Masina de spalat vase profesionala – cum sa faci cea mai buna alegere

Majoritatea restaurantelor si a afacerilor din industria HoReCa nu mai apeleaza la resurse umane pentru spalarea vaselor. In zilele noastre, tehnologia a avansat destul de mult astfel incat afaceristii sa se poata bucura de timp si resurse financiare economisite. In felul acesta, poti investi o singura data intr-un echipament de calitate care sa iti aduca beneficii pe termen lung.

Daca te numeri printre afaceristii HoReCa trebuie sa stii ca poti achizitiona o masina de spalat vase profesionala chiar din mgazinul nostru online. Afla in continuare care sunt criteriile pe care trebuie sa le urmaresti!

Capacitatea unei masini de spalat vase profesionala

In functie de marimea localului pe care il detii si de locurile alocate clientilor, poti alege masina de spalat vase potrivita. Capacitatea acesteia reprezinta un aspect extrem de important pe care trebuie sa il iei in calcul inainte de achizitionare. Practic, aceasta trebuie sa fie suficient de incapatoare pentru a-si indeplini cu adevarat rolul. Capacitatea optima pentru o masina de spalat vase profesionala trebuie sa fie situata intre 6 si 15 seturi, raportat la numarul clientilor, al vaselor ce trebuie curatate la finalul programului si nu numai.

Numarul programelor de spalare

Printre criteriile pe care ar trebui sa le urmaresti inainte de achizitionarea unei masini de spalat vase profesionala se numara si programele de spalare. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Practic, o masina care dispune de mai multe programe de spalare se va dovedi mai eficienta. Un echipament cu cel putin 6 programe este ideal pentru restaurante de dimensiuni mici si fast food-uri.

Opteaza pentru o masina de spalat vase profesionala cu un consum cat mai bun

Orice model ai alege, este important sa acorzi atentie consumului de care dispune masina de spalat vase profesionala. Tehnologiile si accesoriile de care dispun masinile de spalat vase profesionale sunt esentiale. In general, cele mai apreciate echipamente sunt cele care includ varianta de incarcare la jumatate si care dispun de cos pentru tacamuri.

Nu pretul dicteaza calitatea

Exista masini de spalat vase profesionale cu preturi extrem de ridicate, dar si foarte ieftine. Ei bine, trebuie sa stii ca nu pretul dicteaza calitatea. Pe piata, se gasesc atat masini de spalat vase calitative cu preturi surprinzator de mici, dar si echipamente scumpe care isi dovedesc eficienta. Drept urmare, orienteza-te catre o masina de spalat vase profesionala cu caracteristici potrivite pentru nevoile tale. Nu o cumpara doar pentru ca este ieftina sau scumpa!

Asadar, acum ca ai aflat care sunt criteriile pe care trebuie sa le urmezi, nu iti ramane decat sa consulti oferta magazinului nostru online si sa iei o decizie. In cazul in care nu detii prea multe cunostinte, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by