* Qualityfry * FRITTEUZA AUTOMATA INTELIGENTA – MODEL iQ640 FES CARROUSEL


Noul model de friteuză profesională fără ventilație QualityFry, iQ 640 FES Carrousel, are un sistem integrat de stingere a incendiilor. Funcționează fără a produce fum, miros sau amestec de arome !

Descriere

Noul model de friteuză profesională fără ventilație QualityFry, iQ 640 FES Carrousel, are un sistem integrat de stingere a incendiilor al cărui obiectiv este de a detecta un posibil incendiu în interiorul camerei de prăjire, de a-l controla și de a proteja operatorul și mediul înconjurător de acesta.
Sistemul de detectare și stingere a incendiilor, integrat în friteuză, realizează o extincție completă a unui incendiu ipotetic în cameră, fără a provoca riscuri suplimentare, cum ar fi stropirea sau reluarea ulterioară.
Este un sistem automat și manual de detectare și stingere care respectă CTE și se bazează pe reglementări privind sistemele de stingere.

dim. 856 x 715 x 630 mmb, 75 kg , capacitate tank ulei  5,5 litrii , alimentare  4.6 KW / 230 V / 20 AMP

Iată cele trei puncte forte ale friteuzei cu carusel QUALITY FRY iQ 640 FES:

Cameră închisă. Dublu strat de oțel: camera de prăjire a mașinilor produse de QUALITY FRY este construită cu un dublu strat de oțel inoxidabil care izolează temperaturile interne ridicate și protejează absolut operatorul și mediul său. Aplicarea acestei tehnologii la toate modelele permite prăjirea în absența luminii, cu foarte puțin oxigen, eliminând particulele active și apa din ulei, menținând aparatul liber de reziduuri alimentare și prelungindu-i durata de viață. Marea siguranță la incendiu se găsește în această configurație închisă, care permite prăjirea cu o concentrație foarte mică de oxigen.

Software: Sistemul de stingere a incendiilor are o sondă duală care trimite în mod continuu informații despre temperatura uleiului către software-ul de control. În același timp, încorporează și un mecanism de deconectare automată a rezistenței electrice și un termostat de siguranță.

Curățare ușoară: camera de prăjire a mașinii proiectată și produsă de QUALITY FRY este un corp închis și izolat de restul elementelor, în acest fel procesul de prăjire nu murdărește celelalte componente ale mașinii. Designul său permite spălarea ușoară a pieselor sale detașabile, dintre care unele sunt potrivite și pentru spălarea în mașina de spălat vase.

Cu scopul de a oferi cele mai bune performanțe, Carruselul iQ 640 FES a fost proiectat pentru a asigura o eficiență energetică ridicată, permițând o reducere de 24% a consumului de energie electrică, 37% în consumul de ulei și 27% în timpul de funcționare. prăjire.
Sistem de stingere a incendiilor (FES)
Sistemul integrat de detectare și stingere a incendiilor din interiorul friteuzei facilitează diagnosticul precoce și stingerea controlată, evitând reaprinderea și răspândirea focului în alte zone. Carruselul iQ 640 FES permite stingerea focului fără a deteriora echipamentul, fără a provoca riscuri suplimentare, precum stropi; permite, de asemenea, curățarea ușoară și reluarea rapidă a activităților.
Friteuzele QUALITY FRY pot găti fără a fi nevoie de o hota de extracție, ceea ce permite eliminarea punctelor de risc care necesită întreținere periodică.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „* Qualityfry * FRITTEUZA AUTOMATA INTELIGENTA – MODEL iQ640 FES CARROUSEL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by