MASINA PENTRU CURATAT CHIMIC RUFE – SERIA ENERGY PLUS 200 – Capacitate 8-10 kg


Linia Energy își ia numele de la marea sa caracteristică de economisire a energiei.

Descriere

Capacitate kg 8/10 
Volumul lt 160 
Rezervor 1′ lt 105 
Rezervor 2′ lt 105   , Rezervor 3′ lt 140

Latime mm 1700
Adâncime mm 1490
Inaltime mm 1930 
Greutate kg 950 

Linia Energy își ia numele de la marea sa caracteristică de economisire a energiei. Gama Energy merge de la 6 kg până la mașina de 80 kg (pentru a ajunge la maximum 75 + 75 pentru versiunea „Energy Max Twin”).
Să vedem aspectul principal al liniei Energy:
– Eficiență ridicată la distilarea solventului datorită formei în V la capătul alambicului care îmbunătățește convecția căldurii prin reducerea timpilor de încălzire și evitarea formării straturilor murdare în solvent. Rezultate: Veți lua mai puțin timp și mai puțină energie electrică pentru a trece peste distilare.
– Invertorul de frecvență montat pe motorul principal care permite economii de energie și electricitate. Rezultate: ciclu de spălare mai eficient și uscare mai rapidă.
Compresor frigorific Copeland (tehnologia scroll); un compresor mai mic care are nevoie de mai puțină energie pentru a funcționa eficient. Această tehnologie asigură, de asemenea, un nivel scăzut de emisie sonoră și o durabilitate mai lungă.
-3 robinete Danfoss; două sunt amplasate pe circuitul de răcire, ducând la o economie ridicată a consumului de apă. Al treilea este montat pe condensatorul liniștit.
– Componente de înaltă calitate: toate componentele sunt Made in Italy, în afară de invertorul care este de producție japoneză și unele piese electrice care sunt produse de Siemens, în Germania.
 Accesibilitate: designul mașinilor este gândit pentru a permite o aplicație ușor de utilizat. Toate componentele „vitale” pot fi ușor accesibile prin simplificarea procesului de întreținere a mașinii și prin reducerea costurilor de funcționare.
 Computer personalizat: este ușor de programat și poate suporta până la 25 de programe diferite în funcție de nevoile clienților

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA PENTRU CURATAT CHIMIC RUFE – SERIA ENERGY PLUS 200 – Capacitate 8-10 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by