SALSAMAT – TIGAIE BASCULANTA CU AMESTECARE
SALSAMAT- Tigaie Basculanta cu amestecare
Tehnologie de top, funcționalitate de top. Aceasta înseamnă economii considerabile de timp, forță de muncă și energie, împreună cu noi posibilități culinare. Aceasta este ceea ce SALSAMAT oferă comunităților, bucătăriilor centralizate, cantinelor și industriei de prelucrare a alimentelor.Automatizarea integrată a diferitelor faze de funcționare și încălzire, distribuția optimă a căldurii, funcțiile programabile de gătit și sistemul de agitare exclusiv, complet cu răzuitoare speciale, fac din SALSAMAT extrem de versatil. Fiertul, gătitul și frământarea cărnii, prepararea tocanelor, sosurilor de carne, sosurilor, risottos-urilor, legumelor, gemurilor și altor specialități este o problemă atât de lungă: SALSAMAT vă oferă de fiecare dată rezultate de înaltă calitate.
MODELE DISPONIBILE – la cerere :
frecvența curentă 50/60 Hz
putere 5 kW
lungime 980 mm
adâncime 550 mm înălțime 850 mm
temperatura maximă 250 ° C
tensiune 230/400 V
frecvența curentă 50/60 Hz
putere 0,5 kW gaz
putere 14 kW
lungime 1245 mm adancime 850 mm inaltime 1000 mm
greutate netă 270 kg
temperatura maximă 250 ° C
sistem electronic de control
tensiune 230/400 V
frecvența curentă 50/60 Hz
putere 9,5 kW
lungime 1245 mm adancime 850 mm inaltime 1000 mm
greutate netă 250 kg
temperatura maximă 250 ° C
tensiune 230/400 V
frecvența curentă 50/60 Hz
putere 0,7 kW gaz
putere 37 kW
lungime 1600 mm adâncime 1320 mm înălțime 1000 mm
greutate netă 570 kg
temperatura maximă 250 ° C
sistem electronic de control
tensiune 230/400 V
frecvența curentă 50/60 Hz
putere 24,7 kW
lungime 1600 mm adâncime 1320 mm înălțime 1000 mm
greutate netă 530 kg
temperatura maximă 250 ° C
temperatura maximă 250 ° C
tensiune 230/400 V
frecvența curentă 50/60 Hz
putere 1,1 kW
putere gaz 53,5 kW
lungime 2000 mm adâncime 1840 mm înălțime 1080 mm
sistem electronic de control
tensiune 230/400 V
frecvența curentă 50/60 Hz
putere 51 kW
lungime 2000 mm adâncime 1840 mm înălțime 1080 mm
greutate netă 700 kg
temperatura maximă 250 ° C
Panou control de joasă tensiune, analogic, cu afișaj digitai., dispozitiv de agitare programabil: continuu, altitudine și direcție
cu modul de inversare.
Dispozitiv de siguranță montat pe unitatea de înclinare a tigaii și pe unitatea de agitare
ACCESORII – optionale
– CARUCIOR
Cu vas de colectare a produselor, dispozitiv de înclinare, dotat cu
dispozitiv de reglare a înălțimii, mânere, două roți fixe și
două roți pivotante cu rupere.
• Construcție oțel inoxidabil 18/10
• Capacitate max. Cuptor 80 litri
• Greutate 5 6 kg
• Dimensiuni: 805x1030x1050 {h) mm
• Înălțimea cuvei reglabile între 375 și 915 mm
– CAP de duș clatire
La îndemână, robust și funcțional, cu
deschidere progresivă chiar și cu nivel ridicat
presiune, dispozitiv anti ciocan, dublu
efect de jet concentric de apă, debitul la
3 bari: 16 rpm.
– VARIATOR DE VITEZĂ
Sistem de reglare prin agitare cu invertor.
8 operațiuni de descărcare sigură
– Contorul VOLUMETRIEI
Dispozitiv de umplere cuva automată, cu măsurarea volumetriei
unitate
– VALVE DE DESCARCARE
Oțel inoxidabil 18/10, supapă fluture prevăzută cu furtun
conector.
– SISTEMUL de descărcare prin abur
Cu protecție de protecție, buncăr și capac cu balamale
– Tendința MACH IN E POI NT
Software pentru colectarea datelor de temperatură în timp.
– PUNCT DE CONTROL CREATIV DE SOFTWARE 1.2
Pentru a permite programarea a 6 faze de gătit, constantă
controlul monitoarelor de proces și înregistrarea fiecărei faze
sau alarma.
– SOFTWARE CONTROL CREATIV MACH I I PUNCT 4.0
Pentru a permite programarea a 9 faze de gătit, constantă
controlul impulsurilor procesului și înregistrarea fiecărei faze
sau alarmă, cu funcție de trasabilitate a produsului.
ALTE MODELE DISPONIBILE :
82605150 – SALSAMAT 80 SV- VACUUM ELECTRIC
82606200 – SALSAMAT 40 SV – VACUUM ELECTRIC
Garantie 1 + 1 ani
Pret la cerere !
SALSAMAT- Tigaie Basculanta cu amestecare
MULTE DE IDEI NOI
Tehnologie de top, funcționalitate de top. Aceasta înseamnă economii considerabile de timp, forță de muncă și energie, împreună cu noi posibilități culinare. Aceasta este ceea ce SALSAMAT oferă comunităților, bucătăriilor centralizate, cantinelor și industriei de prelucrare a alimentelor.Automatizarea integrată a diferitelor faze de funcționare și încălzire, distribuția optimă a căldurii, funcțiile programabile de gătit și sistemul de agitare exclusiv, complet cu răzuitoare speciale, fac din SALSAMAT extrem de versatil. Fiertul, gătitul și frământarea cărnii, prepararea tocanelor, sosurilor de carne, sosurilor, risottos-urilor, legumelor, gemurilor și altor specialități este o problemă atât de lungă: SALSAMAT vă oferă de fiecare dată rezultate de înaltă calitate.
CARACTERISTICI
Tigaie, capac, brațe agitate și panouri exterioare din oțel inoxidabil
18/110.
Fundul de difuzie la căldură a vasului confectional din oțel inoxidabil 18110, într-o singură bucată de 18 mm grosime.
Cadru de sprijin din oțel inoxidabil 18/10, grosime minimă 30/10,
prevazut cu picioare reglabile pentru nivelare.
Instalat pe balamale balansare.
Panou de control! amplasat pe braț mobil din oțel inoxidabil 18/10.
Dispozitiv automat de înclinare a tigaie pentru gătit.
Tigaie de gătit izolată și sistem de încălzire.
Robinet mixer apă caldă și colei.
Dispozitiv automat de amestecare cu trei brațe {două brațe în mod. 80) prevazute cu razuite din otel inoxidabil si palete de agitare mobile.
OPERATIUNI
Panou control de joasă tensiune, analogic, cu afișaj digitai., dispozitiv de agitare programabil: continuu, altitudine și direcție
cu modul de inversare.
Dispozitiv de siguranță montat pe unitatea de înclinare a tigaii și pe unitatea de agitare
ACCESORII – optionale
– CARUCIOR
Cu vas de colectare a produselor, dispozitiv de înclinare, dotat cu
dispozitiv de reglare a înălțimii, mânere, două roți fixe și
două roți pivotante cu rupere.
• Construcție oțel inoxidabil 18/10
• Capacitate max. Cuptor 80 litri
• Greutate 5 6 kg
• Dimensiuni: 805x1030x1050 {h) mm
• Înălțimea cuvei reglabile între 375 și 915 mm
– CAP de duș clatire
La îndemână, robust și funcțional, cu
deschidere progresivă chiar și cu nivel ridicat
presiune, dispozitiv anti ciocan, dublu
efect de jet concentric de apă, debitul la
3 bari: 16 rpm.
– VARIATOR DE VITEZĂ
Sistem de reglare prin agitare cu invertor.
8 operațiuni de descărcare sigură
– Contorul VOLUMETRIEI
Dispozitiv de umplere cuva automată, cu măsurarea volumetriei
unitate
– VALVE DE DESCARCARE
Oțel inoxidabil 18/10, supapă fluture prevăzută cu furtun
conector.
– SISTEMUL de descărcare prin abur
Cu protecție de protecție, buncăr și capac cu balamale
– Tendința MACH IN E POI NT
Software pentru colectarea datelor de temperatură în timp.
– PUNCT DE CONTROL CREATIV DE SOFTWARE 1.2
Pentru a permite programarea a 6 faze de gătit, constantă
controlul monitoarelor de proces și înregistrarea fiecărei faze
sau alarma.
– SOFTWARE CONTROL CREATIV MACH I I PUNCT 4.0
Pentru a permite programarea a 9 faze de gătit, constantă
controlul impulsurilor procesului și înregistrarea fiecărei faze
sau alarmă, cu funcție de trasabilitate a produsului.
ALTE MODELE DISPONIBILE :
SALSAMAT SV – Tigaie electrică de gatit în vid
Gătit în vid
Gătitul fără aer prezent este de mare ajutor în bucătărie, deoarece reduce timpul de gătit și menține intactă calitatea și culorile produsului. Salsamat SV este o tigaie ideală pentru îndepărtarea în vid pentru a găti și frânge rapid carnea și pentru a face tocanele și, mai presus de toate, ragout, sosuri, risottos, piure de cartofi, mâncăruri laterale și gemuri. Tehnologie și comoditate imbatabile, combinate cu economii semnificative de timp, forță de muncă și energie: acest lucru este ceea ce oferă panoul de împletitură în vid Salsamat SV, instituții, bucătării centralizate, cantine și producători de produse alimentare industriale. Automatizarea completă a diferitelor faze de funcționare și încălzire, distribuția excelentă a căldurii, programabilitatea diferitelor funcții de gătit și sistemul de amestecare exclusiv, complet cu raclete speciale, înseamnă că Salsamat SV va oferi întotdeauna rezultate de calitate superioară.
SALSAMAT (6 bar) – Tigaie de GATIT cu abur de înaltă presiune
Rezistența aburului de înaltă presiune
Cu tigaia de împletitură Salsamat (6 bari), este mai ușor și mai rapid să rumeniți, să gătiți și să încurajați carne și să pregătiți tocanite, rapoane, sosuri, risottos, piure de cartofi, mâncăruri laterale și orice fel de mâncare specială în cantități mari și în perioade extrem de scurte. Salsamat 6 bari este extrem de versatil datorită automatizării complete a fazelor de gătit și încălzire, distribuției excelente a aburului și sistemului de amestecare exclusiv, complet cu răzuitoare speciale. Ideal pentru instituții, bucătării centralizate, cantine și producători industriali de produse alimentare, Salsamat 6 bar oferă tehnologie și comoditate, generând economii semnificative în timp, forță de muncă și consum de energie, cu rezultate de înaltă calitate garantate cu fiecare ocazie. Panoul de braising Salsamat 6 bar poate fi conectat la software-ul Nilma CCMP 4.0.
Reviews
There are no reviews yet.