MASINA INGHETATA CREMA – MODEL MISS 1


Miss 1 este proiectat cu două sisteme de răcire extrem de eficiente, care gestionează în mod independent producția de înghețată și conservarea acesteia în interiorul rezervorului, optimizând astfel performanțele și reducând semnificativ costurile de consum de energie.

O atenție maximă la detalii este exprimată în sudura realizată manual pentru a asigura un produs puternic și durabil. Datorită nivelului ridicat de calitate, Miss 1 își menține nealterată în timp.

1 – Ciclul de lucru al Miss 1 utilizează o lamă patentată extraordinară pentru a accelera procesul de producție, dar și un sistem de răcire extrem de eficient.

2- Are o tastatură simplă, intuitivă și ușor de setat pentru a programa rapid mașina și oferă o gamă extinsă de opțiuni de consistență a înghețatei personalizabile, cu valori excelente de depășire.

3- Sistemul automat de pârghie de retur al domnișoarei 1 permite controlarea perfectă a distribuției porțiunilor de înghețată fără risipa.

4- Miss 1 este complet gestionat de un sistem electronic sofisticat care monitorizează în permanență operațiunile mașinii pentru a asigura funcționarea perfectă.

5-Modelul este disponibil într-o versiune de pompă sau gravitație, care au fost concepute pentru a fi ușor plasate atât pe linia de producție, fie într-un sistem încorporat. Opțiunile disponibile pentru Miss 1 asigură o versatilitate remarcabilă.

6- Sistemul de control de la distanță (RCS) conectează Miss 1 la rețeaua de servicii Innova, care poate vizualiza toate setările în timp real pentru a oferi o soluție orientată la problema dvs.

SURSA DE PUTERE: 400/50/3
PUTERE: 2,7 KW
CONDENSARE: AER / APĂ
PRODUCȚIE ORĂ: 200 CONURI (75 GR)
REZERVĂ: 14 LT
AROME : 1
DIMENSIUNI: 59 × 64 (+9) x142 CM
GREUTATE: 170 KG

Garantie 2+1 ani !

In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

Service profesional cu piese originale !

Oferta de pret va oferim la cerere !

Descriere

VERSATILĂ ȘI USOR PERSONALIZABILA PENTRU A FI ADAPTATA LA ORICE CAMERA
Miss este mașina electronică de podea pentru înghețată moale și iaurt congelat, care poate fi plasată în orice mediu, de la un magazin tradițional la un distribuitor self-service.

Cele două sisteme de răcire extrem de eficiente gestionează independent producția de înghețată și conservarea acesteia în rezervor prin optimizarea performanței și prin reducerea costurilor de consum de energie.

Combinația perfectă de agitate anti-rotative brevetate speciale și sistemul de pompe în afara rezervorului de conservare asigură continuitatea cea mai mare a livrării de înghețată.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA INGHETATA CREMA – MODEL MISS 1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by