MASINA DE FORMARE AUTOMATA A PASTELOR UMPLUTE – TB 80 (tip banc)


KMZerois – Tortellini și tortelloni de parcă ar fi „făcuți manual” , Mașină creată special pentru proprietarii de restaurante și micile fabrici de paste, putându-l poziționa confortabil pe masa de lucru.

ATENȚIE: MAȘINĂ disponibilă din ianuarie 2023

Descriere

Aparatul este electromecanic

DATE TEHNICE
STANDARD APLICAT C.E. NIVELURI DE EMISIE ZGOMOTĂ < 80 dB (A)
FUNCȚIONARE Electromecanic
ALIMENTARE 230 Volți – 50 Hz
VARIAȚIA TENSIUNII +/- 5%
NEUTRU    Nu
TENSIUNE AUXILIARĂ 24 Volți c.c.
PUTEREA INSTALATA 2,5 kW
PRESIUNEA DE OPERARE 4 ÷ 5 bar
AER COMPRIMAT CONS. 30 Nl/min.
APA Nu este necesar
LUBRIFICARE Unsoare manuala
GREUTATEA TOTALĂ A MAȘINII 80 Kg
Latimea foii de paste 80 mm

DIMENSIUNILE PER TOTAL
A 700 mm
B 600 mm
H 840 mm
Atenție: valorile indicate sunt doar aproximative și, prin urmare, nu pot fi considerate obligatorii.

Format Tortellino TB80-GR2
DIMENSIUNE TĂIERE/AMPRINTĂ 35 x 35 mm (netedă)
TORTELLINO TERMINAT GREUTATE 2,0 până la 2,2 gr.
IMPRESIA NUMĂRULUI 1 diagonală (patentată)
BATA PENTRU ÎNLOCUIRE. PRODUSE 1
RATA DE PRODUCȚIE până la 6 kg/h

Format Tortellino TB80-GR4
DIMENSIUNE TĂIEREA/IMPRIMAREA 44 x 44 mm (netedă)*
TORTELLINO TERMINAT GREUTATE 3,5 până la 4,0 gr.
IMPRESIA NUMĂRULUI 1 diagonală (patentată)
BATĂ PENTRU ÎNLOCUIRE. PRODUSE 1
RATA DE PRODUCȚIE până la 12 kg/h

TB 80 Mașină de formare (tip banc) CICLU DE FUNCȚIONARE
CICLUL DE FUNCȚIONARE este conceput pentru a asigura utilizarea maximă a foii de paste. Utilizați orice tip de umplutură proaspătă pentru a asigura un produs finit de înaltă calitate, care încapsulează în totalitate toate tradițiile formelor de paste umplute din Emilia.
Aluatul de paste realizat cu mașini de preparare a pastelor sau prese, produse de noi sau de alți producători, este transferat fie dintr-o bobină specială, fie direct de la aparatul de foaie de paste conectat în amonte și rulat la grosimea cerută de unitatea de laminare folosind o pereche de foi mari. role de diametru.
Rolele funcționează la viteze diferite pentru a se asigura că tensiunea foii de paste este corectă și doar cantitatea potrivită de aluat este furnizată unității de formare.
Pastele sunt transferate pe un transportor orizontal (patentat) care poziționează pastele în diagonală față de tăietorul.
Sistemul de încărcare sub presiune alimentează injectarea umpluturii care asigură barelor de preformare cantitatea potrivită de umplutură pentru producerea formelor de paste.
Pastele și umplutura dozată sunt transferate de la barele de preformare în jos către zona de formare.
Pe măsură ce sunt transferate pastele sunt pliate într-un triunghi și apoi înfășurate în jurul unui opritor de formare fix cu pliante rotative.
Tortellini rezultati sunt descărcați în coșuri și mutați în unitățile de ambalare.
Aparatul este electromecanic.
Mașina este montată pe picioare cu sarcină utilă mare pentru a facilita poziționarea într-un sistem de producție flexibil.
Unitățile de control electronice și electrice, în conformitate cu modularitatea mașinii, sunt găzduite într-un dulap electric conectat la sursa principală de alimentare.
Panoul de control al operatorului și interfața sunt utilizate pentru a monitoriza toate funcțiile mașinii.
Este folosit și pentru depanare.

Soluția de design inovatoare, prin care foaia de paste este prelucrată la 45° față de linia de formare, permite prelucrarea mai multor aluat și, prin urmare, asigură o productivitate mai mare decât atunci când foile de paste de aceeași dimensiune sunt prelucrate pe alte tipuri de mașini.

Panoul de control al operatorului și interfața, montate pe un braț reglabil, sunt folosite pentru a monitoriza toate funcțiile mașinii. Este folosit și pentru depanare. Meniurile de instrucțiuni prestabilite sunt afișate pentru fiecare dimensiune pentru a vă ajuta să rezolvați orice probleme sau defecțiuni.

Producator cu vechime de  peste 20 de ani  fabrică mașini pentru producția de tortellini, tortelloni și orice alte tipuri de paste umplute, realizate în mod normal manual.

Cu noua  linie de mașini de înaltă performanță, am reușit să recreăm tehnicile și modalitățile manuale ale „sfoglinei” emiliene (numele dat celor care prepară paste făcute manual), garantând pentru toate tipurile diferite de paste proaspete chiar aceeași calitate superioară ca și cele realizate manual.

Cu o utilizare uimitoare de 93% a foii de paste, sistemul inovator de injectare a umpluturii la presiune scăzută, închiderea frontală unică și patentată și capacitatea de a lucra foaia la 45° în raport cu formarea linie face mașinile Kappa Emme Zero cu adevărat unice și permit utilizatorilor să-și îmbunătățească semnificativ organizarea muncii și să reducă drastic costurile de producție.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA DE FORMARE AUTOMATA A PASTELOR UMPLUTE – TB 80 (tip banc)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by