MASINA INGHETATA ARTISANAL LINE ELECTRONIC MULTIFUNCTIONAL – MOVIMIX 60 A+ VERSIUNE CU INVERTER ADITIONAL


MOVÌMIX 60 A + MULTIFUNCȚIE
Gestionarea frigului în timpul congelării pe lot a Sistemului-T MovìMix60 A + este controlată de sistem, care calibrează frigul în funcție de consistența și cantitatea dorită. Sistemul A + acționează, de asemenea, în faza de extracție pentru a menține nealterată consistența înghețatei și o calitate optimă.

Structura MovìMix60 A + este realizată în întregime din oțel inoxidabil aisi 304, specifică pentru mâncare și are un cadru autoportant foarte gros, deși compact.

1 – Sistemul A + al MovìMix 60 A + asigură un management controlat al frigului, echilibrat în funcție de cantitatea și consistența dorită. Sistemul A + acționează, de asemenea, în faza de extracție pentru a menține nealterată consistența înghețatei.

2- Fazele de pasteurizare și înghețare a loturilor pot funcționa simultan sau separat. Ambele procese necesită 11 minute pentru 8/10 litri de înghețată.

3- Două tastaturi simple și intuitive permit programarea separată a ciclurilor de pasteurizare și înghețare a loturilor, utilizând setări personalizate.

4- Amestecul pasteurizat trece de la cilindrul superior la cel inferior, printr-un pasaj intern și brevetat care este gestionat electronic, fără intervenții manuale sau riscuri de contaminare.

5- Sistemul practic de cap de duș din interiorul cilindrului de încălzire și eliberarea simplă a lamei de congelare a lotului cu cuplajul feminin asigură curățarea rapidă și completă a MovìMix 60 A +.

6- Sistemul de control de la distanță (RCS) conectează MovìMix 60 A + la rețeaua de servicii Innova, care poate vizualiza toate setările în timp real pentru a oferi o soluție orientată la problema dvs.

ALIMENTARE: 400/50/3
PUTERE: 10 KW
CONDENSARE: APA
PRODUCȚIE ORĂ: 25-60 KG
CICLUL DE MARFĂ: 2,5-10 LT
LĂțime: 61 CM
Adancime: 60 (+25) CM
Înălțime: 144 (+10) CM
GREUTATE: 310 KG

Garantie 5 ani !

In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

Service profesional cu piese originale !

Oferta de pret va oferim la cerere !

Descriere

PERSONALIZARE MAXIMĂ, COMBINATII DE AROME INFINITE
MovìMix este un laborator de producție mic, complet și multifuncțional, care realizează două operații esențiale de producție de înghețată: pasteurizarea și congelarea pe loturi.

MovìMix permite producătorilor de înghețată să personalizeze fiecare aromă de înghețată în funcție de experiența lor și să gestioneze cantitățile care trebuie produse.

Producția ridicată pe oră, versatilitatea pasteurizării, capacitatea excelentă de răcire și economisirea de energie fac din MovìMix sistemul ideal pentru nevoile profesionale.

Timpii de procesare a pasteurizării și congelării pe loturi sunt de 11 minute fiecare pentru a obține o producție perfectă și continuă.
Două tastaturi simple și intuitive permit o programare separată a ciclurilor de pasteurizare și de congelare a loturilor, utilizând setări personalizate.
Amestecul pasteurizat trece de la cilindrul superior la cel inferior printr-un pasaj intern patentat care este gestionat electronic, fără intervenții manuale sau riscuri de contaminare.
Sistemul practic de cap de duș din interiorul cilindrului de încălzire și eliberarea simplă a lamei de congelare a lotului asigură curățarea rapidă și completă a MovìMix.
Structura robustă, integrală din oțel inoxidabil aisi 304 și grosimi mari, cu cadru autoportant, deși compact.
După setare, procesele de pasteurizare și înghețare a loturilor se desfășoară independent datorită controlului electronic al fiecărei faze: permițându-vă astfel să optimizați timpul.

Experiența și fiabilitatea NNOVA sunt reprezentate de o garanție de cinci ani care simplifică întreținerea și integritatea funcțională a tuturor produselor din linia artizanală a INNOVA.

Iată avantajele Programului Plus:
este un serviciu convenabil oferit de rețeaua oficială de asistență a INNOVA
face mult mai ușoară menținerea integrității funcționale a mașinilor de înghețată artizanală
este un program de voucher planificat care asigură funcționarea optimă a mașinilor de înghețată artizanală
ca urmare, menține valoarea comercială a utilajelor în timp

Sistemul inovativ A +, dezvoltat de INNOVA, oferă o gestionare controlată a frigului în fiecare etapă a producției de înghețată.
A + poate oferi o cantitate echilibrată de frig pentru cerințele specifice de producție, păstrând în același timp calitatea și consistența înghețatei nealterate de la pasteurizarea acesteia până la înghețarea lotului și până la conservarea și extragerea acesteia.

Invertorul special al sistemului A +, dedicat calibrării frigului, este combinat cu un angrenaj motor pentru transmiterea rapidă și directă a mișcării.

Această uniune asigură gestionarea controlată a consumului de energie, economiile incredibile de energie și sustenabilitatea mediului.

Iată avantajele sistemului A +:
ingredientele se cristalizează rapid printr-o cantitate echilibrată de frig pentru a obține creșterea și pasteurizarea perfectă
înghețata nu îngheață niciodată datorită modulării automate a puterii termice a compresorului în orice etapă de prelucrare
garantează economii semnificative de energie prin optimizarea consumului
asigură gestionarea flexibilă a producției diferitelor cantități de înghețată, chiar și în cazul unei jumătăți de încărcare
favorizează o extracție perfectă datorită refrigerarii controlate, care menține nealterată calitatea înaltă a produsului final

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA INGHETATA ARTISANAL LINE ELECTRONIC MULTIFUNCTIONAL – MOVIMIX 60 A+ VERSIUNE CU INVERTER ADITIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by