Descriere
Obtinerea semipreparatelor si preparatelor tip: , vinuri , sucuri de legume/fructe, piure, creme, preparate traditionale: suc de rosii, ghiveci, tocana de legume, zacusca, dulceata, gem, magiun, compot.
Linie de prelucrare si ambalare fructe, transformarea acestora in gem, dulceata, etc. compot de fructe, magiun.
Linie de prelucrare legume pentru conserve de legume: suc de rosii, pasta de rosii, zacusca, tocana de legume,
Capacitati cuprinse incepand cu: 80kg/h………...
Descrierea etapelor prelucrarii fructelor :
Etapa 1
Tocator
Etapa 2
Presare
Etapa 3
Colectare și pompare
Etapa 4
Filtrare și decontare
Etapa 5
Pasteurizare
Etapa 6 – 7
Îmbuteliere/BiB
Etapa 8
Capsare
Etapa 9
Etichetarea
ECHIPAMENTELE SE V OR DIMENSIONA IN FUNCTIE DE PRODUCTIVITATE SI PRODUS FINIT
Recenzii
Nu există încă recenzii.