REFRIGERATOR STATIC PENTRU SICRIE – IBERSALM


IBERNSALM este un dispozitiv climatic pentru a păstra corpul deja plasat în sicriu în perioada de veghe și observare.

Modele

CEAIB01 Static Ibernsalm cu finisare decor nucă
CEAIB02 Static Ibernsalm cu finisare decor rădăcina briar,
CEAIB04 Static Ibernsalm cu finisare decor alb

220 v -1-50 Hz , 400w , R404 , Temperatura minimă: -5 ° C / -8 ° C, scala termostat +30°C/-
30°C , Lungime totală 208 cm , Lățimea umărului 76 cm , Înălțimea laterală a motorului 30 cm, Inaltime cu suprafata de sticla 24 cm, Lățimea părților laterale 68 cm,Lățimea capului 68 cm,Înălțime 17 cm,Greutate 55 kg

Garantie 1 an

Pret la cerere

Descriere

IBERNSALM este un dispozitiv climatic pentru a păstra corpul deja plasat în sicriu în perioada de veghe și observare. Pentru caracteristicile sale dimensionale și datorită unei suprafețe largi inferioare acoperite de o garnitură corespunzătoare, Ibernsalm poate fi aplicat pe fiecare tip de sicriu, atât cu o formă dreaptă, cât și cu o umăr, de la o lățime exterioară minimă de 160 cm până la maximum 210 cm Fiind echipat cu un sistem de refrigerare la răcire statică (cu evaporator de-a lungul perimetrului sicriului), Ibernsalm este o piesă unică, mobilă de doi operatori și aplicabilă pe sicriu, așezând-o pur și simplu.

Ibernsalm este alcătuit dintr-o caroserie de caroserie din poliuretan expandat la densitate ridicată care permite o rezistență corespunzătoare a întregii structuri, ușurință relativă și izolare termică. Partea internă de evaporator este căptușită în continuare cu material izolant care permite formarea condensului. Partea superioară este echipată cu un capac de metacrilat clar pentru a vedea corpul, cu un sistem de cutie cu suprafață dublă, închis ermetic și prevăzut cu detalii tehnice speciale împotriva condensului. Echipamentul este alcătuit dintr-o unitate de putere-condensată amplasată pe partea laterală a picioarelor corpului, cu unele fante pentru ventilație și partea care se evaporă împreună cu perimetrul dispozitivului protejat în interior de o rețea de sârmă.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „REFRIGERATOR STATIC PENTRU SICRIE – IBERSALM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by