Asigura-te ca lucrezi cu furnizori de incredere, specializati in echipamente profesionale de gatit si totodata, ca beneficiezi de cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Daca vei alege utilajele potrivite, vei beneficia de toate resursele necesare pentru a oferi servicii de calitate cientilor tai si pentru a prospera intr-o industrie in continua dezvoltare.

Asadar, inainte de a achizitiona utilaje profesionale pentru gatit incearca sa acorzi atentie informatiilor prezentate. Doar asa poti obtine evaluari corecte de pret, dar mai ales, echipamentele de care business-ul tau are nevoie!  Click aici si descopera echipamentele pe care ti le punem la dispozitie.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by