OBTINE O BUCATARIE PROFESIONALA IN RATE LEASING

Atunci cand ai un restaurant, un bar, o cofetarie sau o pizzerie, este esential sa ai o bucatarie dotata cu unele dintre cele mai bune si performante echipamente HORECA specifice. Doar avand o bucatarie profesionala, vei reusi sa le oferi clientilor tai produse la cele mai inalte standarde de calitate si cu aspect deosebit. Insa de cele mai multe ori, echiparea unei astfel de bucatarii presupune costuri ridicate.

Asadar, vei cauta, cu siguranta, un furnizor de echipamente si utilaje care iti ofera preturi avantajoase, sau diverse alte avantaje, precum rate leasing. Un astfel de furnizor este Gastroprofis, unde gasesti atat echipamente si utilaje noi, cat si second hand. In plus, poti sa achizitionezi utilajele dorite – noi sau second hand – prin rate leasing.

Cine sunt clientii eligibili pentru ratele leasing?

Atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice autorizate pot beneficia de rate leasing la Gastroprofis.

Care sunt conditiile pentru ratele leasing? Acestea sunt:

  • Avans 0%
  • Perioada de baza a contractului intre 12 si 60 de luni
  • Valoare minima pe contract de 500 euro
  • Comision de administrare 1%, care se plateste o singura data, in valoare de minim 50 euro.
  • Asigurare electronica anuala: 1,75% bunuri IT fixe, 2,50% alte bunuri fixe, si 3% bunuri mobile, in valoare de minim 50 euro/an.

Bunurile eligibile pentru ratele leasing include echipamente profesionale HoReCa si industria alimentara – brutarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, procesare alimente, carmangerii si altele –, echipamente profesionale de curatenie si spalatorii, si alte echipamente profesionale.

Asadar, daca ai nevoie de echipamente si utilaje pentru a-ti echipa bucataria profesionala, dar ai dori sa beneficiezi si de rate leasing, Gastroprofis este solutia pentru tine. Iar pe langa ratele in leasing, aici beneficiezi si de alte avantaje, precum montaj gratuit pentru toate produsele si transport gratuit pentru o gama variata de produse.

Fie ca activezi in domeniul alimentar, hotelier, catering sau vrei sa-ti dotezi barul sau cafeneaua, profita acum de oferta Gastroprofis cu avans 0% si plata in rate!

Distribuie pe:

Comments

  1. Buna ziua ,sunt interesat de achizitia ,utilajelor necesare unei,,pitzerii,,achizitie in leasing!

    Cu stima Eugen Baleanu

  2. Buna doresc detalii pt echipamente in rate pt catering

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *