PANOU SOLAR MONOCRISTALIN COMPLET – 360W-380W

TIP: MONOCRISTALIN
ORIGINE: CHINA
 FOB ROTTERDAM
PLATA : 100% IN AVANS
CANTITATE: de la 5000…. la … 10000 buc
(container de 40”= 858 buc)
TIMP DE LIVRARE : 20-30 zile lucratoare

875,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Descriere

Tehnologie de producție cu asigurare a calității pe 30 de ani. Elegant negru, aspect foarte frumos al componentelor.Componentele negre absorb căldura mai ușor, ceea ce este convenabil pentru topirea rapidă a zăpezii și a gheții în timpul iernii.Tehnologia de sudare cu rețea multi-autobuz reduce eficient riscul de fisurare a componentelor.

Planul de fundal negru, bara din cupru negru și banda izolatoare neagră sunt utilizate în procesul de fabricație pentru a face modulul să pară negru ca întreg. Pachetul EVA cu transmisie ridicată a luminii și valoare de tăiere ridicată îmbunătățește transmitanța luminii și rata de absorbție, iar greutatea de 530 grame pe metru pătrat îmbunătățește proprietățile de aderență și izolare ale modulului. Dimensiunea unității de sudură de 166 * 83 mm și dispunerea a 6 * 20 de piese fac ca modulele să fie foarte usoare , potrivite inclusiv pentru instalarea pe sisteme de acoperișuri mici !

Combinația perfectă dintre cadrul din aliaj de aluminiu negru și planul de fundal negru , este frumoasă . Grosimea filmului de oxid de 15 microni sau duritatea de 12 HW  pot crește în mod eficient rezistența modulului la intemperii . Backplane-ul negru  care conține fluor are certificarea TUV și diferite teste de mediu, adaptându-se la orice medii de instalare complexe. Cutia de joncțiuni , a trecut testul TUV 1500V DC de rezistență la tensiune, iar nivelul de protecție IP68 are o garanție de utilizare mai sigură.

Folosind o celulă monocristalină PERC de înaltă eficiență cu o culoare uniformă de 166 mm, aspectul general este negru .Componentele negre au o performanță perfectă la lumină scăzută și au putere de ieșire în condiții de lumină slabă, reducând în mod eficient costul energiei electrice.

Termen de livrare 10 zile lucratoare !

Ce sunt panourile solare monocristaline?

Panourilor solare monocristaline sunt realizate dintr-un singur cristal de silicuiu de inalta pritate. Cristaulul de silicu este taiat apoi in celule care alcatuiesc panoul fotovoltai.

Cum functioneaza?

Cand lumina soarelui cade pe panoul solar, fotoboltaic monocristalin, celulele absorb energia si creaza un camp electric.

Caracteristici :  Celulele solare monocristaline au caracteristici mult mai bune decat celelalte doua tipuri de panouri ( celule solare policristaline si panouri solare amorfe sau cu pelicula subtire) , precum: Au o suprafata mare de a colecta mai multa energie din razele soarelui. Pentru a reduce reflexia si a creste absorbtia cellele sunt acoperite cu nistura de silicu Electricitatea produsa este colectata prin conductori metalici imprimati pe celule Datorita caracteristicilor de mai sus, principalul avantaj al celulelor monocristaline este eficienta mai mare de conversie a energiei solare in energie electrica decat a celorlalti doi omologi ai sai. Aceste panouri au o longevitate de pana la 30 de ani Au o rezistenta mai mare la caldura

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PANOU SOLAR MONOCRISTALIN COMPLET – 360W-380W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by