PRELUCRARE FRUCTE
-
EVAPORATOARE PENTRU PRELUCRAREA ROSIILOR SI FRUCTELOR
Avem o gamă completă de evaporatoare pentru prelucrarea roșiilor și fructelor.
-
LINIA INDUSTRIALA CONTINUA PENTRU FRUCTE USCATE – PRODUCTIVITATE 200/400 KG / h
• Electric (FS3A), gaz sau diesel (SF3)
• Filtru continuu si nivel ulei -
LINIE CLASSICA DE FERMENTARE IN STICLA – METODA Sampanie / Champenois
Numai 20% din producția mondială de vin spumant se obține prin această tehnologie excepțională
-
LINIE INTELIGENTA DE DECOJIT PELICULA LUNGA CITRICE – String & Zest Peeler
Citrus & Kiwi Peeler poate fi echipat cu o scobitură. Această scobitură face un șir lung din coaja citricelor. Poftă. Zest este folosit printre altele în industria panificației și, de exemplu, pentru prepararea marmeladei.
-
LINIE INTELIGENTA DE TAIERE FRUCTE & LEGUME – FELII Pene Wedger
De exemplu, țelina, varza și dovleacul și diferite specii de fructe, cum ar fi pepene galben, ananas și măr. Produsul este tăiat în două jumătăți sau patru sau cinci pene Wedger.
-
LINIE PROCESARE PREPARARE FRUCTE – PUREE SI CONCENTRAT
Pentru :
Recipiente flexibile aseptice , Recipiente flexibile neaseptice,Pungi/plicuri umplute la cald,Sticle de sticlă umplute la cald, Sticle PET/HDPET umplute ultra-curat ,
-
LINIE STARTUP DE PRELUCRARE A FRUCTELOR
Startup-ul adoptă o varietate de abordari in relansarea industriei de prelucrare fructelor pentru micii intreprinzatori Preferat pentru cei care au livezi, amatori care au fructe de macinat sau pentru un nivel de inceput comercial.
-
LINII DE PRELUCRARE A FRUCTELOR CU RANDAMENT ORAR RIDICAT
Oferim o gama larga de linii cu productivitate diferita
-
LINII DE PRELUCRARE A FRUCTELOR – PROCESARE GEM / MARMELADA
LINIA CONTINE INCLUSIV UNITATI DE AMESTECARE SI FORMARE
-
LINII DE PRELUCRARE A FRUCTELOR – PROCESAREA CHIPSULUI DE MERE
Aceste linii au fost studiate si create pentru prelucrarea oricăror fel de fructe cu sau fără sambure, pentru a obține o singură rezistență sau un produs concentrat care să fie ambalat în pungi aseptice.
-
LINII DE PRELUCRARE A FRUCTELOR – PROCESAREA PIUREULUI
Aceste linii au fost studiate si create pentru prelucrarea oricăror fel de fructe cu sau fără sambure, pentru a obține o singură rezistență sau un produs concentrat care să fie ambalat în pungi aseptice.
-
LINII DE PRELUCRARE A FRUCTELOR – PROCESAREA SUCURILOR LIMPEZI
Aceste linii au fost studiate si create pentru prelucrarea fructelor (mere – cireșe – fructe de pădure – rodie etc …) pentru a obține sucuri clare prin procese de clarificare și ultrafiltrare care sunt „statutul artei” acestor tehnologii.
-
LINII PRODUCERE GEM SI MARMELADA
Prima varianta– Producere de Gem Acasă. Aveti nevoie de o bucătărie mare, cu o suprafață de 20 mp. Potrivit pentru o mini producție.
A doua varianta– Amenajarea unui Atelier , pentru prelucrarea fructelor cu suprafata de – 70 mp.
-
LINII PRODUCTIE SUC CU IMBUTELIERE SEMIAUTOMATA
Oferim o gama larga de linii cu productivitate diferita