Manusi Nitril

Vezi ca:

Se arată toate cele 12 rezultate

Manusi din nitril ieftine – Gama variata de culori

Manusile din nitril sunt special concepute pentru a oferi protectie impotriva agentilor nocivi. In cazul manusilor folosite in alimentatie si medicina, acestea nu ii protejeaza doar pe cei care le poarta, ci si pe cei cu care intra in contact.

Manusile din nitril sunt foarte rezistente impotriva substantelor chimice si sunt utilizate, de cele mai multe ori, in industria Horeca, dar si in medicina si industria beauty. In prezent, sunt tot mai apreciate si folosita datorita protectiei si rezistentei excelenta.

In magazinul nostru online gasesti manusi din nitril colorate, roz, negre, portocalii, albastre si verzi, toate la cel mai bun raport calitate-pret.

Manusi din nitril pudrate sau nepudrate? Ce varianta este mai potrivita pentru tine

Manusile din nitril nepudrate reduc aparitia alergiior prin scaderea continutului de proteine si substante chimice. Totodata, cele nepudrate sunt ma usor de utilizat pentru ca nu lasa reziduri pe palme, suprafete sau haine.

Pe de alta parte, manusile din nitril pudrate sunt lubrifiate, ceea ce inseamna ca sunt mult mai usor de purtat. La noi gasesti manusi pudrate si nepudrate ieftine, de diferite culori si marimi.

In ce industrii se folosesc manusile din nitril

Datorita materialului calitativ din care sunt realizate, manusile din nitril ofera rezistenta chimica, flexibilitate si confort. Astfel, pot fi folosita intr-o gama vasta de industrii precum:

  • In medicina: Manusile din nitril sunt utiliizate in serviciile de ambulanta, stomatologie, dar si pentru proceduri cu risc ridicat;
  • In industria alimentara: Sunt ideale pentru manipularea alimentelor intr-un mod igienic si totodata, protejeaza eficient lucratorii impotriva contaminarii;
  • In saloanele de infrumusetare: Datorita protectiei impotriva substantelor chimice, manusile din nitril sunt potrivite inclusiv in soloanele de infrumusetare, acolo unde se folosesc vopseluri si o multime de alte produse ce pot irita pielea.

Manusile din nitril reprezinta solutia perfecta si pentru persoanele alergice la latex.

Cateva caracteristici importante ale manusilor din nitril

  • Sunt elastice si rezistente;
  • Reprezinta o optiune ideala pentru inlcuirea manusilor din latex;
  • Sunt confortabile;

In oferta noastra gasesti inclusiv manusi din nitril mercator! Alege culoarea si marimea potrivita, comanda online si  bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret.

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by