Descriere
* Qualityfry * FRITTEUZA AUTOMATA INTELIGENTA – iQ1000 CARROUSEL
Mașina a fost proiectată și construită pentru a fi amplasată în incinte; poate fi folosit și în exterior atâta timp cât
sunt luate măsurile de precauție necesare în ceea ce privește factorii meteorologici, cum ar fi ploaia, vântul și soarele.
obținută prin prăjirea tradițională. Sistemul său avansat de filtrare extrage apa și particulele active din ulei, obținând astfel o prăjire perfectă, sănătoasă și fără a amesteca arome.
Textura crocantă a pâinii, nuanțele atractive din punct de vedere gastronomic în rumenirea alimentelor și meticulozitatea absolută cu care QualityFry scurge uleiul fiecărui produs sunt calități greu de imitat într-o bucătărie convențională.Funcționează fără a produce fum, miros sau amestec de arome !
De ce Fără fum și FĂRĂ mirosuri?În partea superioară, echipamentul are un extractor și un ventilator . Când introducem produsele în rezervorul de prăjit,contactul produsului cu uleiul fierbinte generează o serie de vapori de apă și particule de ulei Toate aceste particule sunt îndepărtate prin extractorul care funcționează și sunt transferate într-un filtru metalic care șocul termic transformă toate aceste particule de abur în apă și transportă le duc la un rezervor sub mașină Mașina are un senzor care avertizează când tamburul de condensare este plin și nu este nevoie de o conexiune directă cu canalul de scurgere. Poate fi golit într-un vas Procesul de fum și mirosuri continuă prin conducte până ajunge la un filtru metalic care reține particulele de grăsime și, în cele din urmă, ajunge la un filtru de carbon care absoarbe restul de fum și mirosuri
1. Prăjire – protejează uleiul de lumină, apă și oxigen, prelungind durata de viață utilă a acestuia.
2. Neuleios, auriu & crocant – cu extragere de: vapori
apă, ulei și particule solide în exces.
3. Extracție – produsul gătit perfect este extras prin
jgheabul în containerele de așteptare.
Pregătire ultra-rapidă și operare simplă, păstrând în același timp calitatea și gustul. Usor de curatat. Sigur de utilizat: nu există posibil contact cu grăsimea de prăjit. Economisiți energie și costuri cu uleiul de gătit cu unitatea etanșă. Cu carusel, 6 portii pot fi programate: 2 in friteuza si 4 in carusel.
* Productie pe ora: 33 kg**
* Capacitate de intrare: 2 portii + 4 standby
* Porții de la 500 g până la 800 g
* Capacitate ulei: 10 l
* Dimensiuni: H 942 x L 760 x D 570 mm
* Greutate neta: 90 kg
* Consum: 7,8kW
* Putere: 380 VAC (3F + N) – 16 Amperi
* Programare electronică simplă
* 21 de timpi de gătit preprogramabili
* MicroSD
* Ecran tactil de 5” cu informații despre gătit
in timp real
** Această capacitate de producție se bazează pe
prepararea cartofii prăjiți congelați (6 × 6 mm).
• Uleiul de gătit trebuie scurs și filtrat zilnic.
• Camera de prăjire trebuie îndepărtată, îndepărtată și
curățat complet cel puțin o dată pe săptămână.
• Rezervorul de condens trebuie golit cel puțin o dată pe
săptămânal și spălat o dată pe lună.
• Filtrul de condens trebuie spălat o dată pe lună.
• Filtrul de grăsime din panou trebuie curățat la fiecare șase luni.
• Filtrul cilindric de cărbune activ trebuie înlocuit la
cel puțin la fiecare 12 luni
Noul model iQ 1000 Carrousel oferă o capacitate de ulei mai mare, 10 litrii, care permite prăjirea a 800 de grame dintr-un singur produs sau 500 de grame per porție cu două produse în același timp. Toate acestea fără a amesteca mirosurile sau aromele, datorită faptului că se realizează foarte termic și produsul se etanșează foarte repede, fără a pierde apă sau a absorbi ulei.
Pe lângă creșterea capacității de producție, noul model a îmbunătățit capacitatea de extracție și condensare cu 60%. Sistemul sau de extragere a aerului permite controlarea emisiei de aer cald, in asa fel incat transmiterea aromelor sa fie evitata in timpul procesului, obtinandu-se astfel o prajire fara miros.
Modelele Carrousel vă permit să prăjiți orice tip de produse în camera de prăjire, fie că sunt proaspete sau congelate, dulci și sărate, toate în același ulei și fără a le amesteca aromele.
Modelul iQ 1000 Carrousel are un sistem inovator, rezervorul de ulei închis, care permite prăjirea, etanșarea și regenerarea produselor alimentare. Acest sistem închis de rezervoare, fără emisii de gaze, particule sau mirosuri către exterior, evită necesitatea sistemelor sau dispozitivelor de ventilație forțată. Acest model are o cameră de prăjit cu 10 litri de ulei care are ca rezultat o producție mai mare kg / h. Puteți prăji 800gr dintr-un singur produs sau 500gr pe porție cu două produse în același timp.
Echipamentul are un ecran tactil de 10 ”foarte intuitiv, cu o interfață grafică capacitivă UX Friendly. Vă permite să programați până la 21 de produse diferite, să schimbați cu ușurință imaginile și numele produselor.
Echipamentul QualitFry prăjește în verticală și nu in orizontală.
Concurenții prăjesc cu prăjituri deschise în interiorul unei cutii, cu care se pune problema garanției fumurilor și mirosurilor La introducerea sau scoaterea produsului la deschiderea ușii, acesta emite miros și fum
Gama de friteuze QualityFry funcționează ca un „strâns” introdus în mobilier și vă garantăm FARA FUM și FĂRĂ MIROSURI
Friteuza automată fără ventilație, QualityFry, folosește o tehnologie foarte avansată care obține arome rafinate, îmbunătățindu-le
obținută prin prăjirea tradițională. Sistemul său avansat de filtrare extrage apa și particulele active din ulei, obținând astfel o prăjire perfectă, sănătoasă și fără a amesteca arome.
Textura crocantă a pâinii, nuanțele atractive din punct de vedere gastronomic în rumenirea alimentelor și meticulozitatea absolută cu care QualityFry scurge uleiul fiecărui produs sunt calități greu de imitat într-o bucătărie convențională.
Fără fum, fără mirosuri, fără arome de amestecare
Friteuza inchisa si autonoma Deoarece este inchisa, viteza de recuperare este mai rapidă
Deoarece este închis, oxigenul nu intră în interiorul camera de prăjire și nu există riscul de ardere
Economisește 37% din ulei
Fiind o cameră de prăjitură închisă, nu intră lumină, astfel încât uleiul durează mai mult decât în alte prăjituri, deoarece nu este posibil
degradare produsă de lumină în ulei De asemenea, nu există oxigen, deci nu există oxidare a uleiului
Economisește 24% în energie
Deoarece este autonom, temperatura de 180 º sau 190 º este atins în doar 10 minute și rămâne întotdeauna așa, economisind energie, comparativ cu o friteuză convențională cu aceeași capacitate sinusoidală deschisă
De ce Fără fum și FĂRĂ mirosuri?
În partea superioară, echipamentul are un extractor și un ventilator . Când introducem produsele în rezervorul de prăjit,
contactul produsului cu uleiul fierbinte generează o serie de vapori de apă și particule de ulei Toate aceste particule sunt îndepărtate prin extractorul care funcționează și sunt transferate într-un filtru metalic care șocul termic transformă toate aceste particule de abur în apă și transportă le duc la un rezervor sub mașină Mașina are un senzor care avertizează când tamburul de condensare este plin și nu este nevoie de o conexiune directă cu canalul de scurgere. Poate fi golit într-un vas Procesul de fum și mirosuri continuă prin conducte până ajunge la un filtru metalic care reține particulele de grăsime și, în cele din urmă, ajunge la un filtru de carbon care absoarbe restul de fum și mirosuri În plus, diferențiem în interiorul rezervorului 2 temperaturi diferite, una mai ridicată care va fi cea pe care o programăm și unde prăjirea se face prin imersiune 180 sau 190 ° C) și una inferioară în partea de jos a rezervorului 120 140 ° C )
Uscarea produsului
Când lopata ridică produsul, îl ridică peste ulei și în acest traseu spre rampa de ieșire, un efect de căldură uscat este generat de un ventilator situat în partea superioară a mașinii care usucă produsele, care rămâne cu aproape niciunul ulei Am putea spune că este ca și cum ultimul proces l-a copt uscat și se evaporă uleiul. Toate produsele ies complet uscate
În caz de nevoie de producție ridicată, produsele pot fi prăjite de până la două ori. Adică, marcați cantități mari de alimente cu un timp mai mic decât este necesar pentru a le pregăti în tăvi și apoi puneți-le în friteuză doar câteva secunde pentru a prezenta produs finit gătit și fierbinte UNIUNEA EUROPEANĂ a acordat un premiu pentru calitatea înaltă a prăjirii, numindu-l prăjit ECOFRY.
ULEIUL
Frecvența schimbării uleiului va depinde de numărul de porții fierte pe zi și de tipul de produs Poate merge de la 2 zile la o săptămână
Se va umple întotdeauna cu 5 și ½ litri
Uleiul trebuie filtrat în fiecare zi pentru a elimina reziduurile și depunerile. Echipamentul include o găleată, filtru și tub de temperatură ridicată pentru a efectua procesul de filtrare zilnic care trebuie făcut. Este FOARTE IMPORTANT să efectuați filtrarea cu uleiul la rece (în mod normal dimineața înainte de a începe ziua) În acel cub măsurăm uleiul consumat și trebuie să adăugăm cantitatea de ulei necesară pentru a ajunge la 5 și ½ litri.
încorporați-l înapoi în mașină prin intrarea alimentelor Putem pune la căldură
Timpul mediu de prăjire este cuprins între 1 și 4 minute
QUALITYFRY MENIU – CE PUTEM GĂTI?
Gustări și mâncare asiatică Tempura, chifle de primăvară, sushi, inele de ceapă , găluște, nuggets de pui, bastoane de mozzarella, etc . Filet de carne, pui aripi, coaste, etc. Burgeri Atât minburgeri, cât și burgeri de 160 gr. Cartofi Stil franțuzesc, stil bistro, cartof dulce etc.Peste si fructe de mare Calmar, caracatiță, creveți, degete de pește, picioare de crab, gyozas, etc. Vegetale Ardei, sparanghel, vinete, ciuperci, anghinare etc. Dulce Atât proaspăt, cât și congelat, cu QUALITYFRY dvs. puteți pregătiți mâncare dulce și churros, lapte prăjit, samoas, dulciuri etc.
UNDE SE POATE UTILIZA – AMPLASA ?
Restaurante cu servire rapida fast food , Restaurante tematice , Cafeterii , Pizzerii , Catering , Take Away , Hamburgerii , Restaurante , Centre Comerciale , Discoteci-Cluburi , Cinematografe , Hoteluri , Centre Sportive , Piscine , Aeroporturi , Universitati , Spitale , Rulote , Taverne etc.
Prezentarea noului model iQ 1000 Carrousel, la care lucrează de un an și care este finanțat de CDTI (Centrul de Dezvoltare Tehnologică Industrială), este încă un pas pentru companie în planul său strategic. Din punct de vedere al eficientei energetice si al economisirii, noul model a fost conceput pentru a reduce consumul de ulei cu 37% si timpul de prajire cu 27%, ceea ce este foarte benefic din punct de vedere economic si de sanatate.
În ceea ce privește consumul de energie electrică, iQ 1000 Carrousel economisește 24% din energie, ceea ce demonstrează angajamentul companiei față de sustenabilitate și grija pentru mediu.
REVOLUȚIA PRĂJIRII
DESCOPERAND TOTUL, CUM SE POATE PRĂJI FĂRĂ ABURI, FĂRĂ MIROSURI ȘI FĂRĂ AMESTEC DE AROME
Friteuza automata fara ventilatie, Fast Chef Elite, foloseste o tehnologie foarte avansata care realizeaza arome rafinate, imbunatatindu-le pe cele obtinute prin prajirea traditionala.
Sistemul său avansat de filtrare extrage apa și particulele active din ulei, obținând astfel o prăjire perfectă, sănătoasă și fără amestecarea aromelor.
Textura crocantă , nuanțele atractive din punct de vedere gastronomic în rumenirea alimentelor și meticulozitatea absolută cu care Fast Chef Elite scurge uleiul fiecărui produs, sunt calități greu de imitat într-o bucătărie convențională.
Fast Chef Elite vă permite să prăjiți orice tip de produse în camera sa de prăjire, fie proaspete sau congelate, dulci și sărate, toate în același ulei și fără a le amesteca aromele.
Acest ghid își propune să fie un ghid al tuturor preparatelor pe care le puteți servi clienților dumneavoastră în orice moment al zilei, alături de o orientare a timpilor de prăjire care urmează să fie programați în Fast Chef Elite pentru a obține prăjirea perfectă.
Cu acest ghid, vă veți putea extinde oferta de prăjire sănătoasă și durabilă cu o singură mașină :
APERITIVE
Pintxo cu ou cu cartofi si bacon
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
0:40 min
Pintxo cu ou cu cartofi si trufe
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
0:40 min
Pintxo cu ou cu cartofi si chistorra
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
0:40 min
Pintxo cu ou cu cartofi si piquillo
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
0:40 min
Migdale
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00 min
Vițel (cub)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00 min
Pui Filo
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:00 min
Batoane de brânză mozzarella
Timpul de prăjire în Programul Quality Fry 2
2:30 min
Rulouri de primăvară (congelate)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
3:30 min
Brânză filo și șuncă
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:30 min
Roșii filo și mozzarella
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00 min
Mini omletă de cartofi
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
1:30 min
Nachos
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:00 min
Tofu
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
1:00 min
Porumb
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
2:30 min
CARTOFI
Cartofi pai
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
2:30 min
Cartofi felii wedges
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:30 min
Cartofi “Duquesa”
Timp de prăjire în Programul QualityFry 6
3:30 min
Cub de cartofi
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:30 min
Cartofi stil bistro
Timp de prăjire în Programul QualityFry 7
4:00 min
Cartofi picanti
Proaspăt braconat în Qualityfry la 130ºC – 14:00 min
Finisare la 190º – 1: 00 min
la Programul QualityFry 3
Cartofi prajiti 6 x 6
Proaspăt braconat în Qualityfry la 130ºC – 12: 00 min
Finisare la 190º – 1: 00 min
la Programul QualityFry 8
Cartofi prajiti 9 x 9
Proaspăt braconat în Qualityfry la 130ºC – 14:00 min , Finisare la 190º – 1: 00 min
la Programul QualityFry 8
VEGETALE
Anghinare pane
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
3:00
Ardei verzi
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:00
Ardei verzi mici
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:00
Ciuperci
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Tempura de legume
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:30
Roșii cherry
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
0:20
Vinete pane
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:30
Inele de ceapa
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:00
Conopidă
Timp de prăjire în programul Fast Chef Elite 2
1:30
Sparanghel verde
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:15
Batoane de dovlecel
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Burguers
Timp de prăjire în programul Fast Chef Elite 3
1:30
Legume la gratar
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Avocado tempura
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Sparanghel alb
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:00
Vânătă
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:30
CROCHETE
Brânză
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Suncă iberică
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Orez cu carne
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 5
4:00
Bulete
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Spanac
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 5
4:00
CrevetI
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Bechamel
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 5
3:00
Cod
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Brânză de capră
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 5
3:00
SÂNGERETE
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Chistorra
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:00
Pui cu șuncă
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Coada de taur
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Ton și piquillo
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Legume cu branza
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:00
Merluciu
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Cocido
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Ciuperci
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Calamar
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Caracatiță
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:00
Broccoli
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:00
Somon
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Risotto
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:00
CARNE
Muschi de vita (cuburi)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Muschiu de vita TANDERLOIN
(cuburi)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
0:50
Vita Presa ibérica (cuburi)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
0:50
Vita Secreto ibérico (cuburi)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
0:50
Muschiuleț de porc (cuburi)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 5
0:50
Urechi fierte de porc
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Bacon ( slanina )
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
0:50
Cârnați cu Bacon
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:30
Miniburger (120gr)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Burger ( 180 gr )
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Chiftele
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:30
Cârnati
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Aripioare de pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:30
Nuggets de pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Muschi de pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:00
Piept de pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Bețișoare de pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Minibrochette de pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Chifteluțe de pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
2:00
Beţişoare de pui
Timp de prăjire în Programul QualityFry 6
4:30
Burger din pui
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:50
Pulpe de prepeliță
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
2:30
Coaste (400gr)
Frying time in en QualityFry Program 1
3:00
Torreznos
Timpul de prăjire în programul QualityFry 1
7:00
PESTE SI FRUCTE DE MARE
Bețe de merluciu
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Pește prăjit
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Inele de calamar
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:30
Calamar prajit
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Sepie mica
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:30
Prajeli de cod
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:30
Creveți
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Beţişoare de crap
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 4
3:30
Creveți pane
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
1:00
Galuste cu ton
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Caracatiță prefiartă
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:15
Gyozas
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Midii pane
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:30
Sardine tempura
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Creveti pane
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 5
3:00
Biluțe fructe de mare
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 1
2:00
Fructe de mare Filo
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
2:00
Tentacule de cartofi
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Crochette midii
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Chifteluță de ton
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00
Betisoare de peste
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
2:30
DESERT
Fritter
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:30 min
Rulouri cu brânză
Timp de prăjire în QualityFry
4:00 min
Rulouri de ciocolată
Timp de prăjire în QualityFry
3:00 min
Lapte prajit
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 2
2:30 min
Pâine prăjită frantuzeaca
Timp de prăjire în programul Fast Chef Elite 3
3:00 min
Inghetata prajita
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
0:20 min
Donuts ( Gogoașă)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 3
3:00 min
Pâine scurtă ( Shortbread)
Timpul de prăjire în Programul QualityFry 5
4:00 min
Crochete de ciocolata
Timp de prăjire în programul QualityFry1
2:00 min
Recenzii
Nu există încă recenzii.