POLENTERA – MAMALIGA LA ROBINET – MODEL P5 ( PENTRU 28 PORTII )

Productivitate  7 kg ( 28 portii )  , V – HZ   220-50/60- 1100 W , Dimensiune DxWxH – cm 21x73x62

12 075,00 lei 15 050,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Descriere

Comenzi manuale  cu Termostat pentru gătit + control rotire mixer

Electronic control – Optional

Făină malai  ( min – max ) 1,5 – 1,5 kg

timp de gatire  1h

Garantie 1 an 

Descriere
Pur și simplu: apă, făină și sare.

Ne-am gândit la simplitate, în timp ce, în 2003, am proiectat și construit Polentera, un sistem util și inovator care vă permite să gătiți mămăligă și să o serviți întotdeauna fluidă și proaspătă. O idee câștigătoare proiectată, dezvoltată, proiectată și construită în întregime de Hyppocampus la sediul său.

Polentera, o mașină de mămăligă la robinet, este indispensabilă pentru cei care trebuie să gătească și să mențină mămăliga caldă pe durata serviciului. Robinetul practic și inovator vă permite să ridicați produsul cu extremă siguranță, ușurință și curățenie. Puteți servi porții individuale sau ridica cantități mari de produs pentru a umple tăieturile de tăiere sau de servire. Polentera rezolvă problema unui operator dedicat gătirii mămăligii: aparatul face totul de la sine, fără a fi nevoie de asistență sau supraveghere specifică.

Polentera este extrem de convenabil de utilizat și de curățat. Mai întâi introduceți ingredientele ridicând capacul, ca într-o tigaie normală și apoi setați ciclul de gătit. După gătit, setați timpul de întreținere care poate dura multe ore și în care vom avea întotdeauna mămăligă fierbinte gata să o aducem la masă.

Curățarea este practică și rapidă și rezolvă practic decuplarea motorului, ridicarea tigaiei și spălarea acolo unde ne simțim cel mai confortabil.

Polentera este ideal pentru restaurante, cantine, catering și, mai mult, pentru camionete de luat masa, situații de street food și camioane de piață.

Polentera este un sistem util și inovator care gătește mămăliga și o stochează pe tot parcursul zilei, menținându-l fierbinte și fluid ca și cum ar fi făcut-o. O idee câștigătoare proiectată, dezvoltată și construită de Hyppocampus.
Polentera a fost creat având în vedere camioanele alimentare, restaurante, fast-food-uri, mâncăruri de luat masa, cantine și alte restaurante. Acesta își propune să ofere o soluție ușoară pentru a adăuga un element nou în meniu. Dotat cu un robinet practic de servire, poate fi utilizat și cu alte tipuri de făină sau amestecuri fluide (supă fluidă OK – supă tip minestronă NU).
Rezultatul final este mămăliga italiană autentică, parcă gătită manual. Polentera este 100% oțel inoxidabil, ușor de demontat și de curățat.
SIMPLU ȘI INTUITIV
1) Introduceți ingredientele
2) Mașina gătește mămăliga și o menține fierbinte pentru
cateva ore
3) Varsati mamaliga pe o farfurie / placa

O GAMĂ COMPLETĂ:
4 MODELE DE LUCRU LA ROBINET  ȘI 3 MODELE SPECIALE

PIESE DE SCHIMB ȘI ACCESORII
– Înveliș din oțel inoxidabil – protejează Polentera
și este perfect pentru a aplica sigle și etichete.
Potrivit pentru mai multe unități care lucrează cot la cot.
– Suport de placă detașabil care trebuie atașat la cărucior
– Cărucior din oțel inoxidabil

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „POLENTERA – MAMALIGA LA ROBINET – MODEL P5 ( PENTRU 28 PORTII )”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by