MASINA DE TEMPERAT CIOCOLATA – CHOCOTEMPER TOP 11


Specificații
Capacitatea bolului: 11 kg
Tensiune: 110/230 V
Putere: 1,75 kW
Greutate: 63 kg
Dimensiuni: 55x50x72h cm
Cod: 14.1.CHOCOTOP11 – ICB – T IT.

Descriere

CHOCOTEMPER TOP 11 este o mașină de călit pe masă inovatoare, cu o capacitate de 11 kg, ideală pentru brutării, înghețări, hoteluri și restaurante. Dimensiunea sa compactă și conformitatea cu același standard ridicat al mașinilor de temperat ciocolată de dimensiuni mai mari Chocotemper, fac din Chocotemper Top 11 potrivit pentru orice laborator.

Chocotemper Top 11, mașină de călit pe masă, garantează un flux constant de ciocolată și o uniune perfectă a cristalelor.

Punctele forte ale mașinii de temperat ciocolată de masă ICB sunt tehnologia sa de ecran tactil, permițându-vă să aveți control deplin asupra procesării ciocolatei, a structurii și a transportorului cu melc din oțel inoxidabil, care asigură soliditate și eficiență maxime.

Mașina de călit Chocotemper Top 11 topește ciocolata în rezervorul încălzit de 11 kg, în timp ce răcirea ciocolatei are loc în șurubul melcului prin utilizarea gazului frigorific. Chocotemper Top 11 mașină de temperat de masă este echipată cu o pedală electronică pentru a distribui cantitatea corectă de ciocolată în matrițe și două motoare separate pentru rezervor și transportorul melcului, modul de așteptare pentru păstrarea ciocolatei topite pe timp de noapte, eliberarea transportorului melcului, direcția inversă a transportorului melcului pentru golirea optimă a mașinii, oprire asistată pentru a opri corect mașina de temperat și capacitatea de a salva programe pentru fiecare tip de ciocolată.

Mașina de călit Chocotemper Top 11 poate fi furnizată cu :

–  Banc vibrant pe masă pentru matrițe de ciocolată

ICBelt Top ( este prima curea încrustată pentru mașina noastră de călire de masă Chocotemper Top 11) ICBELT TOP este o mașină extrem de versatilă, compactă, pentru Chocotemper Top 11. Trei secțiuni combinate într-un dispozitiv compact: o zonă de încărcare, o zonă de acoperire cu un sistem de suflare, vibrare și finisare și o zonă de descărcare cu o tavă detașabilă
Specificații
Tensiune: 220/240 V
Putere: 0,2 kW
Greutate: 45 kg
Dimensiuni: 115x47x50h cm
Viteza: 270 cm / min
Cod: 14.1.EBTOP

– Masă vibrantă autonomă

– Masă vibrantă autonomă cu grătar

 – Masă vibrantă autonomă 60×40

– Cărucior pentru Top Chocotemper

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA DE TEMPERAT CIOCOLATA – CHOCOTEMPER TOP 11”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by