MASINI PASTEURIZATOARE INGHETATA ,, FLU ,,

Vezi ca:
 • CUVE MATURIZARE INGHETATA – MODEL SYSTEM-T (140 – 210 LT.)

   SISTEME  T-140 ȘI T-210
  Sistemele T 140 și 210 optimizează capacitatea de producție a pasteurizatorului Flù 70, simplificând astfel livrarea produsului, care este colectat direct de la pasteurizator. Sistemul T 140 și 210 agită amestecul pasteurizat, păstrează-l la 4 ° și îți permite să extrageți cantitatea dorită.

  Structura System-T, inclusiv conexiunile, este realizată din oțel inoxidabil aisi 304 și sudată manual.

  1- Sistemul T poate fi conectat la oricare dintre pasteurizatorii Innova și este disponibil în două capacități diferite, 140 L și 210 L. Structura verticală optimizează spațiul disponibil.

  2- Consumurile Sistemului-T sunt reduse la minimum datorită utilizării unui sistem de răcire cu aer controlat electronic. Cu System-T, consumul de apă este redus la zero.

  3- Sistemul-T este gestionat de un sistem electronic sofisticat care monitorizează constant operațiunile, asigurând astfel operații perfecte și reducând nevoia de întreținere.

  4 – Trecerea amestecului de la pasteurizator la cuvă este directă și automată datorită folosirii unei pompe, excluzând astfel orice contact cu mediul exterior și operatorul.

  5- Robinetul convenabil în afara cuvelor de maturare vă permite să spălați complet cuvele de maturare System-T într-un mod rapid și convenabil.

  6- Mulțumită sistemului de control de la distanță (RCS), rețeaua de servicii Innova poate vizualiza setările funcțiilor vaselor de maturare ale sistemului-T în timp real.

  ALIMENTARE: 400/50/3
  PUTERE: 1,5 KW
  CONDENSARE: AER
  CAPACITATE: 140-210 LT
  CICLUL DE MARFĂ: 0-140 / 210 LT
  LĂțime: 77 CM
  Adancime: 77 (+30) CM
  Înălțime: 155 (+20) CM – 175 (+20) CM
  GREUTATE: 110-120 KG

  Garantie 5 ani !

  In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

  Service profesional cu piese originale !

  Oferta de pret va oferim la cerere !

  Citește mai mult
 • MASINA PASTEURIZARE INGHETATA – MODEL FLU 70

  PASTEURIZATOR FLÙ 70
  Cele patru viteze de rotație ale agitatorului, capacitatea de a seta temperatura dorită, gestionarea perfectă a unei jumătăți de sarcină și controlul electronic fac din Flù 70 un produs extrem de flexibil.

  Structura Flù 70 este realizată în întregime din oțel inoxidabil aisi 304, specifică mâncării și are un cadru autoportant foarte gros, deși compact.

  1 – Sistemul A + Flù 70 modulează capacitatea de răcire în funcție de diferitele cerințe ale etapelor de pasteurizare, răcire și conservare a înghețatei, asigurând astfel economii mari de energie.

  2- O tastatură simplă și intuitivă face programarea rapidă prin setarea temperaturii până la 90 ° și două programe distincte, unul pentru încărcare completă (până la 70 L) și altul pentru o jumătate de încărcare.

  3- Mecanica Flù 70 este gestionată de un sistem de control electronic care monitorizează constant operațiunile: aceasta implică o întreținere mai mică și crește ciclul de viață al mașinii în timp.

  4- Cu Flù 70, ciclul de pasteurizare este foarte rapid, datorită utilizării de rezistențe electrice de înaltă rezistență și a celor patru viteze de rotație ale agitatorului.

  5- Capacul care închide rezervorul de pasteurizare Flù 70 poate fi eliberat rapid fără a folosi unelte, permițându-vă astfel să îl spălați rapid și ușor pentru a asigura igiena totală.

  6- Sistemul de control de la distanță (RCS) conectează Flù 70 la rețeaua de servicii Innova, care poate vizualiza și controla setările tuturor funcțiilor în timp real.

  ALIMENTARE: 400/50/3
  PUTERE: 6 KW
  CONDENSARE: APA
  PRODUSE ORE: 25-60 KG
  CAPACITATE: 70 LT
  CICLUL DE MARFĂ: 30-70 LT
  LĂțime: 42 CM
  Adancime: 83 (+10) CM
  Înălțime: 106 (+8) CM
  GREUTATE: 185 KG

  Garantie 5 ani !

  In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

  Service profesional cu piese originale !

  Oferta de pret va oferim la cerere !

  Citește mai mult

Se arată toate cele 2 rezultate

PERFORMANȚĂ SUPERIORĂ PENTRU CALITATE DE TOP
MODELUL Flù este pasteurizatorul profesionist conceput pentru a produce înghețată artizanală: combină ușurința de utilizare cu tehnologia de înaltă performanță și cele de ultimă generație.
Cele patru viteze de rotație ale agitatorului, gestionarea perfectă a jumătății de încărcare și sistemul electronic de control îl fac un produs extrem de flexibil.

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by