MASINA PASTEURIZARE INGHETATA – MODEL FLU 70


PASTEURIZATOR FLÙ 70
Cele patru viteze de rotație ale agitatorului, capacitatea de a seta temperatura dorită, gestionarea perfectă a unei jumătăți de sarcină și controlul electronic fac din Flù 70 un produs extrem de flexibil.

Structura Flù 70 este realizată în întregime din oțel inoxidabil aisi 304, specifică mâncării și are un cadru autoportant foarte gros, deși compact.

1 – Sistemul A + Flù 70 modulează capacitatea de răcire în funcție de diferitele cerințe ale etapelor de pasteurizare, răcire și conservare a înghețatei, asigurând astfel economii mari de energie.

2- O tastatură simplă și intuitivă face programarea rapidă prin setarea temperaturii până la 90 ° și două programe distincte, unul pentru încărcare completă (până la 70 L) și altul pentru o jumătate de încărcare.

3- Mecanica Flù 70 este gestionată de un sistem de control electronic care monitorizează constant operațiunile: aceasta implică o întreținere mai mică și crește ciclul de viață al mașinii în timp.

4- Cu Flù 70, ciclul de pasteurizare este foarte rapid, datorită utilizării de rezistențe electrice de înaltă rezistență și a celor patru viteze de rotație ale agitatorului.

5- Capacul care închide rezervorul de pasteurizare Flù 70 poate fi eliberat rapid fără a folosi unelte, permițându-vă astfel să îl spălați rapid și ușor pentru a asigura igiena totală.

6- Sistemul de control de la distanță (RCS) conectează Flù 70 la rețeaua de servicii Innova, care poate vizualiza și controla setările tuturor funcțiilor în timp real.

ALIMENTARE: 400/50/3
PUTERE: 6 KW
CONDENSARE: APA
PRODUSE ORE: 25-60 KG
CAPACITATE: 70 LT
CICLUL DE MARFĂ: 30-70 LT
LĂțime: 42 CM
Adancime: 83 (+10) CM
Înălțime: 106 (+8) CM
GREUTATE: 185 KG

Garantie 5 ani !

In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

Service profesional cu piese originale !

Oferta de pret va oferim la cerere !

Descriere

PERFORMANȚĂ SUPERIORĂ PENTRU CALITATE DE TOP
Flù este pasteurizatorul profesionist conceput pentru a produce înghețată artizanală: combină ușurința de utilizare cu tehnologia de înaltă performanță și cele de ultimă generație.
Cele patru viteze de rotație ale agitatorului, gestionarea perfectă a jumătății de încărcare și sistemul electronic de control îl fac un produs extrem de flexibil.

Cu Flù, ciclul de lucru de pasteurizare este foarte rapid, datorită utilizării de rezistențe electrice de înaltă rezistență și a celor patru viteze de rotație ale agitatorului.
O tastatură simplă și intuitivă face programarea rapidă, datorită posibilității de a regla temperatura la 90 ° și a două programe distincte, unul pentru încărcare completă (până la 70 L) și altul pentru o jumătate de încărcare.
Mecanica Flù este gestionată de un sistem de control electronic care monitorizează în permanență operațiunile: acest lucru implică o întreținere mai mică, dar crește ciclul de viață al mașinii în timp.
Capacul care închide rezervorul de pasteurizare poate fi eliberat rapid fără a folosi unelte, permițând astfel spălarea rapidă și ușoară pentru a asigura igiena totală.
Capul de duș practic din interiorul rezervorului de pasteurizare este activat cu un buton simplu pentru o curățare rapidă și completă a Flù.
Sistemul special de spălare automată a robinetului, o soluție exclusivă a Innova, asigură o igienizare perfectă, chiar dacă amestecul este încă prezent în pasteurizator.

Experiența și fiabilitatea NNOVA sunt reprezentate de o garanție de cinci ani care simplifică întreținerea și integritatea funcțională a tuturor produselor din linia artizanală a INNOVA.

Iată avantajele Programului Plus:
este un serviciu convenabil oferit de rețeaua oficială de asistență a INNOVA
face mult mai ușoară menținerea integrității funcționale a mașinilor de înghețată artizanală
este un program de voucher planificat care asigură funcționarea optimă a mașinilor de înghețată artizanală
ca urmare, menține valoarea comercială a utilajelor în timp

Sistemul inovativ A +, dezvoltat de INNOVA, oferă o gestionare controlată a frigului în fiecare etapă a producției de înghețată.
A + poate oferi o cantitate echilibrată de frig pentru cerințele specifice de producție, păstrând în același timp calitatea și consistența înghețatei nealterate de la pasteurizarea acesteia până la înghețarea lotului și până la conservarea și extragerea acesteia.

Invertorul special al sistemului A +, dedicat calibrării frigului, este combinat cu un angrenaj motor pentru transmiterea rapidă și directă a mișcării.

Această uniune asigură gestionarea controlată a consumului de energie, economiile incredibile de energie și sustenabilitatea mediului.

Iată avantajele sistemului A +:
ingredientele se cristalizează rapid printr-o cantitate echilibrată de frig pentru a obține creșterea și pasteurizarea perfectă
înghețata nu îngheață niciodată datorită modulării automate a puterii termice a compresorului în orice etapă de prelucrare
garantează economii semnificative de energie prin optimizarea consumului
asigură gestionarea flexibilă a producției diferitelor cantități de înghețată, chiar și în cazul unei jumătăți de încărcare
favorizează o extracție perfectă datorită refrigerarii controlate, care menține nealterată calitatea înaltă a produsului final

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA PASTEURIZARE INGHETATA – MODEL FLU 70”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by