MASINA INGHATATA ARTISANAL LINE ELECTRONIC ORIZONTAL BATCH FREEZER – MOVI 30 SMART


Orizontal MOVI  30 Smart   este robusta aisi 304 din oțel inoxidabil și o structură detaliată.
Datorită sistemului de răcire cu aer, MOVI 30 SMART , poate fi conectat cu ușurință în orice spațiu, asigurând în același timp economii în ceea ce privește apă și energie. Smart 30 poate produce continuu până la 35 kg de înghețată pe oră.

1- Tastatura și ecranul Smart 30, intuitive și esențiale, vă permit să setați și programați rapid parametrii de consistență doritori ai înghețatei.

2- În doar șapte minute, Smart 30 vă permite să congelați perfect amestecul și să goliți complet cilindrul fără deșeuri în faza de extracție.

3- Smart 30 asigură un nivel ridicat de producție datorită utilizării compresoarelor supradimensionate, a lamei patentate cu cuplajul și a răzuitoarelor cu autoexpansiune excepțional aderente și brevetate.

4- Datorită sistemului de control de la distanță (RCS), rețeaua de servicii Innova poate vizualiza setările funcțiilor Smart 30 în timp real.

5- Sistemul simplu de eliberare a lamei patentate cu cuplajul , lasă cilindrul de congelare lot 30 Smart sigilat ermetic pentru o curățare eficientă, rapidă și completă.

ALIMENTARE: 400/50/3
PUTERE: 4,5 KW
CONDENSARE: AER
PRODUCȚIE ORĂ: 20-35 KG
CICLUL DE MARFĂ: 2-6 LT
LĂțime: 56 CM
Adancime : 72 (+20) CM
INaltime: 83 CM
GREUTATE: 205 KG

Garantie 5 ani !

In pret va fi inclus transportul si punerea in functiune

Service profesional cu piese originale !

Oferta de pret va oferim la cerere !

Descriere

PERFORMANȚĂ MAXIMĂ, OBSTACOL MINIM
Smart este congelatorul electronic pentru loturi de top din ultima generație: un model cu caracteristici structurale și potențiale funcționale de cel mai înalt nivel, ideal pentru fabricarea înghețatei profesionale de calitate.

Datorită dimensiunilor sale compacte, mobilității absolute și sistemului electronic de răcire a aerului, acesta poate fi amplasat cu ușurință în orice spațiu, asigurând în același timp economii din punct de vedere al energiei și al apei.

Smart poate produce continuu până la 35 kg de înghețată pe oră.

Odată setat, procesul de înghețare a loturilor se desfășoară independent datorită controlului electronic al fiecărei faze, ceea ce vă permite să optimizați timpul.
În doar șapte minute, Smart vă permite să lotați perfect înghețarea amestecului și să goliți complet cilindrul fără deșeuri în faza de extracție.
Structura robustă, integrală din oțel inoxidabil aisi 304 și grosimi mari cu șasiu autoportant, deși compact.
Eliberarea simplă a lamei cu cuplajul feminin lasă cilindrul congelatorului sigilat ermetic pentru o curățare rapidă, eficientă și completă a mașinii atunci când utilizați butonul de curățare.

Experiența și fiabilitatea NNOVA sunt reprezentate de o garanție de cinci ani care simplifică întreținerea și integritatea funcțională a tuturor produselor din linia artizanală a INNOVA.

Iată avantajele Programului Plus:
este un serviciu convenabil oferit de rețeaua oficială de asistență a INNOVA
face mult mai ușoară menținerea integrității funcționale a mașinilor de înghețată artizanală
este un program de voucher planificat care asigură funcționarea optimă a mașinilor de înghețată artizanală
ca urmare, menține valoarea comercială a utilajelor în timp

Sistemul inovativ A +, dezvoltat de INNOVA, oferă o gestionare controlată a frigului în fiecare etapă a producției de înghețată.
A + poate oferi o cantitate echilibrată de frig pentru cerințele specifice de producție, păstrând în același timp calitatea și consistența înghețatei nealterate de la pasteurizarea acesteia până la înghețarea lotului și până la conservarea și extragerea acesteia.

Invertorul special al sistemului A +, dedicat calibrării frigului, este combinat cu un angrenaj motor pentru transmiterea rapidă și directă a mișcării.

Această uniune asigură gestionarea controlată a consumului de energie, economiile incredibile de energie și sustenabilitatea mediului.

Iată avantajele sistemului A +:
ingredientele se cristalizează rapid printr-o cantitate echilibrată de frig pentru a obține creșterea și pasteurizarea perfectă
înghețata nu îngheață niciodată datorită modulării automate a puterii termice a compresorului în orice etapă de prelucrare
garantează economii semnificative de energie prin optimizarea consumului
asigură gestionarea flexibilă a producției diferitelor cantități de înghețată, chiar și în cazul unei jumătăți de încărcare
favorizează o extracție perfectă datorită refrigerarii controlate, care menține nealterată calitatea înaltă a produsului final

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA INGHATATA ARTISANAL LINE ELECTRONIC ORIZONTAL BATCH FREEZER – MOVI 30 SMART”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by