LINIE HUSKER – FRESH MARKET – PENTRU PORUMB DULCE


Capacitate de configurare
4 benzi 150 EPM
8 benzi 300 EPM
12 benzi 450 EPM
16 benzi 600 EPM

Deși concepute pentru porumb dulce, există opțiuni de configurare pentru alte culturi. Acestea pot fi configurate pentru:

Portocale de frunze și alte citrice robuste
Ceapa
Desprindeți și scoateți niște cartofi
Ridichi  și inclusiv cu coadă
Curăța anumite fructe și legume de rădăcină
Merele
Morcovi
etc.

Garantie 1+ 1 ani

Pret la cerere

Descriere

Descrierea produsului
Porumbul dulce de pe piața proaspătă necesită un nivel complet diferit de echipamente de procesare. Știuletele sau cobetele dvs. finale trebuie să facă apel la clienți în ambalajele cu amănuntul, care nu pot ascunde daunele. HUSKER ul nostru de porumb dulce de pe piața proaspătă este cel mai bun de pe piață pentru livrarea de produse curate. Deși sunt blânzi pentru știulete, acestea sunt construite din materiale  dure – funcționează fiabil și eficient, cu cele mai mici cantități de întreținere.

Îmbunătățiți-vă capacitatea de procesare a porumbului dulce cu cojile noastre, sistemele complete de cojire sau o linie completă de procesare. Sistemul complet de decojire constă din trei mașini care lucrează în armonie.

În primul rând, transportorul de dozare reglează viteza de la intrare în funcțiile de decojire
După aceea, dispozitivul de agitare vibrator distribuie și aliniază știuleții
În cele din urmă, cojocul însuși eficient și ușor îndepărtează coaja și mătasea de porumb de pe știuleți fără a deteriora miezurile
Capacitățile și includerea acestor echipamente și a echipamentelor auxiliare sunt întotdeauna recomandate de inginerii noștri, pe baza cerințelor dvs. de producție și de ieșire. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să atingeți niveluri ridicate de eficiență operațională prin implementarea de echipamente, inginerie și alte tehnologii care sunt potrivite pentru dvs.

Arborii cu role rotative contrare și stilul (stilurile) cu role sunt sugerate pe baza produselor dvs. De obicei pentru piața proaspătă, toate rolele sunt cu profil redus – funcționând la cel mai blând nivel posibil. Rândurile sunt împărțite prin panouri oscilante pentru a alinia știulete și a preveni blocarea.

Spuneți-ne ce trebuie să realizați – avem capacități și soluții pentru procesoare de toate dimensiunile.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LINIE HUSKER – FRESH MARKET – PENTRU PORUMB DULCE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by