MASINA DE SPALAT USTENSILE CLASA ECONOMICA – MULTI WASH EKO 2 ( 12 TAVI GN 1/1 – h 65 , 18 TAVI 60×40 cm – h 2,0 , 6 TAVI GN 2/1 – h 65 , )

MW EKO 2 este al treilea model al liniei GR-EKO, care poate fi integrat cu modulele de bucătărie ale liniei 600 mm , Echipat cu un sistem de ridicare manuală,

14 162,50 lei (Fara TVA)

0722327972

Descriere

SPĂLARE ȘI DECALCIFIERE
Mașina de spălat vase brevetată care simplifică spălarea, reduce costurile și obține rezultate perfecte pentru fiecare tip de produs.
Multi Wash este singurul sistem de spălare prin imersie conceput pentru a degresa, detartra și igiena, în deplină conformitate cu H.A.C.C.P. reglementări, orice ustensilă din bucătărie, indiferent de tipul de material tratat.

Spre deosebire de alte mașini de spălat vase, Multi Wash este singurul capabil să spele orice ustensilă sau componentă detașabilă într-o bucătărie folosind aceeași apă și același detergent timp de o lună, fără nici o scădere a performanței și a rezultatelor.

Multi Wash este complet proiectat și construit în Italia, utilizând componente de înaltă calitate și tehnologie de ultimă oră: mașina este construită din oțel inoxidabil AISI 304, rezervorul este izolat termic pentru a asigura întreținerea constantă a temperaturii și a reduce consumul, precum și circuitele termo-hidraulice sunt în compartimente separate pentru a simplifica operațiunile de întreținere.

În timpul fazei de spălare, sculele sunt complet scufundate în soluția care ajunge la fiecare interstițiu, îndepărtând murdăria și detartrând întreaga suprafață a obiectului. În acest fel, este posibil, de asemenea, să spălați filtrele hotei, rafturile, coșurile friteuzelor și tot ce nu poate fi spălat de obicei cu mașini tradiționale.

Detergentul MW ( PATENTAT ) este un produs conceput special pentru a maximiza eficiența spălării Multi Wash, prevenind contaminarea încrucișată și dezinfectând instrumentele tratate.
Amestecul său special asigură o eficiență constantă și nealterată pentru o perioadă de o lună pe toate tipurile de materiale, inclusiv obiecte din aluminiu și polietilenă.
Formula:
nu este caustic;
nu eliberează reziduuri periculoase pentru uz alimentar;
nu oxidează aluminiu;
respectă mediul și sănătatea umană.

Dificultățile de spălare și gestionare a obiectelor mari, precum vase, tăvi și filtre pentru hote, se datorează și dimensiunii și greutății acestor ustensile.
Din acest motiv, Multi Wash folosește un sistem manual de prindere a tăvii coșului, special conceput pentru a facilita operatorului faza de încărcare și descărcare.
Dar am făcut mai multe: pentru a simplifica aceste operațiuni, în special la modelele mai mari, am brevetat un sistem de ridicare automată care permite, prin apăsarea unui singur buton, să ridice și să coboare tava cu obiecte în interior.

CURATA – DECALCIFIEAZA
ALUMINIU
Aluminiul este un material foarte obișnuit în bucătăriile industriale datorită conductivității sale termice ridicate și greutății reduse: în plus, fiind ușor de modelat, este, de asemenea, utilizat în mare măsură în brutării și patiserii pentru a crea matrițe pentru deserturi.
Cu toate acestea, aluminiul necesită o îngrijire specială în timpul spălării, deoarece se oxidează foarte ușor.
Multi Wash este singura tehnologie din lume care poate curăța vasele din aluminiu, fără a le oxida, fără a le înnegri și fără a lăsa patine, aducând oala la original.
GRILAJE, GRATARE, TAVI, FILTRE HOTA
Curățarea grilelor este un proces obositor și lung: chiar dacă sunt îmbibate și frecate manual, nu revin niciodată la starea inițială. Spălarea prin imersiune cu Multi Wash evită toate aceste lucrări manuale.
Dificultățile de curățare a filtrelor capotei pot provoca un depozit de grăsime care poate cădea, poate genera mirosuri neplăcute, defecțiuni sau chiar incendii. Spălând cu Multi Wash puteți evita toate acestea.
PRACTIC
Multi Wash este practic deoarece permite să speli ceea ce ai nevoie oricând ai nevoie, 24 de ore pe zi, fără întreruperi. Ciclul de spălare durează câteva minute și, pentru a avea imediat obiectele gata de utilizare, este suficient să le clătiți cu apă curentă.
Multi Wash este eficient deoarece degresează profund și îndepărtează chiar și cele mai grele și mai vechi incrustări carbonizate, igienizând toate materialele, inclusiv plăci de tăiat din teflon. Nu mai este necesar să frecați manual și să folosiți bureți sau tampoane de curățat, care sunt igienice și sunt o sursă periculoasă de contaminare încrucișată.
Grăsimile și incrustările carbonizate, potențial periculoase pentru sănătatea clienților, sunt consecințe inevitabile ale muncii în bucătărie, dar igienizarea tuturor ustensilelor și accesoriilor este costisitoare și implică o risipă considerabilă de forță de muncă pentru sarcini necalificate.
Datorită Multi Wash echipajul nu va mai trebui să frece ore în șir folosind substanțe chimice toxice și dăunătoare. Mai puțin efort și mai puține lucrări necalificate contribuie la o mai bună eficiență și la o atmosferă de lucru mai relaxantă.
Spălarea continuă a ustensilelor de bucătărie implică costuri semnificative pentru apă și detergent. Datorită combinației speciale de detergent și sistem de spălare adoptată, soluția Multi Wash este capabilă să garanteze performanțe nealterate timp de o lună, fără a fi nevoie să adăugați apă sau detergent în această perioadă de timp. Aceasta implică o economie economică semnificativă.

Alegeți MULTI WASH pentru a economisi bani
Economisi apă. Rezervorul Multi Wash este umplut o dată pe fiecare ciclu de spălare (în medie 30 de zile), iar soluția menține aceeași eficacitate din prima până în ultima zi.
Economisiți spațiu. Cu Multi Wash nu va mai fi necesar să înmuiați sculele în rezervoare speciale.
Economisiți costurile personalului. Niciun personal angajat în spălarea manuală și frecarea incrustărilor din oale și tigăi.
Economisi energie. Datorită izolației ridicate și a tehnologiei de încălzire utilizate, apa este menținută la o temperatură constantă, cu un consum foarte mic de energie.
Reduceți utilizarea substanțelor chimice. Mulțumită Multi Wash puteți evita utilizarea tuturor substanțelor chimice periculoase utilizate în mod normal, cum ar fi soda caustică.
Economisi timp. Pentru o curățare extraordinară, este posibil să prelungiți ciclul de spălare pe timp de noapte, cu o economie considerabilă de timp în timpul orelor de lucru.

Simplitatea mai întâi
Noua unitate de control tactil a Multi Wash este intuitivă, programele ușoare și rapide pentru toată lumea și vă vor sprijini pe tot parcursul ciclului de operare, pentru a înțelege cu ușurință diferiții pași de executat.
Se poate seta timpul de operare pentru max. 28 zile!
MULTI WASH EKO
Noua linie MULTI-WASH EKO este concepută pentru utilizatorii mai mici, unde este nevoie de un sistem de spălare multifuncțional.
Linia MULTI-WASH EKO este formată din 3 modele, toate cu ridicare manuală, cu dimensiuni concepute pentru a fi perfect integrate cu modulele bucătăriilor în linie.
Acest lucru oferă clientului posibilitatea de a alege modelul care se potrivește cel mai bine spațiului disponibil în bucătăria sau laboratorul său.

Comentariile  unui  cumpartor  :

……Postarea mea de astăzi este o mulțumire și sfaturile prețioase pentru ultima mea achiziție în bucatarie . Toți colegii mei cărora le consider că recomand utilajul știu cât de important este în fiecare afacere de restaurant timpul colaboratorilor lor și să-i folosească mereu în activități de curățare plictisitoare nu este maximul de satisfacție … atunci când mulțumită unui aparat care se ocupă de acțiunea dublă a apei calde și a enzimelor pentru a elimina incrustările dificile de pe toate suporturile de gătit care sunt aluminiu, oțel, fontă, teflon, plastic, orele de lucru pot fi dedicate numai fazelor de producție plină de satisfacții, datorită, de asemenea, instalare de încredere …….

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA DE SPALAT USTENSILE CLASA ECONOMICA – MULTI WASH EKO 2 ( 12 TAVI GN 1/1 – h 65 , 18 TAVI 60×40 cm – h 2,0 , 6 TAVI GN 2/1 – h 65 , )”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by