LINIE PROCESARE CURMALE


LINIE AUTOMATA PROCESARE – SYROP,GEM,MIERE, PASTA, SAMBURE PRAJIT,DESEURI PENTRU ANIMALE 

Descriere

SYROP

Siropul de curmale se obține în general din curmale de calitate a doua, adică curmalele care au fost respinse de tabelele de sortare optică sau de sortare manuală ca nefolositoare pentru piața proaspătă sau pentru industria cofetăriei.
Siropul final este un lichid dens cu o concentrație de zahăr între 70 și 80°Brix, cu curmale tipice de culoare închisă, aromă și gust.
Produsul este obținut printr-un proces de extracție, separare, limpezire și concentrare și este depozitat fie în pungi aseptice, fie în bidoane la frigider.

MIERE:

este ca siropul dar mai limpede si mai rafinata;

GEM :

conține fibre și bucăți de piele gătite cu sirop și are aspect solid

ZAHAR LICHID:

este sirop dar fara pigmenti (transparent transparent) si dezodorizat;

PASTA 

Pasta de curmale este un produs semisolid obținut prin extrudarea curmalelor fără sâmburi după curățare și sortare. Pasta este foarte vâscoasă și conține multe fibre și proteine. Pasta este de obicei vândută în baruri pentru piața cu amănuntul sau în recipiente de plastic pentru industria cofetăriei. Batoanele de pastă pot fi, de asemenea, îmbrăcate cu ciocolată sau acoperite cu câteva fructe uscate pentru a crea batoane energice.

SAMBURELE

Sâmburele de curmale pot fi recuperate și transformate într-un fel de cafea prăjită pentru a fi amestecate cu boabe de cafea originale.

DESEURILE

Deșeurile de curmale, inclusiv cojile, pot fi valorificate și transformate în materii prime de bază pentru furajele animalelor și conțin o mulțime de nutrienți. Deșeurile constau din fibre, gropi, bucăți de piele. Acestea trebuie să fie uscate și măcinate și ambalate în pungi adecvate.

LA CERERE VARIANTE – PERSONALIZATE FIECARUI CLIENT SOLICITANT !

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LINIE PROCESARE CURMALE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by