MASINA INGHETATA ARTISANAL LINE ELECTRONIC ORIZONTAL BATCH FREEZER – MOVI 100


ORIZONTAL Batch FREEZER  de la Innova Movì 100 asigură o producție oră de înghețată variind de la minim 25 – 60 kg  pentru a obține un produs de cea mai bună calitate.

Structura robustă este realizată în întregime din oțel inoxidabil aisi 304, specifică inghetatei  și are un cadru autoportant foarte gros, deși compact.

1-În numai șapte minute, Movì 100 vă permite să congelați perfect amestecul și să goliți complet cilindrul fără deșeuri în faza de extracție.

2- Movì 100 asigură un nivel ridicat de producție datorită utilizării compresoarelor supradimensionate, a lamei patentate cu cuplajul feminin și a răzuitoarelor cu autoexpansiune excepțional aderente și brevetate.

3- Tastatura și afișajul 100 al lui Movì, intuitive și esențiale, vă permit să setați și programați rapid parametrii de consistență doritori ai înghețatei.

4- Odată setat, procesul de înghețare a loturilor se desfășoară independent datorită controlului electronic care vă permite să optimizați timpul.

5- Sistemul de control de la distanță (RCS) conectează Movì 100 la rețeaua de servicii Innova, care poate vizualiza setările funcțiilor în timp real pentru a oferi prompt o soluție la problema dvs.

6-Sistemul simplu de eliberare a lamei patentate din cuplaj , lasă cilindrul de înghețare a Masinii  Movì 100 închis ermetic pentru o curățare eficientă.

ALIMENTARE: 400/50/3

PUTERE: 10 KW
CONDENSARE: APA
PRODUCȚIE ORĂ: 25-60 KG
CICLUL DE MARFĂ: 2,5-10 LT
LĂțime: 61 CM
adancime : 60 (+25) CM
Înălțime: 144 (+10) CM
GREUTATE: 310 KG

Garantie 5 ani !

In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

Service profesional cu piese originale !

Oferta de pret va oferim la cerere !

Descriere

AMESTECARE PERFECTĂ PENTRU UN REZULTAT CREMATIC SURPRINZATOR 

Innova Movì este congelatorul electronic profesional de orizontală de ultimă generație: este disponibil pe trei modele diferite și este un instrument de lucru funcțional, practic și de încredere.

Lama patentată asigură o igienă absolută în interiorul cilindrului, un amestec perfect cremos și extragerea completă a înghețatei la sfârșitul fiecărui ciclu de lucru.

Motoarele de înaltă eficiență și sistemul A + Movì 100 , A + asigură cele mai mici consumuri de energie în respectarea deplină a mediului și pentru a satisface cele mai diferite cerințe de producție.

Experiența și fiabilitatea NNOVA sunt reprezentate de o garanție de cinci ani care simplifică întreținerea și integritatea funcțională a tuturor produselor din linia artizanală a INNOVA.

Iată avantajele Programului Plus:
este un serviciu convenabil oferit de rețeaua oficială de asistență a INNOVA
face mult mai ușoară menținerea integrității funcționale a mașinilor de înghețată artizanală
este un program de voucher planificat care asigură funcționarea optimă a mașinilor de înghețată artizanală
ca urmare, menține valoarea comercială a utilajelor în timp

Sistemul inovativ A +, dezvoltat de INNOVA, oferă o gestionare controlată a frigului în fiecare etapă a producției de înghețată.
A + poate oferi o cantitate echilibrată de frig pentru cerințele specifice de producție, păstrând în același timp calitatea și consistența înghețatei nealterate de la pasteurizarea acesteia până la înghețarea lotului și până la conservarea și extragerea acesteia.

Invertorul special al sistemului A +, dedicat calibrării frigului, este combinat cu un angrenaj motor pentru transmiterea rapidă și directă a mișcării.

Această uniune asigură gestionarea controlată a consumului de energie, economiile incredibile de energie și sustenabilitatea mediului.

Iată avantajele sistemului A +:
ingredientele se cristalizează rapid printr-o cantitate echilibrată de frig pentru a obține creșterea și pasteurizarea perfectă
înghețata nu îngheață niciodată datorită modulării automate a puterii termice a compresorului în orice etapă de prelucrare
garantează economii semnificative de energie prin optimizarea consumului
asigură gestionarea flexibilă a producției diferitelor cantități de înghețată, chiar și în cazul unei jumătăți de încărcare
favorizează o extracție perfectă datorită refrigerarii controlate, care menține nealterată calitatea înaltă a produsului final

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA INGHETATA ARTISANAL LINE ELECTRONIC ORIZONTAL BATCH FREEZER – MOVI 100”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by