LINIE STARTUP DE PRELUCRARE A FRUCTELOR


Startup-ul adoptă o varietate de abordari in  relansarea  industriei  de prelucrare  fructelor  pentru micii intreprinzatori Preferat pentru cei care au livezi, amatori care au fructe de macinat sau pentru un nivel de inceput comercial.

 

Descriere

Obtinerea semipreparatelor si preparatelor tip: , vinuri  , sucuri de legume/fructe, piure, creme, preparate traditionale: suc de rosii, ghiveci, tocana de legume, zacusca, dulceata, gem, magiun, compot.
Linie de prelucrare si ambalare fructe, transformarea acestora in gem, dulceata, etc. compot de fructe, magiun.
Linie de prelucrare legume pentru conserve de legume: suc de rosii, pasta de rosii, zacusca, tocana de legume,

Capacitati cuprinse incepand cu: 80kg/h………...

Descrierea etapelor prelucrarii fructelor :

Etapa 1 
Tocator


Etapa 2
Presare


Etapa 3
Colectare și pompare
Etapa 4
Filtrare și decontare
Etapa 5
Pasteurizare
Etapa 6 – 7
Îmbuteliere/BiB
Etapa 8
Capsare
Etapa 9
Etichetarea

ECHIPAMENTELE SE V OR DIMENSIONA IN FUNCTIE DE PRODUCTIVITATE SI PRODUS FINIT 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LINIE STARTUP DE PRELUCRARE A FRUCTELOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by