MASINI DE IMPACHETAT

Vezi ca:
 • D / LINIE DE AMBALARE SI FELIERE PENTRU PAINE- MODEL HI-CAP

  Unitatea completă de tăiere de pâine, ambalare  cu suflantă pentru saci, linie transportoare și sistem de închidere a sacilor este cu o amprentă totală de puțin peste 4m2 soluția compactă ideală pentru feliere cruce și ambalare pentru orice panificație semi-industrială.

  Solutie de ambalare si ambalare de mare capacitate pentru brutarii semi-industriale

  Unitatea completă cuprinde un feliator de pâine, o masă de suflat pentru saci și o linie de transport orizontală cu sistem de închidere a sacilor Linia de transport poate fi amplasată atât pe partea dreaptă, fie pe partea stângă a feliatorului de pâine.
  Închiderea pungii cu bandă de prindere sau capacitatea de prindere atât a capacului D / Cross Slicer Hi-cap cât și a sistemului de închidere a pungii de ambalare este de 2.400 de pâini pe oră

  Garantie 1 + 1 ani

  Pret la cerere

  Citește mai mult
 • FELIATOR SEMI INDUSTRIAL CONTINUU PENTRU PAINE – MODEL D/ CROSS SLICER 208

  Feliatorul semi-industrial D / Cross 208 este conceput pentru brutăriile mici și mijlocii care taie pâinea înainte de livrare

  După felierea pâinii, suflantul sacului deschide punga de plastic prin umflarea aerului. Pâinea feliată se introduce manual într-o mișcare naturală în pungă și pe linia transportoare. Pungile umplute sunt apoi transportate peste linia transportoare la sistemul de închidere a pungii pentru închiderea finală.

  Garantie 1 + 1 ani

  Pret la cerere

  Citește mai mult

Se arată toate cele 2 rezultate

MASINI DE IMPACHETAT

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by