MASINA DE GATIT ELECTRICA 6 PLITE + CUPTOR ELECTRIC GN1/1 + DULAP DESCHIS – MODEL K6ECU15FF ATA


BUCĂTĂRIA NOASTRA MICA MARE

Descriere

SPECIFICATII TEHNICE
Latime: 900 mm
Adâncime: 600 mm
Inaltime: 850 mm
Greutate: 80 kg
Volum: 0,73 m³
Putere electrica: 15,00 kW

SERIA 600
Cu gama S600, ATA vă oferă ceva unic: o bucătărie mică, dar cu același potențial ridicat ca și instalațiile de gătit mai mari. O garanție a unui serviciu rapid, dar de calitate, care este de cea mai mare importanță pentru satisfacția clienților din lumea gustărilor.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Cadru din oțel inoxidabil. Butoane din plastic termoset atermic cu margini utile serigrafiate. Ușă turnată pentru cuptor cu perete dublă și mâner proiectat cu secțiune transversală eliptică AISI 304.

Incalzire obtinuta prin placi electrice rotunde din fonta. Elemente de încălzire fixate pe fundul plăcii, încorporate într-un strat de material izolator. Fiecare plită este prevăzută cu un selector, care permite variația puterii de căldură de la maxim la minim în șapte poziții. Siguranta asigurata de un limitator de temperatura situat in interiorul plitei.

Suprafata de lucru turnata AISI 304 prezinta desen invers pentru o adapostire perfecta a placilor electrice, curatare usoara si evitarea deteriorarii lichidelor pieselor electrice. Panoul frontal din oțel inoxidabil AISI 304.

Cuptor electric static 1/1 GN si dulap deschis. Camera de gătit cuptor din oțel inoxidabil AISI 430 și podea groasă a cuptorului din oțel inoxidabil. Gratar cuptor detasabil din otel inoxidabil.

Izolarea camerei de gătit și a ușii cuptorului asigurată de un strat de fibră ceramică rezistentă la temperaturi ridicate.

Încălzirea obținută prin elemente de încălzire plasate sub fundul și deasupra camerei de gătit. Echipat cu un termostat care regleaza temperatura intre 90°C si 300°C. Posibilitatea de a selecta diferite tipuri de încălzire: numai de jos, numai de sus sau ambele de jos și de sus printr-un selector.

Finisarea blatului de lucru tăiată cu laser pentru potrivire „cap-la-cap” și prindere de legare.

Picioare din oțel inoxidabil reglabile pe înălțime.

Accesorii disponibile la cerere.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA DE GATIT ELECTRICA 6 PLITE + CUPTOR ELECTRIC GN1/1 + DULAP DESCHIS – MODEL K6ECU15FF ATA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by