Descriere
Este echipat cu tăvi glisante de 1/1 GN, precum și sertare cu temperatură controlată pentru a menține produsele la cald, pentru a finaliza elaborarea lor.
Ușa superioară menține temperatura și permite gătirea spectacolului, făcând vizibil procesul de frânare și pregătirea mâncării.
Tamburul său rotativ planetar cu 6 tije asigură împletirea completă a pieselor. Rotirea fiecărei tije de pulverizare pe propria sa axă facilitează ca fiecare bucată de produs să rămână înfășurată în sucurile proprii, astfel împiedicându-le să rămână uscate și garantând menținerea aromelor și suculenței lor. Pentru o mai bună curățare, cum ar fi toate echipamentele Josper, rotisorul este prevăzut cu un colector de cenușă.
Rotisorul Josper
Rotiseria sau prăjirea este o tehnică de prăjire antică și medievală folosind Tepusul , ideal pentru bucăți mari de carne, păsări de curte și chiar pește sau fructe. Este cea mai primitivă tehnică, unde între produs și rumenire nu există barieră. Prajirea la grătar este mai pronunțat, iar aranjarea pieselor din tepus este mai uniformă. Folosirea diferitelor tipuri de cărbune din lemn pentru a obține arome și arome diferite este mult mai largă și, pe lângă aceasta, componenta vizuală puternică a rotissorului Josper joacă un rol capital.
Tehnologic, Rotisorul Josper este echipată cu un sistem anti-scântei și anti-particule. Emisia de căldură externă a fost controlată prin izolare termică împreună cu un perete refractar situat în jurul scutului de ardere a carbonului. În producția sa, precum întreaga gamă de produse Josper, au fost utilizate cele mai bune aliaje de oțel create pentru Josper și meșteșugul tradițional.
Recenzii
Nu există încă recenzii.